Marko05 5531 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, blackmore je napisao: Uradio nisam ništa, ali sam krenuo Skinuo trakice sa zadnjeg točka, samo sa leve strane i jedno F iz GSX-F Pade mrak sad, ne mogu da stignem ni zadnji točak da završim, pa ne mogu ni da odem da se vozim a da mi sa jedne strane fali trakica, blamage što bi se reklo Zaj**ah sam sebe Опа скинуо човек налепнице. Ово морамо прославити... Шта ко пије, ја частим? Музика на мој рачун. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Marko05 je napisao: Опа скинуо човек налепнице. Ово морамо прославити... Шта ко пије, ја частим? Музика на мој рачун. Zezaj, zezaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6121 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me na mog druga, kupio citroen saxo od cerke djoganija , na obe strane auta izlepljeni neki beli tribali a auto crn, krenemo mi da ih skidamo fenom i na pola shvatimo da je auto lakiran posle lepljenja tribala i da smo oljustili pola laka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sve , sem sebi par kila Rol bar, nosace bisaga , vizir Naravno uspeo sam da napravim da mi matica od vizira upadne u rupu izmedju plastike kod kontakta i rezervoara pa sam napravio sebi 30 min zezanja ni za sta sutra registracija pa da se doteramo i nadam se prodjemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @cikamikeHvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2557 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio original polovne bočne kofere za k1300s jesu malo zapušteni i estetski izguljeni ali srediću ih na zimu ( ide zima duga i hladna.) Bitno mi je bilo da su čitavi i funkcionalni, i da mogu da ih odmah koristim dok jos traje sezona. Možda na prvi pogled izgledaju mali i jajasti, ali za one koji ne znaju šire se kao harmonika. Od opreme samo mi fali jos oridjidji bmw navigacija, ali nesto mi se nedaje za polovnu navigaciju 800 evra... Promenio Jul 20, 2022 član Biker Boy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1294 Napisano Jul 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Juce kupio zumo 595 Sa sve touratech drzacem i danas je namontirao. Nosac sam ja sam napravio, nije bas opticki najbolji Ali sam iskoristio materijal koji sam vec imao Promenio Jul 23, 2022 član bobangsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Na Novolinoj teneri, produvao dizne, dekarbonizovao cilindre..@Novola nema na čemuSent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jul 23, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Juče stigli opanci... Danas stavio nove gume, nove lagere napred/nazad, pregledao kočnice, sve o.k. Idemo dalje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Jul 24, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, bobangsxr said: Juce kupio zumo 595 Sa sve touratech drzacem i danas je namontirao. Nosac sam ja sam napravio, nije bas opticki najbolji Ali sam iskoristio materijal koji sam vec imao ... najviše će mi nedostajati analogni cajgeri... Kakva simfonija jednostavnosti, preglednosti, dizajna... Vidi ti u šta ja gledam, a više podataka duplo nego ovaj tvoj.. Nisam mator i džangrizav, nisam "nekad je bilo bolje" tip, ali što se tiče satova na motoru - ne mogu da se složim sa trendovima, zjbli su raju, prodali im priču, nije ovo bolje. Neće me niko ubediti. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1294 Napisano Jul 24, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, sve je stvar ukusa. Meni se svidjaju ti digitalni sto vecinom imaju sve neophodno, kad se setim sta su ljudi pre 10-15 godina sve kacili na motore, raznorazne merace svega I svacega, pokazivace a sada je sve to u jednom i jos dobijes fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Jul 25, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim kombinovano, analogno-digitalno, kao na Kawama, 10-ka, 12-ica... moji cajgeri, posle Led-izacije. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao originalni Ali adapter sedišta, kompleksan zahvat od 45 sekundi je bio potreban za montažu, prva test vožnjica obavljena a sad se spremam za malo ozbiljniju turicu, par sati u sedlu me čeka, javljam utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Jul 25, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: 350 Kazu za 12-icu da koliko pise, toliko ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Menjanje šuza, da ne kažem, montiranje andjela Promenio Jul 25, 2022 član blackmore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Menjanje šuza, da ne kažem, montiranje andjela Kod Pavla u ateljeu...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, vidakn je napisao: Kod Pavla u ateljeu... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Pavle je car, završismo sve za manje od sat vremena, motor preporođen novim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, bobangsxr said: Pa dobro, sve je stvar ukusa. Meni se svidjaju ti digitalni sto vecinom imaju sve neophodno, kad se setim sta su ljudi pre 10-15 godina sve kacili na motore, raznorazne merace svega I svacega, pokazivace a sada je sve to u jednom i jos dobijes fabricki 11 hours ago, BokyBoy said: Ja volim kombinovano, analogno-digitalno, kao na Kawama, 10-ka, 12-ica... moji cajgeri, posle Led-izacije. Baš tako. Obrtaljke i pomoćni displej... Zakon. VFR800 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo najgora stvar koja je mogla da zadesi motociklizam. Obrtaje ne vidim uopšte, kazaljke nema ni jedne...promašaj totalni. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 25, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Radovi u toku 21:38Ako se neko zbuni, dodatna led svetla se montiraju Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1294 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, ta tabla I na zx10r one oko 2005 godiste su najgori 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Stole_018 ako nije tajna,gde si nabavio dodatne svetiljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13988 Napisano Jul 25, 2022 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Stole_018 a pazi ovu foru za farove, crni skroz a sijaju normalno. Jedino pitanje kako skinuti staklo a da ostane citavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 25, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Stole_018 a pazi ovu foru za farove, crni skroz a sijaju normalno. Jedino pitanje kako skinuti staklo a da ostane citavo. Jao to jeste mozda bolje resenje a verujem da i bolje izgleda taj krst u faru ali je folija mnogo praktičnija za montažu i demontažu Led sijalica za sada probija i generalno je ok, u planu mi je xenon, možda bude još bolje sa njimПослато са SM-G973F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...