lomitelj 5814 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam poluge kvačila i prednje kočnice, originalne jer za one fensi moram da imam homologaciju i da se ne smaram sa tim na tehničkim pregledima. Novi akumulator, prvo sam ga na pametni punjač pa u Hondu. Stavio ukrasne trakice na felne. Očistio oko poklopca i brave na rezervoaru i podmazao lanac. Slušao sam muziku na telefonu i ispraznio ga pa nemam fotki. Mogu samo reći da je ono lepljenje trakica baš, baš potrajalo. Ili sam ja spor. Na kraju sam je prebrisao od prašine i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, gebee&co said: Pošto sam cele zime nabavljao delove,menjao,danas uhvatih vreme da sinhronizujem karburatore ... Sam si pravio ovaj sinhronizator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da,hteo sam da poručim u koferčiću,međutim poštarina bila velika.Naručio nove vakumetre,ventilčiće i crevca,sve to lepo postavio i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мењао уље, зас*ао пола гараже. https://ibb.co/JtkSjZT https://ibb.co/qFmc2xD 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio novu šoferkuOvo je zbog testa, inace je spustena na minimum.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, gebee&co said: Da,hteo sam da poručim u koferčiću,međutim poštarina bila velika.Naručio nove vakumetre,ventilčiće i crevca,sve to lepo postavio i to je to. Gde si uzimao vakuumetre, i koje si ventilcice stavio? Ako moze par slika svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vakumetre sam poručio u Nišu prodavnica,ne znam da li smem da napišem da ne bude reklama.Slikaću i postaviti slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, gebee&co said: Vakumetre sam poručio u Nišu prodavnica,ne znam da li smem da napišem da ne bude reklama.Slikaću i postaviti slike. Ako ne smeš da napišeš može i zaintersovanima na P.M. Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno,mada slike i ostalo postavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Mali servis, zamenio ulje (bilo ok, prethodni vlasnik nije slagao ) i filter, filter vazduha izduvao, bio ok, ali me šraf jedan namučio, radilo čekić i dleto. Posle se provozao, pao mi motor na izlasku iz sokaka, nezgodan izlaz na desno ali krivica je samo moja, srećom bez vidljivih tragova. Podesio snop fara, naštelovao ler gas i dotegao ručicu gasa. Lep dan danas.Da li je ova “P” nalepnica obavezna po zakonu?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Daj skini to P, komedija, ruzni motor katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova “P” nalepnica obavezna po zakonu?Sent from my iPhone using TapatalkJeste, na prednjoj i zadnjoj strani vozila... Za motore nedovoljno definisano ali i dalje obavezno. Planiram da pitam u MUP-u gde je "ispravno" da ih stavim.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj skini to P, komedija, ruzni motor katastrofaPrivremeno dok ne vidim šta i kako plavi očekuju da radim s njima. A ja od njih ne planiram da bežim niti da im za glupost kaznu plaćam. Tako da, svakom svoje, hvala na predlogu.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gordak985 je napisao: Privremeno dok ne vidim šta i kako plavi očekuju da radim s njima. A ja od njih ne planiram da bežim niti da im za glupost kaznu plaćam. Tako da, svakom svoje, hvala na predlogu. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Ставиш га напред на браник или га обмоташ око виле... квалитетније траке и нема где. Кад није дефинисано где мора да стоји одрадиш тако, нити га видиш, нити ружиш мотор, а све по пропису. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ставиш га напред на браник или га обмоташ око виле... квалитетније траке и нема где. Кад није дефинисано где мора да стоји одрадиш тако, нити га видиш, нити ружиш мотор, а све по пропису.Na prednji blatobran?Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10109 Napisano Mart 21, 2022 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan KaPasaki er-5 Kolega držao napred nalepnicu sa unutrašnje strane vizira. Zaustavili ga u Pećincima, pita ga policajac "šta će ti ovo P ?" Kaže on, pa da mi ne uzmete 3.000 din... I ode... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Gordak985 je napisao: Na prednji blatobran? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk На једно од ова два места. https://ibb.co/K7gBfhf Или унутрашња страна визира. Promenio Mart 21, 2022 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nosio "P" ni jednom za 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo gde, samo ne na rezervoar jebes zakon i tog ko ga izmislio. Ja ga ne bi nigde vozio. Al dobro, ja sam vozio i bez dozvole tako da nisam merodavan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan zaustavili me i nisu trazili, vise obracaju paznju na reg, dozvolu, saobracajnu... Promenio Mart 21, 2022 član nspei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Mart 21, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ispunim obećanje ekozelj i JoeD u vezi vakumetra.Vakumetre sam kupio u firmi Keeptank Niš,slavinice sam dugo tražio šta je kvalitetno,mnogi su mi preporučili slavinice vazduha za akvarijume jer su baš osetljivi.Morao sam da pravim od mesinga matice da bih pričvrstio satove za ploču,a sa zadnje strane stavio brze priključke za vazduh.Crevca ima da se kupe prihvatljivo samo odrediti koja dimenzija je potrebna.Mislim da se na slikama lepo vidi.Ako nešto treba ,zovite tu sam. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 21, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co Hvala puno. Pretpostavih da si tamo kupio Koja je cena ako nije tajna, i jel si ih probao da vidis dali ima odstupanja (dva sata na istom vakuumu a pokazuju razlicito) Promenio Mart 21, 2022 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Mart 22, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je oko 1300 din komad,za sada odstupanja nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio katanac za disk sa alarmom, da malo mirnije spavam kad nije garažiran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, ali ovih dana. Nov vizir napravljen kod Ivana Ispolorane vile Ofarbane grane auspuha Montiran auspuh kupljen od kolege Zlatka Ofarbane dekle kod farbara, jer je na prednjem delu bas bila ostecena farba od kamencica Anegdota u vezi auspuha od pre neki dan. Mojoj zeni je glasan auspuh i ne dopada joj se ta dubina i glasnoca auspuha, vise joj se svidjalo kad se vozi sa fabrickim auspuhom. Vozimo se i prilazimo semaforu, dizem vizir i pitam je -jel ti se i dalje ne dopada zvuk auspuha? -odvratno je, bucno i ne svidja mi se... U tom pored nas staje covek stariji sa biciklom i kaze: -izvinjavam se, samo da vam pohvalim auspuh, fenomenalan zvuk ima, moji sinovi voze motore, ali ovo je stvarno fantastican zvuk... Ja se zahvalio i smejao do kuce. Sta zna zena sta valja... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...