zlatkojov 1150 Napisano Septembar 6, 2021 (promenjeno) Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio mu grejace mada njega verovatno zabole, spremam se za zimu Promenio Septembar 6, 2021 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, zlatkojov je napisao: Kupio mu grejace mada njega verovatno zabole, spremam se za zimu iz Louis-a? Jel može iz prve ruke, kvalitet izrade i kako greju (ok jest da nije vreme za probu, al opet...)? Oni su mi baš "lepi", tj integrisani lepo sve u ručku, pa ako su kvalitetni da se pružim i ja za zimovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1150 Napisano Septembar 6, 2021 (promenjeno) Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko i dodir deluju kvalitetno, ne znam kako greju danas su stigle iz Luisa preko Cabe. I ja nisam hteo da imam jos vidljivih dodataka na kormanu uz prekidac svetla i punjac za telefon, ne ide uz moj motor pa sam maglenke i skinuo. Da je adv onda jos lepse izgled sa dzidza bizdama. Promenio Septembar 6, 2021 član zlatkojov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Septembar 7, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Dana Gospodnjeg 7. Septembra 2021, pristupa se mjenjanju ulja i filtera. IMG 20210907 183244 8 — Postimages POSTIMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5568 Napisano Septembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica i kod mene, s tim da sam lemio zice na ledu u koferu jer se jedna otkaca pa nije bilo struje. a ovako izgleda takozvani motorex "oridjidji" od nemacku posle 1500km jedva sam cekao da ga se otarasim. Sipao ipone 15/50 polusintetiku. Totalno druga gustina ulja. Menjac sad radi ko pesma Promenio Septembar 7, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8249 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Fina crna boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan MoS2Мада, можда и није до уља, оно је само покупило што су карике пропустиле. Иначе је Моторекс специфичан по грубљег рада агрегата, исто и мене то нервира. Једино што ми паше 15 - 50 полусинтетика.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Septembar 8, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica i kod mene, s tim da sam lemio zice na ledu u koferu jer se jedna otkaca pa nije bilo struje. a ovako izgleda takozvani motorex "oridjidji" od nemacku posle 1500km jedva sam cekao da ga se otarasim. Sipao ipone 15/50 polusintetiku. Totalno druga gustina ulja. Menjac sad radi ko pesmaKako tebe da zavrnu. Pa ja mislim da neko u Subotici diluje Motorex (učesnik relija).Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7713 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 2954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan MoS2Мада, можда и није до уља, оно је само покупило што су карике пропустиле. Иначе је Моторекс специфичан по грубљег рада агрегата, исто и мене то нервира. Једино што ми паше 15 - 50 полусинтетика.Sent from my SM-G955F using TapatalkJa sam takodje primjetio da mi je ulje bas dosta cistije kako sam ustelovao karburatore, prije je bilo skoro skroz crno, a sada posle 3kkm jos zuckasto. Pravu sliku cu vidjeti na prolece kada budem radio servis.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje primjetio da mi je ulje bas dosta cistije kako sam ustelovao karburatore, prije je bilo skoro skroz crno, a sada posle 3kkm jos zuckasto. Pravu sliku cu vidjeti na prolece kada budem radio servis.Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаXTZац?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7713 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 2954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan DaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5568 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, dranik said: Kako tebe da zavrnu. Pa ja mislim da neko u Subotici diluje Motorex (učesnik relija). Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Sta da vam kazem, i najbolji omanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10398 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas promenio ulje i montirao Givi "Monorack" nosač kofera. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sredio bratov Vivacity 3, lep primerak šteta sto je bio zapostavljen kod prethodnog vlasnika. Ispoliran je i sredio sam mu baš dosta drugih detalja ali me je uhvatila noć, evo jedna koju sam uspeo da slikam pre večeri. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Naduvo gume Vidim nešto lelujam ko pijan, pogotovo kad idem polako. Ono gume bile na 0,4 bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10398 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas oprao i podmazao lanac, pa sada ide k'o podmazan! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Septembar 10, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas oprao i podmazao lanac, pa sada ide k'o podmazan! А да промениш задњи ланчаник?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10398 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, ako stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 11, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja htedoh da kazem da lanac deluje kao da je labav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 11, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ovde se samo licka,pi*ka... Vozate li vi te motore,danas,pa opet danas ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Septembar 11, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ovde se samo licka,pi*ka... Vozate li vi te motore,danas,pa opet danas ? Тооооооооо, питање на месту.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8249 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne baš danas ali pre neki dan stavio novu Pirelli Angel st.Ko lutka. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2021. at 9:12, dranik je napisao: Kako tebe da zavrnu. Pa ja mislim da neko u Subotici diluje Motorex (učesnik relija). Послато са SM-A715F помоћу Тапатока ulje je 300% original.Ako je ulje jako crno a uopšte može da se nazove uljem ono je samo mnogo bolje opralo motor od onih ulja što su ranije sipana pa je zato pocrnelo.Ili ide nešto pored karika.Ili i jedno i drugo. Što se tiče tog ulja motorex four stroke ono košta 6.5e litar i pokazalo se dobro u exploataciji već 2 godine kolko ja imam informacija.Kod mušterija je sipano je uglavnom posle motula 5100 i pokazalo se da isto ,,radi,,.Jedan naš član forma stari ns bajker je uvoznik automobila i ponekog motora već 20 godiana.Ima X maxa koji troši ulje kao lud.Mora da dosipa silkolen polusintetiku na 500km a šel na 250 km.Four stroke je idržo ceo interval bez dosipanja što je neverovatno ali istinito.Zbog tog razloga će jedan moj poznanik sipati to moto ulje u audija koji takođe troši ko lud. Da li i zašto ne odgovara toj hondi stvvarno neznam. Promenio Septembar 12, 2021 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2112 Napisano Septembar 13, 2021 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2021. at 3:40, gavrela je napisao: isao u SM kod Laze da mi odradi nalepnice, prezadovoljan sam radom decka steta sto nismo uspeli bocne kofere da odradimo jer su prefarbani plastidipom pa ne moze da ispadne kako treba... Ako moze kontakt od momka za naljepnice i info o cijeni za to sta je kod tebe uradjeno na koferima (koferu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5568 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam tu pricu za motorex four stroke ulje cuo isto i za boxer motorex ulje, ili nisam dobro razumeo kako god, ono je bio zejtin a ne 15/50. Imam i snimak kao dokaz, mogu i ovde da okacim to magicno ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...