N.F.S. 22294 Napisano Mart 20, 2021 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj taj kontroler na nekoj drugoj LED sijalici, mozda je felerican.... Ili te trake koje si stavio ne zele da blicaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Mart 20, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je neko rekao da cu lepiti glupe tracice na felne 2 sata...... 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17346 Napisano Mart 25, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uradio mali servis, e sto volim Kawu sto joj je filter ovako pristupacan, nema curenja ulja po granama, rukom odsrafis-zasrafis-gotovo... sutra cu da zamenim ulje u kocnicama... jbt, cistiji mi motor ispod oklopa neko spolja... Promenio Mart 25, 2021 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Uradio mali servis, e sto volim Kawu sto joj je filter ovako pristupacan, nema curenja ulja po granama, rukom odsrafis-zasrafis-gotovo... sutra cu da zamenim ulje u kocnicama... sad je cistiji ispod oklopa neko spolja... 164746305 2841280189445807 6614288993950650176 n — Postimages POSTIMG.CC Najpristupačnija za mali servis je FJR1300, bez skidanja bilo kakvih plastika, sve je bukvalno pored fuzastera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga malo oprao, naravno trakice su odmah zalepljene. Prebačen je na moje ime i skinuta je nalepnica sa vizira momentalno. To je to za sada ne vozim ga jer čekam lepo vreme, samo uživam gledajući ga. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Mart 26, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ih zamenismo danas kod Pedje Motolaboratorija u drustvu cbf-a sa ispravno postavljenim maglenkama @Nole Bg Promenio Mart 26, 2021 član lestra 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8316 Napisano Mart 26, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ideja za prevoz guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Mart 26, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Идеја +Sent from my SM-G955F using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5642 Napisano Mart 26, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ih zamenismo danas kod Pedje Motolaboratorija u drustvu cbf-a sa ispravno postavljenim maglenkama @Nole BgSad si se obuo pravo, nema greske, ima da prsti. A ideja za prevoz guma ti je vrhunskaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1976 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan najbitnije 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Skoknuo do NS-a posle posla i kupio topcaseSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Mart 29, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište podignuto 2cm, stavljen gel i nova kombinacija materijala. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pedje u Motolaboratoriji namontirao nove gume i ventile na felne, balansiranje. Potom zamenio lanac i oba lančanika, nove pločice napred i nazad, novo kočiono ulje, nove svećice. Da se proveri pritisak u gumama i spreman je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3095 Napisano Mart 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan SVE. (čitaj: pumpa za vodu (preventivno), kpl. antifriz, provera kvačila, zamena ulja u kvačilu i kpl. kočione tečnosti, semering poluge menjača, komplet servisirano ogibljenje, mali servis) Samo još da ga registrujem... Promenio Mart 31, 2021 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5568 Napisano April 1, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Iskrojio od viska moto bezbednost nalepnica bjb logo i zalepio na motor sa obe strane. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam presvukao sedište sa kvalitetnom eko kožom, a takodje juče kada sam kupovao materijal za izdadu nosača kofera slučajno sam video nesto sto bi mozda meni odgovaralo. Ispostavilo se da pasuje kao da je tu već bilo samo sto se iskreno meni lično više svidja ovako ofarbano u sivo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6183 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1393 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li sam presvlacio sediste, koja vrsta tj kako se zove ta eko koza i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh stvarno ne znam kako se zove. 600 din je metar toliko sam uzeo, ima za tri sedišta. Komšija je tapetar tako da je to uradjeno za 5 minuta bukvalno. Ako budes tražio da znaš da se eko koža rasteže, znaju u prodavnici sigurno o čemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prosirio bočnu nogaruSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2021. at 13:51, Niksha je napisao: Kod Pedje u Motolaboratoriji namontirao nove gume i ventile na felne, balansiranje. Potom zamenio lanac i oba lančanika, nove pločice napred i nazad, novo kočiono ulje, nove svećice. Da se proveri pritisak u gumama i spreman je @Niksha Које си плочице ставио? Требало би да мењам али не знам шта бих узео. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sredio tačkice na samoj mašini i ofarbao sam rešetku hladnjaka. Razmišljao sam da uzmem onu ukrasnu ali sam odlucio da moju ofarbam kako bi slično izgledalo. Naručio sam i kofer pa nemam bas viska para da bacam na ukrase. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2673 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prosirio bočnu nogaruSent from my iPhone using TapatalkJer to Weng san sa Alija, rekao bih po žigu, dobra je za 6e.P. S. Ako smem zapaziti, kriva ti je ćopa Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 6, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da napravim i gde da napravim stafove i podloske za akumilator? Imam akumulator al nemam srafove i podloske (uzgubio ih u transportu) a inace sam ih gubio stalno. Akumulator je nov, tek formiran. Isao sam do srafka nemaju odgovarajucu velicinu, il matica ne moze da udje il je sraf predugacak il prekratak. Moram da napravim sam nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano April 6, 2021 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stizem kuci za 20min, mislim da imam... Javljam. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 6, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Neso. Imam i ja neke al problem je sto je na ovom kineskom Fullbat (iz moto landa) akumulatoru manji ulaz, i sraf ne moze da udje isti onaj kao sto je npr od Yuase (te imam). Tako da svakako ja bih se raspitao gde mogu da napravim to da imam u vise komada. Za rezervu. To sa srafovima je pocelo kako sam cesce poceo da menjam akumulatore i kako ih skidam dok ih punim. A ovi fullbat a i mnogi drugi danas bez punjaca ne mogu da izdrze nista duze. Ranije kad nisam ni punio ni menjao, svet je bio lepse mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...