BokyBoy 17703 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobra guma... A koji je ovaj debeli sto ti cacka oko motora? Promenio Mart 1, 2021 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 1, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, BokyBoy je napisao: Dobra guma... A koji je ovaj debeli sto ti cacka oko motora? Debeli je dobar drug od čevalog što vozi tu Yamahu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5979 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2058 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mradomir said: Obrati pažnju, ako je štampano od PLA osetljiv je na temperaturu. Otprilike jako sunce leti zna da ga omekani i iskrivi. Nisam siguran čime je tačno štampano, ali sam objasnio dečku tačnu namenu, i rekao mi je da ovako urađen model može bez problema da izdrži 90 stepeni, tako da bi trebalo da je ok. U svakom slučaju hvala, obratiću pažnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9987 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 4478 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2021. at 5:35, dvlns je napisao: Zavrsene pripreme Не иду ти кинески ногоступи уз оригинално злато Амортизер свеже сервисиран? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14226 Napisano Mart 1, 2021 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Мали Ћаћа je napisao: Не иду ти кинески ногоступи уз оригинално злато Амортизер свеже сервисиран? Kinezi su tu jer sam dobio za dzabe ali slazem se. Amortizer je kupljen proale godine i vozen jedno 6-7 navaka i 2 grobnika. Ja sam kod Andreja sad samo stavio oprugu za sebe nisam servisirao iz razloga sto ne znam i dalje da li cu mozda ipak zameniti motor. Trebao sam da menjam za R1M pa sam nesto odustao i ulozio opet u ovaj ali iskreno jos me nije napustila zelja da uzmem R1M AKo ostane svaba servisiracemo amortizer tokom sezone. Eto iskreno ni sam ne znam sta cu uraditi pa se trazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9987 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 4478 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns ти ду муке али никада не одустани од снова или жеља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14226 Napisano Mart 1, 2021 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Мали Ћаћа je napisao: @dvlns ти ду муке али никада не одустани од снова или жеља Ne vredi druze stalno se uplice racio u emociju. Mator konj pa polusava da racionalizuje i sta treba i sta ne treba. Sa druge strane negde sam smislio da treba da pokusam da dam sebi sansu da se naviknem na neki motor jer sam u 3-4 sezone promenio 4 motora i stalno se trazim Treca stvar je sto me malo plasi polovna R1M iz 2015 po pitanju odrzavanja i kvarova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 280 Napisano Mart 2, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi stigao regler ( jos jedno hvala Joski) , namontirao ga, nalio taze gorivo i onako prasnjavog i prljavog ga provozao citavih 30km. Ja otvorih sezonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi druze stalno se uplice racio u emociju. Mator konj pa polusava da racionalizuje i sta treba i sta ne treba. Sa druge strane negde sam smislio da treba da pokusam da dam sebi sansu da se naviknem na neki motor jer sam u 3-4 sezone promenio 4 motora i stalno se trazim Treca stvar je sto me malo plasi polovna R1M iz 2015 po pitanju odrzavanja i kvarova Da ti (možda) malo stanem na muku. Kolega sa jednog nemačkog foruma je kupio Suzicu GSX-R 750 iz 2001. spremljenu samo za stazu, sa dosta dodataka (Powercommander, Brembo Radial kočnice, Akrapovič komplet, AntiHopping kvačilo itd) za divnih 1700€. Oklop mora da sredi jer je videla šljunak pored staze i gume su odvozale svoje. A moja muka je što je krenuo da menja svoju Hondu VFR RC36 da bude samo za stazu i sad mu ona ne treba, pa će od nje i još jedne rezervne da napakuje jednu legalnu za ulicu sa gomilom profi dodataka koju će da stavi na prodaju. A ja nemam šanse da je posedujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14226 Napisano Mart 2, 2021 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj ne ocajavaj jer ti za voznji u saobracaju uglavnom ne trebaju ti dodaci. Ne znam do duse sta sve pakuje ali uglavnom po meni nije potrebno jar ne juris sekunde. Da ostanemo u duhu teme dodacu sliku ispustenog ulja jer je naravno i ono zamenjeno kao i filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas al sam u zadnja 2-3 dana. Zamenio lezajeve i semering u zadnjem točku, promenio antifriz, promenio sve zaptivke na kočionim klestima i zamenio ulje u istim. I za kraj turio ledove u kofer za dodatno stop svetlo, ono što trepće. Još da promenim ulje i filter koje vozam po kolima 5 dana i spreman sam i ja i Honda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Jasno mi je to oko delova ali to će sad biti kao da je urađena krajnje detaljna restauracija sa više nego kvalitetnim delovima. Znam čoveka, znam kako radi i kako razmišlja. Šteta što ću gledati kako odlazi. Ali, kao što reče Čkalja u "Ljubav i moda": "Ko zna zašto je to dobro." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 6, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana krenuo da "sređujem" kawu i eto malo pre polomom šraf koji ide u rezervoar na koji se kači crevo. Znači, kupujem, primam na poklon, častim, perem, peglam... za šraf. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 6, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je kad se okrene na rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Mart 6, 2021 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti niko ne ponudi original mozes napraviti kod bilo kog strugara. Vidim da je i taj napravljen OK mesingane sipke.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 6, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio zastitu za tank Promenio Mart 6, 2021 član Sale-VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 8, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2021. at 14:06, mrle je napisao: Ovih dana krenuo da "sređujem" kawu i eto malo pre polomom šraf koji ide u rezervoar na koji se kači crevo. Znači, kupujem, primam na poklon, častim, perem, peglam... za šraf. da li možd amože slavinica od Tomosa, Mz-a... samo bih imao još jednu slavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano Mart 8, 2021 Ne silazi, 4923 postova Prijavi odgovor kao problematičan По слици проток ове месингане цевчице је далеко вечи од славине Томоса. Мислим да није проблем да се одради и зато код мајстора и реши то прописно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 9, 2021 (promenjeno) Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Po savetu drugih pustio ždrebici krv. Ajde kod mene je peta sezona, ništa pipao nisam pa kao možda je red. Izmerim kvalitet antifriza...... i jbg. -20. Nisam trebao ništa da pipam, ali ajde malo sam se zanimao. Promenio Mart 9, 2021 član BaneVuk58 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano Mart 9, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Neka si, svakako se antifriz menja na dve godine. Otkud zeleni, kod mene je roze boje? Promenio Mart 9, 2021 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 9, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Boja antifriza nema veze, dok god je na bazi etilen glikola... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 9, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Neka si, svakako se antifriz menja na dve godine. Otkud zeleni, kod mene je roze boje?'Бем ли га....швајсарски. Сип'о Ипонов сад. Али оно што ме одушевљава код ФЈР-а тотална приступачност основном сервису. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prebacujemo VFR-ku na korman... Dosta je grbavljenja na heblovima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Mart 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da sečeš plastike ko boga te molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker-Boy je napisao: Samo nemoj da sečeš plastike ko boga te molim Nipošto... Plastike sve ostaju kako jeste. Jest da je bila dobra logistika upakovati korman da nista ne kači, ali za sada sam uspeo. Ostaje mi još da promenim rutu sajlama gasa i sauha, ali to ću sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...