N.F.S. 22168 Napisano Septembar 3, 2020 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ovo je iz te serije! Gsx-f Samo polako i pedantno, gume/dijafragme sa sve klipovima potopite u jak rastvor tople vode i glicerina. Ako nisi radio, savetujem da odozdole samo loncice skines i odatle operes, bez dalje demontaze. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: @piki, kada si tu druze, imas li neki savet sto se Suzane tice, bese dugo je kod tebe? Na sta obratiti paznju, sta voli, sta ne? Hvala, Nenad. Bas ti napisah u onoj temi o uljima za silkolen,ja to sipam jos od kad je Djunta prodavao i nemam potrebe da trazim dalje,ne znam sta da ti kazem,svaki motor odrzavam po fabrickim savetima i sedam i vozim(na proslom Suzukiju mi za 50000 crkao samo regler jednom-radomir uzeo od Arakisa i to je to). Sto se mene tice,kocnice bi trebale biti jace-ipak motor ima skoro 250kg i nije mi za kratke voznjice po gradu,mada kao i sto sam znas vozi se iznenadjujuce lagano obzirom na svoju tezinu.Vise mu leze duga putovanja.U normalnoj voznji mi potrosi oko 4,2-4,6l. Obzirom da si rekao da ne prelazis 6k obrtaja i uz tvoje odrzavanje,to je kao iz oglasa-sipaj i vozi NOV,NOV,NOV. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da neko svoj motor tera kod majstora ali zato popravlja tudje? Vidim nekoliko slucajeva pa mi nije jasno 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зна ко је радио, па не седа на то Шалу на страну, можда зна неке ствари да обави, али другим није вичан. А када већ због тих других ствари тера код мајстора, за ситне паре може мајстор и то што он уме, да му обави, када је већ расклопио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14548 Napisano Septembar 3, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ^^ u oba slucaja su "jeftino" prosli, tesko da ce ponoviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da neko svoj motor tera kod majstora ali zato popravlja tudje? Vidim nekoliko slucajeva pa mi nije jasnoNeće majstor da primi loše i neodržavano vozilo da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, branko_stefanovic je napisao: Evo ja cu da odgovorim kao jedan od tih koje pominjes. Konkretno sam u fazonu da cackam i servisiram sve sto je u mojim mogucnostima i sto se uklapa u moje slobodno vreme. Kad se radi o nekom mucnom i dugotrajnom procesu, pogotovu ako nemam iskustva sa istim, lakse mi je da oteram motor kod majstora. Mada krenuo sam od skorije da praktikujem da radim bas sve sam, trudim se to jest, covek se uci dok je ziv. Naoruzam se service manualom, youtube na laptopu, kafa i polagano. Da izmedju ostalog sam i na tebe mislio, pa vidi s obzirom da sam te recimo podrzao u temi oko tvog problema a sada vidim da drugaru samouvereno radis neke operacije koje su komplikovanije od zamene kocione tecnosti malo sam zbunjen. Radi kako ti volja samo iz mog ugla nije bas fer vezbati se na tudjim motorima a svoj kod majstora. Ja sam skoro prvi put u zivotu skupio hrabrosti da sam zamenim plocice ali sam zvao drugara mehanicara da nadgleda. Naravno na svom motoru koji vozim na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, branko_stefanovic je napisao: Evo ja cu da odgovorim kao jedan od tih koje pominjes. Konkretno sam u fazonu da cackam i servisiram sve sto je u mojim mogucnostima i sto se uklapa u moje slobodno vreme. Kad se radi o nekom mucnom i dugotrajnom procesu, pogotovu ako nemam iskustva sa istim, lakse mi je da oteram motor kod majstora. Mada krenuo sam od skorije da praktikujem da radim bas sve sam, trudim se to jest, covek se uci dok je ziv. Naoruzam se service manualom, youtube na laptopu, kafa i polagano. P.S. Zelim da se pohvalim, iako nije bitno uopste, da imam 3 moment kljuca, jedan digitalni i dva obicna, jedan mali, drugi veliki. Volim moment kljuceve, imam neki fetis, svima ih pokazujem. P.S si posle dopisao aj kada okrecemo na zezanje da ti kazem dzabe ti moment kljucevi kad ne umes na stender da popnes motor bolje kupi lemilicu kao Kreso 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan P.S si posle dopisao aj kada okrecemo na zezanje da ti kazem dzabe ti moment kljucevi kad ne umes na stender da popnes motor bolje kupi lemilicu kao Kreso Ako padne, pašće tuđe. I kao što kažeš, život nije fer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan @branko_stefanovic da budemo nacisto, mene ne pogadja uopste ni da li znas ni da li ne znas da uradis nesto kao ni da li ti placas ili drug ili niko ne placa. Ja sam u onoj temi podrzao tvoj stav da profesionalac treba da bude profesionalac i da stoji iza svog rada (karikiram). Niti te poznajem niti imam nesto protiv tebe a nemam ni razloga da te podrzavam vec se jednostavno opredeljujem na osnovu svojih stavova koji opet ne moraju biti ispravni ali stojim iza njih. Jedan od razloga zasto profesionalci u bilo kojoj oblasti pocinju da fuserisu je i taj sto amateri rade njihov posao pa ovi nemaju dovoljno posla. Tamo sam napisao da bih voleo da servis koji pusti neispravan motor na ulicu bude odmah zatvoren a sada ukoliko tebi nesto promakne koji servis da zatvore. Na ovo pisanje sam se odlucio jer je i kolega u drugoj temi kivan na majstora i misli da je pao zbog njega a isto tako amaterski popravlja drugarima motore. Ne zelim tamo da pisem jer je covek na zalost povredjen i mislim da nije ukusno da solim ali to je moj stav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Treba otvoriti temu "Šta ste danas uradili na motoru koji ste poklonili skoro-bratu" i tu bi onda sve bilo jasno i još jednu temu za fetiše (ako već nema). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 3, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo SIS cevap i zapalio pljugu. Udobnije nego na klupici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, branko_stefanovic je napisao: @DMzone, proziva te ovaj nesto, 'oce da se druzi s tobom. Vidim brate moj slatki, @X8 Vračar sta ces ti na ovoj temi kad vozis skuter? To sto vracamo motor u zivot i sto sredjujemo nema potrebe da se brinete, naravno pre nego sto sednemo ukljucicemo kameru i ide text: "Ja sam @DMzone i ja sam @branko_stefanovic, dobrodosli u jackass" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa vas onda već ima dovoljno da otvorite sopstveni forum i da drugima objašnjavate gde tačno šta da rade, a gde ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, X8 Vračar je napisao: Pa vas onda već ima dovoljno da otvorite sopstveni forum i da drugima objašnjavate gde tačno šta da rade, a gde ne... Pa ne bas, mi to radimo za sebe a majstorima ne krademo posao, ja jesam nov bajker i ne mogu nista da kazem bez nekog iskustva voznje ali zeleo bih da upoznam masinu kako radi komplet pre nego sto sednem da je vozim, mislim da je lepota da znas i da sklopis ono sto vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne smeta ali zatrpavaš ljudima smislene teme, a svoje zaključavaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Neka, to ćemo na tvom forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Montirao scottoiler.... jos samo da se proba i usteluje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, rus022 je napisao: Super je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @piki pogrešio sam, taj štender ne može za moj motor.Zaboravio sam da to naglasim. Jer jednostavno smeta onaj deo što vodi lanac, i motor je takav da ako taj štender postaviš dalje od matice podigneš motor na štender ali ne i zadnju od poda. Previsoka viljuška koja ide ukoso, i zato. Imao sam dva komada, jedan za mene jedan za prijatelja, njegov thundercat leže na taj štender ko dete na nošu, moj XT samo ako postaviš plitko. Tako da nisam baš debil, jbg Inače sam menjao pločice na njegovoj Yamahi i vozi čovek celu sezonu ne žali se. To je bar prosto zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da neko svoj motor tera kod majstora ali zato popravlja tudje? Vidim nekoliko slucajeva pa mi nije jasnoОд себе паре не може да узме.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bojan82 je napisao: @piki pogrešio sam, taj štender ne može za moj motor.Zaboravio sam da to naglasim. Jer jednostavno smeta onaj deo što vodi lanac, i motor je takav da ako taj štender postaviš dalje od matice podigneš motor na štender ali ne i zadnju od poda. Previsoka viljuška koja ide ukoso, i zato. Imao sam dva komada, jedan za mene jedan za prijatelja, njegov thundercat leže na taj štender ko dete na nošu, moj XT samo ako postaviš plitko. Tako da nisam baš debil, jbg Inače sam menjao pločice na njegovoj Yamahi i vozi čovek celu sezonu ne žali se. To je bar prosto zameniti. Ma nisam ni rekao da si debil-odakle ti to,izvini ako je tako licilo,nego od tvog cackanja i malera moze mozak i da pobrljavi pa sam mislio da ne vidis šumu od drveta-bar se meni tako desi nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego to ja kažem za sebe, onako iz zajebancije.Komplikovanu spravu štendersku sam ukapirao,pošto ima video uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod @Arakis-a danas, prethodni put mi je stavio uticnicu, zakacio na kontakt, tako da ne vuce struju, danas odradio led svetla, sija bre! Jos da proverim koliko smetam ljudima nocu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 5, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Zamena lančanika i lanca. Novo. Zadržan standard prenos. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...