Bruno 68 2712 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ubediste me na brzinu. Narocito sto mi je u planu za par dana voznja po Alpima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 8, 2019 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sajlu kvacila. Ova nova nema glupu kosuljicu na vrhu unutar cevi pa ako nekad zvekne, kit ispod sedista ce moci da se montira. Spreman sam veceras na lov na zeceve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6131 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Subotom se love zecice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 8, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Zamenio sajlu kvacila. Ova nova nema glupu kosuljicu na vrhu unutar cevi pa ako nekad zvekne, kit ispod sedista ce moci da se montira. Spreman sam veceras na lov na zeceve Pakujes li te zeceve u zamrzivac za neki gulas? Greota baciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 8, 2019 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, lakistrike95 said: Pakujes li te zeceve u zamrzivac za neki gulas? Greota baciti. Veceras nista, isao sam drugim putem. Usrali se od mog pop-pop zvuka na pustanju gasa. Ali ne lezi vraze, idem i nesto crno, ja uspori malo kad jebena rotcina! Nekom pobegla ili sta vec...ja kao fora isturiram sirena,aham kita...kad se zaleteo , isturio sam nogu ko Rossi... usro sam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas ali jes' juče. Ručica kvačila je nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 9, 2019 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena rashladna tecnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Jun 9, 2019 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Promenio retrovizore na zx9r. Originalni su prenisko i preširoko, ovi novi su puno pregledniji. Po meni i estetski odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano Jun 11, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Juce upario gume tj zamenio prednju, danas skinuo one smesne caffe racer wannabe retrovizore i vratio fabricke, takodje vratio tegice na heblovima i skinuo SVE nalepnice koje nisu fabricke...za danas dosta, sad lici na pravu 12-icu sa slike  5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Sipah pre par dana crveno (za veće temp) scootoiler ulje, danas obrisah baricu u hodniku. Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano Jun 13, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen i antifriz... sad jos samo da odlucim koje ulje, da zamenim i to pa na oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BokyBoy je napisao: Zamenjen i antifriz... sad jos samo da odlucim koje ulje, da zamenim i to pa na oglas... tako i ja vec 3 meseca...samo da odradim servis, pa u oglas...odradim servis, aj jos samo da stavim rallicu i crash barove, pa u oglas...odradim to..aj da montiram maglenke pa u oglas....odradim to...sad razmisljam o promeni fara...pa u oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17266 Napisano Jun 13, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zlig0r je napisao: tako i ja vec 3 meseca...samo da odradim servis, pa u oglas...odradim servis, aj jos samo da stavim rallicu i crash barove, pa u oglas...odradim to..aj da montiram maglenke pa u oglas....odradim to...sad razmisljam o promeni fara...pa u oglas... hahahha, ma kakav crni oglas, zezam se malo, tek sam ga uzeo, ne bih ga prodao u zivotu, to je bas ono sto sam dugo zeleo i trazio. Tako je bilo sa maltene svim proslim motorima, taman uzmem, ulozim i sredim i odmah prodam, ni jedan mi nije "legao" kao Ninja...ja pres'o igricu... moozda 14-ica za koju godinu i to je to (eventualno jos H2R) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma izgleda ja samo lazem sebe, tj trazim razloge da odgodim oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^Нема ту тражења разлога. Не смеш ништа продавати јер онда деца неће у вртић да иду! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jesi u pravu, no sutra je zadnji dan u vrticu, pa raspust! taman da tata proda i kupi nesto sto je lakse voziti po gradu do septembra i nove ture vrtica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, zlig0r je napisao: ma izgleda ja samo lazem sebe, tj trazim razloge da odgodim oglas Ja postavio oglas dok je motor bio na pranju. Juče ga preuzmem, doteram kući i pokajem se... Zbog oglasa, ne zbog pranja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan akcija "podmladjivanje" moze da pocne! kao i komentari da nisam normalan i da je okrugli far institucija.... do kraja dana kacim slike kako to izgleda sve u kompletu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Jun 15, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vec svidja i uklapa se sa usisnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima smislaSent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Onda bar i migavce promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dodao dva limcica i izmestio tablicu.A da istero sva tri konja napolje i ocistio stalu.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi mi se uklapaju kad stavim bocne kofere.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17231 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 5086 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje i filter ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dukati je sklopljen, nema viska delovaSent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...