Disko Nindža 10691 Napisano Decembar 10, 2018 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, N.F.S. je napisao: To je moj "beg", neko ide u kafanu, neko kocka a ja..... ....Ja sam kod motora Taj rad, i nek probaju zene da kazu da nismo najbolji izbor za muza necemo u kafane, kockarnice i razne prcvarnice, il smo u garazi ili negde u voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22977 Napisano Decembar 10, 2018 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da svako ima odredjeno koliko ce popiti/pojesti/popusiti... Ja sam a sto se poroka tice predodredjeno iskoristio do 25-e godine Tako reci, prosao sam sito i resetke :D, apstiniram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručih ovo čudo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 10, 2018 (promenjeno) Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Throttle Addict said: Promenio antifriz i isprao ceo sistem po uzoru na snimak, Koliko sam uspeo da saznam sto na stranim forumima, sto od prodavaca, razlika izmedju moto i obicnog antifriza je uglavnom u ceni. Odlucio sam se za nas proizvod Korsantin jer ga hvala i prodavci i kolege sa foruma, videcemo kako ce se pokazati Na deklaraciji proizvoda je navedeno da je tacka kljucanja na 160 stepeni a tacka smrzavanja na -40 ukoliko se razblazi sa destilovanom vodom u odnosu 1:1 (u mom slucaju) negde sam procitao da umesto sirceta i vode moze i koka kola. Uglavnom 'sve' sto sadrzi limunsku kiselinu. Nisam isprobao ali verujem da bi funkcionisalo. Promenio Decembar 10, 2018 član Savan Dodao quote 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22977 Napisano Decembar 11, 2018 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaze, "Da bi bio star i mudar prvo moras biti mlad i lud"Ja sam evo mudriji, i starim polako.... Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da obratiš pažnju na par stvari; 1. Izvadi osigurači za farove i poziciju 2. Akumulator mora da bude 100% pun pre programiranja 3. Stavi punjač na akumulator pre programiranja Da iscita log hoće Ali postojecu mapu da iscita - jok!Imao sam više nego dovoljno struje, kabal uredno povezan i konektovan..probao i sa povadjenim osiguračima od svetala..neki put stigne do 13% a neki put do 3%. Znaci šta sam uradio danas...ništa! Samo se nervirao i potrošio vreme. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10201 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4526 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan @Savan ima neka greška ma desktop verziji. Koristi android ili apple verziji ili nađi tu mapu 10178 i modifikuj šta želiš i samo je instaliraj. Što nisu zvao kad je zapelo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam mislio da probam da li imam stabilnu konekciju tako sto cu samo da iscitam postojecu mapu. Ali kako tu vec pravi probleme ne usudjujem se dalje da krenem u instalaciju. Probacu sa Android verzijom da li ce sa njom ici smooth i bez prekida. Jedino ne znam kako da povezem kabal, treba mi verovatno neki adapter sa usb na mini-usb. Jer na tabletu nemam usb prikljucak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10201 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4526 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto @Savan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam danas, sutra stiže. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu cbf 1000 uvežen iz Švajcarske i kod mene se pale svetla čim dam kontakt mislim da je to nevidjena glupost u svakom pogledu. Inače svetla su za medalju. Pre Honde vozio sam Jamahu fazera 600 2000god. kockasti farovi svetla jako loša - užas e tu sam ugradio ksenone i vezao 2x2 verujte pretvara noć u dan. (Debelo se kajem što proda fazera i kupi ovo čudo) inače Honda je skoro nova 15000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18314 Napisano Decembar 13, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dotegao lanac, dopumpao gume, pogledao nivo ulja...i odvozao 60-tak km po gradu...sreca, sreca, radost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan [mention=32893]Savan[/mention] ima neka greška ma desktop verziji. Koristi android ili apple verziji ili nađi tu mapu 10178 i modifikuj šta želiš i samo je instaliraj. Što nisu zvao kad je zapelo?U pravu si bio. Adapter danas stigao, app instaliran a novcanik laksi za 11,99eura.Uspeo je da se lepo konektuje sa ecu i to je rezultiralo u sledece tabele.Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10201 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 4526 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Savan je napisao: U pravu si bio. Adapter danas stigao, app instaliran a novcanik laksi za 11,99eura. Uspeo je da se lepo konektuje sa ecu i to je rezultiralo u sledece tabele. Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk Druže ja sam prestao da lažem kad sam dobio batine onim vojničkim kaišem davnih osamdesetih Znao sam da će verzija pomoću mobilnog telefona da radi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Baš su lepe ove boje, kao neka holandska poljana Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja sam prestao da lažem kad sam dobio batine onim vojničkim kaišem davnih osamdesetih Znao sam da će verzija pomoću mobilnog telefona da radi Nisam ni momenta posumnjao u tebe već u sebe, misleći da tu možda ima i neki drugi problem. Uglavnom šljaka sve, generalna proba završena danas a sutra na sveti petak ću da probam da ne spržim ecu a sve ostalo sto uspem je samo plus. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10201 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 4526 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Savan je napisao: Nisam ni momenta posumnjao u tebe već u sebe, misleći da tu možda ima i neki drugi problem. Uglavnom šljaka sve, generalna proba završena danas a sutra na sveti petak ću da probam da ne spržim ecu a sve ostalo sto uspem je samo plus. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ma znam šalio sam se, ali za vojnički kaiš nisam xaxaxaxaxaxa. Stavi odgovarajuću mapu i biće to sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Savan je napisao: U pravu si bio. Adapter danas stigao, app instaliran a novcanik laksi za 11,99eura. Uspeo je da se lepo konektuje sa ecu i to je rezultiralo u sledece tabele. Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk Pretrgo si se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, to je samo za aplikaciju tih 11,99 A da ne pominjem adapter...proverim kod kolega koji obicno imaju i usi od popa ali taj adapter se zaturio negde! Jbg, ajde da se ne blamiram za rad 5e koliko kosta novi pa da ga porucim jer ako porucis pre 22h doci ce sledeci dan u sanduce. Medjutim, 5e adapter ali excl postarina od 3,99. Jbg kad vec placam postarinu narucim i drugi adapter jer nisam bio siguran koji mi treba, plus 3,98. Gledam dalje na sajtu, i naletim na one uticnice 230V sto mozes da ubodes u zid pa posle u to mozes dve uticnice, kao neka racva. Uzmem 2 komada. E reko, odlicno, to mi je bas trebalo u garazi, imam manjak uticnica. Ujedno naletim i na micro sd adapter koji sam negde izgubio ranije pa i njega narucim. Sve u svemu dodatnih 20 i kusur eura. Povrh onih od juce 11.99, ode 35eurica Eto, skoro zaplakah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Savan je napisao: Pazi ovako, to je samo za aplikaciju tih 11,99 A da ne pominjem adapter...proverim kod kolega koji obicno imaju i usi od popa ali taj adapter se zaturio negde! Jbg, ajde da se ne blamiram za rad 5e koliko kosta novi pa da ga porucim jer ako porucis pre 22h doci ce sledeci dan u sanduce. Medjutim, 5e adapter ali excl postarina od 3,99. Jbg kad vec placam postarinu narucim i drugi adapter jer nisam bio siguran koji mi treba, plus 3,98. Gledam dalje na sajtu, i naletim na one uticnice 230V sto mozes da ubodes u zid pa posle u to mozes dve uticnice, kao neka racva. Uzmem 2 komada. E reko, odlicno, to mi je bas trebalo u garazi, imam manjak uticnica. Ujedno naletim i na micro sd adapter koji sam negde izgubio ranije pa i njega narucim. Sve u svemu dodatnih 20 i kusur eura. Povrh onih od juce 11.99, ode 35eurica Eto, skoro zaplakah Evoo reesenjee! Prodas motor i nemas vise troskova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6361 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 1411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek ide zivot, jebaji ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 14, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle njemu lakih 35 komata?! Kol'ke su plate tamo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2018. at 22:09, bocca_bastard je napisao: Skoro svi novi motori imaju to. Nema gasenja svetala. Meni je to OK. Jrdna stvar manje da brinem Da, skoro svi novi motori imaju automatsko paljenje svetala, ali je to drugacije reseno. Npr, na mojoj Kawi se prilikom davanja kontakta pali samo pozicija, a posto je uradjena u LED-u, moze da svetluca koliko ti volja, i ne opterecuje gotovo uopste akumulator. Oboreno svetlo se pali nakon startovanja masine, sto je po meni sasvim OK resenje. Kod Suzane je stvar nesto drugacije resena, i odmah po davanju kontakta se pali oboreno svetlo, ili cak i dugu i kratko (ako je prekidac za prebacivanje svetala ostao u polozaju "na dugo svetlo"). E, sada, ako aku nije potpuno pun, ili ako ostane pod kontaktom neko vreme, to mozda bude ona kap koja ce presuditi hoce li motor startovati, ili nece, zbog nedovoljno struje. Nosim se mislju da preko releja prevezem svetla na Suzani da se pale kao i ona na Kawi, tek po startovanju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 15, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @SHOKLA Kod Suzukija, po davanju kontakta se pali kratko-oboreno svjetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...