sergio 2328 Napisano Februar 4, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da pretrazim forum ali nisam uspeo da nadjem korisnu informaciju. Pokusao sam i preko google-a ali bezuspesno. Da li neko zna gde u BG mogu da kupim dobar pujnac za akumulator, do 4.000-4.500 din? Nasao sam u Kraljevu, Novom Sadu .. ali ne i u BG. Bilo bi lepo ako neko ima preporuku za proizvodjaca, model itd... Bacio sam oko na DHC H-tronik Al600pro, deluje mi ok ali nema ga u BG. http://www.akumulator-shop.rs/prodavnica-13195.html kao sto rekoh, svaka preporuka je dobrodosla. Treba mi za klasicno punjenje akumulatora od 12v, a i zbog elektrolize. Rezervoar mi je malo zaHrdjao pa hocu da odradim elektrolizu, a za to je potreban punjac za akumulator itd... Unapred zahvalan... sergio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.skutercentar.rs//catalog/punjaci/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 4, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je najjeftiniji 55e, to mi je mnogo. Ne trebaju mi ovi fensi dizajnirani i sta ti ja znam ali hala 'ajmo dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 4, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je najjeftiniji 55e, to mi je mnogo. Ne trebaju mi ovi fensi dizajnirani i sta ti ja znam ali hala 'ajmo dalje? Imalo je ranije Bosch punjača u METRO C&C . Ja uzela i bio je oko 3800. Probaj tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 4, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rrrruuuuzo! Prikupljam sad informacije, pa cu da se bacim u akciju danas posle posla i sutra 'ajmo daljeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Februar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tempo kod Kvantaša, bilo je nekoliko modela različite amperaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Februar 4, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Objavi na kraju rezultat i ko je osvojio pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 4, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da mi treba obican punjac (a ne "pametni), zato sto hocu da radim i elektrolizu, verovatno ce biti taj koji si ti preporucila posto sam dobio info. da je to ono sto mi treba Javljam sta sam uradEo, pa da pijemo to pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 4, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi baš zapeo da ga kupiš ili bi možda hteo da se poslužiš tuđim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da u METRO ima cak i za 2000 i nesto. Tj bar u nasem Kragujevackom METRO. Sigurno je vas BG METRO jos veci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/143/brend_id/3/proizvod_id/31/_/Baterije-i-punjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/143/brend_id/3/proizvod_id/31/_/Baterije-i-punjaci Dobro ovaj je bas mali, deluje ko punjac za mobilni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 5, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Punjac kupljen! Bas onakav kakav sam trazio, pravi punjac, "old school", masivan i "analogni" Kupih ga u METRO-u, poslednji komad. Lomio sam se izmedju einhell-a i ovog "Alpin" i odlucih se za Alpin, posto se proizvodi u Austriji, dok se Einhell proizvodi u kini Evo par fotkica, da vidite kako sve to izgleda U paketu ide i rezervni osigurac 10A Specifikacija: Za automobile: Prim: 230v~50Hz/84W Sec: 6V=8A ef./5.6A aritm. 12V=6.5A ef./4.6A aritm. Cmin: 20Ah IP20 Za motocikle: Sec: 6V=0.85Amp ef./0.55A aritm 12V=1.2A ef./0,8A aritm. Cmin: 3.7Ah Garancija godinu dana, tj. 12 meseci I sve to po ceni od 3.363,00 rsd Javljam kako radi. Prvo ce se opobati u elektrolizi ali o tome cu da pisem u "sam svoj majstor" p. s. Ruzo, dodjem ti vopi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pffff garancija.... Ovo ne moze da crkne nikad. Ja imam neki Istocno Nemacki star je boga oca... Samo moj nema prekidace za moto/auto nego neki prekidaz na kome podesis koliko ti ima tvoj akumulator pa ga on puni... 12,24,36,45 Ah i tako dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kvalitetni kineski iako pise da je austrija.. poznata je firma za auto opremu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ovaj imam godinama sto znaci da jos radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ovaj imam godinama sto znaci da jos radi To sto ga imas i dalje ne znaci da radi i dalje, mozda volis da cuvas pokvarene stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ono sto imam to i koristim... (znaci radi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 8, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Punjac za akumulator treba birati takav da struja punjenja ne prelazi 10 procenata vrednosti nazivnog kapaciteta. Jaka struja punjenja brzo sulfatira ploce akumulatora. To rade oni brzi zimski punjaci, brzo dovedu auto u vozno stanje, ali i skrate zivotni vek akumulatora. Najbolje je puniti slabom strujom od 1 do 2 A 24 sata, a ne recimo sa 10 A u trajanju 2 do 4 sata. Moto akumulatori su 7, 8, 10 Ah ili slicno, pa treba birati punjac od 0,7 ,0,8 , mozda 1A jacine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 8, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dobra ova alpina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...