sinke 451 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan AUU ,burazeri objasnili ste!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan nemam stvarno reci da opisem koliko mi je drago sto sam vam ovom pricom barem ulepsao dan. citajuci komentare podsetim se na dogadjaje i planem u smeh :lol: ne mozete da verujete da nam ni 90 evra nije trebalo za put. mislim, uskraceni smo za neke stvari (luksuz) ali zna se zasto se krece u avanturu ! Svaka cast momci, prelepo putovanje...hvala sto ste ga podelili sa nama...A sto se tice medveda imao sam istu situaciju na kampovanju pre jedno pet godina na Tari ispod Spajica jezera...pet motora, pet satora, deset neodgovornih ljudi koji ostavljaju hranu na sve strane...mogu ti reci da smo bili podjednako uplaseni kao vi(niko nije smeo da izadje iz satora) tako da ni mi sa sigurnoscu ne mozemo reci dal je to bio meda ili divlja svinja, danas se salimo da je to bio Karabaja...P.S. Dane - "Deda" je cale mog najboljeg druga takodje bajkera, cela nasa ekipa je bila na Zlatiboru, nas dvojica nismo isli zbog obaveza...sada mi je jos vise krivo jer nisam imao priliku da upoznam tako izvanredne ljude tj. vas dvojicu...Poz iz NS-a pozdrav! kada smo se vratili pitao sam jednog mog dedu u selu da mi objasni kako se cuje mecka. deda polako prica ali prica iz iskustva... objasnio je tacno ono sto smo mi culi ujutru pored jezera. ma ko zna sta je sa Dedom ni sam ne znam kako sam se sa njim upoznao, mislim da sam bi u blizini sa drugom i samo zapoceo pricu. Pozdravi ga puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malecki off: Pretprošle godine odemo Scuba i ja na jedno lepo putešestvije po Srbiji, takozvano Tihovanje i po prvi put u životu prespavamo u novom Konaku manastira Studenice...u stvari, nismo mogli da zaspemo od neke Jawe ili tako nečega što je skoro do ponoći zvrndalo pored manastira pa preko mosta uzbrdo u brdo, pa nizbrdo a mrak k'o u loncu... Da to nije bio neko od vas dvojice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Malecki off: Pretprošle godine odemo Scuba i ja na jedno lepo putešestvije po Srbiji, takozvano Tihovanje i po prvi put u životu prespavamo u novom Konaku manastira Studenice...u stvari, nismo mogli da zaspemo od neke Jawe ili tako nečega što je skoro do ponoći zvrndalo pored manastira pa preko mosta uzbrdo u brdo, pa nizbrdo a mrak k'o u loncu... Da to nije bio neko od vas dvojice? :lol: nismo mi ali mislim da znam ko je. od 2T imamo samo Tomosa u novom konaku je prelepo sada je i hotel u Studenici pod vlasnistvom manastira... ja sam od Studenice 4 km, pa kome nije daleko moze i kod mene. pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako svratim u tvoj kraj ove godine biće mi drago da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci, uživao sam citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 70 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguci ste totalno! Uzivao sam apsolutno.Malo pre ulazi zena u sobu da vidi sto se smejem ko ludak-sam. Mecka je apsolutni hit svih putopisa koje sam procitao. Svaka cast,vi ste PRAVI podmladak. Veliki pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 3, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovo je bilo za medalju Putevi sjajni, priroda jos lepsa, sta vise covek da pozeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!! Skroz me oraspolozilo ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA VAM CAST, BRACO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, nego ne napisaste jel ste priveli nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala hvala !!! Bravo, bravo, nego ne napisaste jel ste priveli nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 3, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, sjajan putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li svima nestale slike iz putopisa ili ih samo ja ne vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li svima nestale slike iz putopisa ili ih samo ja ne vidim? Svima,trenutno je problem sa serverom za slike.Ne brini,radi Nordi na tome pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li svima nestale slike iz putopisa ili ih samo ja ne vidim? Svima,trenutno je problem sa serverom za slike.Ne brini,radi Nordi na tome pozz Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se. problem je u sajtu na koji izbacujem slike. radim na zameni istog. nadam se da ce kroz neki dan situacija biti bolja, kada se tamo neki takozvani "bandwidth" smanji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da citam i nema slika. Putopis obecava skroz. Cekam slike pa nastavljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Marko i Milose uskoro vas zenimo a za poklon dva BMWea .Divan putopis . Vidimo se na leto u Studenici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je stvarno lijep sa dosta slika i komentarima.Kada sam počeo da čitam ovaj putopis skontao sam da se radi o ekipi o kojoj mi je "BRKI" pričao, za vašu informaciju ja sam se sa Brkijem upoznao nekad davno skrajem prošlog vijeka. Čitajući ovaj putopis i gledajući slike oživjeo sam i neke svoje uspomene sa klupske vožnje "MC IL PARADISO " 2009. jer smo prolazili tim istim putem kroz istočnu Crnu Goru preko Komova. Na onoj raskrsnici dva tri kilometra od Andrijevice prema Komovima koju ste uslikali ima jedna kafana u koju smo svratili sasvim slučajno, a toliko mi je ostavila pozitivan utisak da je i dan danas često spomenem u razgovoru sa prijateljima. Sviđa mi se i onaj dio puta koji ste prešli od Plužina preko Durmitora na Žabljak i mene je oduševio ove godine taj put, stim da sam ja došao iz suprotnog pravca. Ja sam razgovarao sa Brkijem da ove godine dođe do mene na Sokolac, sa "ekipom" da napravimo par dobrih tura po istočnoj Bosni. Samo se dogovorite sa njim i "puna vatra" čekam vas. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Aco junacino,pa gde si mi ti?Davno bese kad smo pili vodku i pivu iz bidona, Boze zdravlja pa cemo odvozati zajedno djir po istocnoj Bosni i naravno piti pivo na skupu kod vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan uh, evo su slicice Drustvo izvinite na zastoju, dok stane ne moze da krene... ili kako vec Bravo Marko i Milose uskoro vas zenimo a za poklon dva BMWea .Divan putopis . Vidimo se na leto u Studenici Dane,pozdrav. "iz tvojih usta u Bozjie usi". nasa vrata uvek otvorena. Putopis je stvarno lijep sa dosta slika i komentarima.Kada sam počeo da čitam ovaj putopis skontao sam da se radi o ekipi o kojoj mi je "BRKI" pričao, za vašu informaciju ja sam se sa Brkijem upoznao nekad davno skrajem prošlog vijeka. Čitajući ovaj putopis i gledajući slike oživjeo sam i neke svoje uspomene sa klupske vožnje "MC IL PARADISO " 2009. jer smo prolazili tim istim putem kroz istočnu Crnu Goru preko Komova. Na onoj raskrsnici dva tri kilometra od Andrijevice prema Komovima koju ste uslikali ima jedna kafana u koju smo svratili sasvim slučajno, a toliko mi je ostavila pozitivan utisak da je i dan danas često spomenem u razgovoru sa prijateljima. Sviđa mi se i onaj dio puta koji ste prešli od Plužina preko Durmitora na Žabljak i mene je oduševio ove godine taj put, stim da sam ja došao iz suprotnog pravca. Ja sam razgovarao sa Brkijem da ove godine dođe do mene na Sokolac, sa "ekipom" da napravimo par dobrih tura po istočnoj Bosni. Samo se dogovorite sa njim i "puna vatra" čekam vas. Pozdrav. Aco, samo da sve bude po planu i imacemo u planu istocnu Bosnu i zajednicko druzenje. iskreno se nadam. cudo je koliko ovaj Balkan ima svojih kutaka. drustvo, sve ce mo ih otkriti ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Aco junacino,pa gde si mi ti?Davno bese kad smo pili vodku i pivu iz bidona, Boze zdravlja pa cemo odvozati zajedno djir po istocnoj Bosni i naravno piti pivo na skupu kod vas! Ako bog da jarane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci. Uživao sam čitajući putopis, a popsebno gledajući slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci prelep putopis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...