Jump to content

Moto Zajednica

KAWA ZX6R 2007 ili SUZUKI GSXR 600 K7

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova

Znaci za koji od ova dva bi ste se opredelili i zasto?

Inace Kawa je jeftinija nekih 500e.

P.S. Vozac 187 cm, 85 kg, ako to igra neku ulogu

Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Apsolutno suzuki moje misljenje naravno au sustini sve jedno koji ti se svidi meni lepsa suza.Pozzz...

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Ja licno bih uzeo Suzukija jer je to jedini R koji mi se izgledom dopada..

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pazi druze, ja mislim da je najbolje da uzmes oba, pa onaj sto ti se ne bude svidjao das... MENI! 8)

Neznam, oba motora su po meni jednaka, ali mi je Kawa nekako jednakija... :oops:

LM, nisam nesto objektivan da sudim, ali recimo da uporedim moju Suzu i Kawu 636, Suza je brza (MA STA KAZES! pa samo 150 ccm viska :misli: ) , stabilnija, i mnooooogooo bolje koci. Cak bi se usudio da kazem i udobnija. ALI, Kawa ima ono 'nesto' sto te natera da je ili VOLIS ili mrzis...

Tako je bilo pre par godina, ali i dalje je zlatno pravilo- pre nego sto kupis, probaj dal' ti se svidja.

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj, ali sam to slucajno primetio.. :?

Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..;)

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

P.S. Vozac 187 cm' date=' 85 kg, ako to igra neku ulogu

Pozz[/quote']

Jel ti vrsis neku anketu pa pitas tako radi svog znanja ili si spremio pare i cekas nas odgovor? :?: Druze, bez ljutnje, ali ima more ljudi koji tako postavljaju teme cisto da bi pisali nesto. Na netu ima more informacija o svim motorima. Niko ti nemoze ovde nesto puno pomoci. Moras da sednes i na jedan i na drugi, da procitas performanse za oba motora i da sam donases odluku. Ovde je sve stvar ukusa, ko koji model ili marku vise voli. Mislim da sam ti dao pravi odgovor. :pivo:

Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :?

Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..;)[/quote']

Meni je to prvo upalo u oci :shock:. Lanac je na npr. Z-1000 mnogooo deblji.

P.S. Vozac 187 cm' date=' 85 kg, ako to igra neku ulogu

Pozz[/quote']

Jel ti vrsis neku anketu pa pitas tako radi svog znanja ili si spremio pare i cekas nas odgovor? :?: Druze, bez ljutnje, ali ima more ljudi koji tako postavljaju teme cisto da bi pisali nesto. Na netu ima more informacija o svim motorima. Niko ti nemoze ovde nesto puno pomoci. Moras da sednes i na jedan i na drugi, da procitas performanse za oba motora i da sam donases odluku. Ovde je sve stvar ukusa, ko koji model ili marku vise voli. Mislim da sam ti dao pravi odgovor. :pivo:

Evo ovako, kao prvo nije anketa u pitanju :wink:

A kao drugo radi se o tome da ne mogu da kupim bajk vec jedno izvesno vreme iz prostog razloga jer kao prvo nemam mogucnosti da bajk koji mi se svidi probam, sednem na njega i sl. pa onda smaram ljude ovde po forumu,a kao drugo to sto cu ja da sednem na Kawu ili Suzu u nekom salonu meni ne znaci nista jer nikada nisam vozio R motor i ne mogu na osnovu toga da procenim da li mi odgovara bajk. Isto se osecam i na gikseru i na kawi. :oops:

Znam da je stvar ukusa, ali eto racunam da ipak postoje neke razlike izmedju ova dva. Npr. citao sad da Kawa ima nize postavljene fuzestere (ako se to tako kaze), siri upravljac i da je zbog toga udobnija i vise odgovara malo visljim osobama? Dal' vredi dati tih 500e vise za Suzu? i tome slicno...

Pozz

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :?

Jeste,jeste....zajebali se Japanci...'oæe to kod njih da se desi...

Pa od 4 velika japanca, mora neko i da kiksne negde..;) ili su mozda ovi ostali ludi (kao i ostatak sveta) 8)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pa od 4 velika japanca, mora neko i da kiksne negde..;) ili su mozda ovi ostali ludi (kao i ostatak sveta) 8)

Ma bespredmetno je da mi kometarišemo takve detalje na mašinama koje su prošle rentgenske oèi stotina inženjera JAPANACA. I kada se desi propust,povuku mašine iz prodaje,obavijeste kupce da mogu izvršiti zamjenu "toga ili neèega što ne štima",i gdje da to urade i gotovo.Mi te "feleriène"više i ne viðamo na putevima.Meni domaæi dušebrižnici zaviruju u zadnju viljušku i komentarišu da je "jaaako tanka i jaaako slaba".Koliko smo samo puta popljuvali ram kod Dukca,znamo mi bolje nego tamo neki Tamburini ili veæ ko...

Guest Beli

Srpska posla,da japanci znaju nesto bili bi kao mi visoki,pametni,lepi i SIROMASNI!!!

U testovima Kawasaki uvek uglavnom bude zadnji,jer iako bude najbrzi na stazi,najbolje lezi to nije dovoljno jer mu se drma retrovizor i sl.Secam se jednog starijeg testa 750ica u kojem je ZXR bio poslednji jer je "nekako previse okrenut sportskoj voznji!!!!

Kometar za debljinu lanca nije bio u smislu "da ne valja" nego da je tanji nego kog konkurencije. Niko ovde ne dovodi u pitanje funkcionalnost i kvalitet istog :wink:

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

gsxr 600 k7 sam vozio i nisam se nesto preterano odusevio, jeko lep filink nov motor, sve radi kao podmazano... ali na primer kad suzanu uporedim sa cbr 600 rr-om (starijim modelom '03-'04 god) vise mi se svidja nego nova suzana. Stvar utiska. zx6r 2007 nisam vozio pa necu komentarisati, jer to sto sam procitao i cuo me ne dotice dok ne probam motor.

Kometar za debljinu lanca nije bio u smislu "da ne valja" nego da je tanji nego kog konkurencije. Niko ovde ne dovodi u pitanje funkcionalnost i kvalitet istog :wink:

Potpis i samo da dodam da je verovatno kraci radni vek istog, a to bih mu ja uzeo kao jedan mali minus..;)

Ma bespredmetno je da mi kometarišemo takve detalje na mašinama koje su prošle rentgenske oèi stotina inženjera JAPANACA. I kada se desi propust' date='povuku mašine iz prodaje,obavijeste kupce da mogu izvršiti zamjenu "toga ili neèega što ne štima",i gdje da to urade i gotovo.Mi te "feleriène"više i ne viðamo na putevima.Meni domaæi dušebrižnici zaviruju u zadnju viljušku i komentarišu da je "jaaako tanka i jaaako slaba".Koliko smo samo puta popljuvali ram kod Dukca,znamo mi bolje nego tamo neki Tamburini ili veæ ko...[/quote']

Slazem se u 99% recenog, a onaj 1% ostavljam da negde kawa mora da opravda nizu cenu od konkurencije, a mozda je bas lanac jedan od delova na kome su malo pristedeli..;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja