Atila88 8 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tomos 15 SL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao prodavao tu R7,a nisam je imao. Svašta Iz zezanja sam stavio oglas,posto veci deo ljudi ne zna da postoji R7.Ja sam lupio cenu oko 15.000e valjda i jedan mi se javio kao imam i ja R7,koliko bi dao za nju.ja reko zezao sam se,ne postoji u Srbiji takav motor,a covek mi zalupi slusalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao prodavao tu R7,a nisam je imao. Svašta Iz zezanja sam stavio oglas,posto veci deo ljudi ne zna da postoji R7.Ja sam lupio cenu oko 15.000e valjda i jedan mi se javio kao imam i ja R7,koliko bi dao za nju.ja reko zezao sam se,ne postoji u Srbiji takav motor,a covek mi zalupi slusalicu Kontaktiraj me da ti poklonim Ducati Desmosedici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...