punisa 16 3976 Napisano Mart 6, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj brat je u Podgorici sredjivao kola za autoplac. dubinsko pranje,sredjivanje lajsni na vratima,branika itd... Posto je to sve bio uvoz iz IT a i u Pg fala bogu ima sunca ,sve sto je bilo mat je bilo izbledelo do iznemoglosti. On je sve mat plastike farbao crnim mat sprejem,bez ikakve pripreme sem ciscenja.uopste se nije razlivalo imalo je tu hrapavu teksturu kao i pre. ne znam koliko je trajno,ali tako su kola udomljavali... Ja sam na mom beverliju te plastike mazao vazelinom i odlicno su izgledale posle toga,a trajalo je neko solidno vreme pa ja opet namazem. Onaj sprej za kontrolne table isto da super rezultat samo ne traje bas dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 2, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan VALVOLINE plastic reshine-600 dinara 500 ml,nefarba,providan,hemijski izvlaci farbu iz pastike,ja obnovio sve sarenise,moze i na sivu plastiku,malo ga treba,strcnes na par mesta pa razvuces,nelepi prasinu,za kola camce,naravno motoe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DakiNS 7 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin je to jednostavno rešio , a rezultati , da ne pričam probajte sami. Skoro svi kod kuće imamo one sunđere u kutiji za mazanje cipela , jednostavno na oprane plastike nanesite sredstvo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano April 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin je to jednostavno rešio , a rezultati , da ne pričam probajte sami. Skoro svi kod kuće imamo one sunđere u kutiji za mazanje cipela , jednostavno na oprane plastike nanesite sredstvo .. Izgleda šašavo ali deluje . . . I traje skoro godinu dana... trpi sve vrste pranja... adult photo sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje sredstvo za izbledele plastike,vrlo jednostavno za upotrebu. Plastike se samo operu,dobro osuse i premazu sa sredstvom. Plastika dobija jaku crnu boju bez obzira koliko je bila siva. Imao sam fleke od benzina na mom skuteru koje sam potpuno prekrio,radio sam i drugu gileru koja je skroz bila siva i bukvalno su plastike preporodjene. Pre ovoga sam svasta probao,sredstva za unutrasnje plastike auta,bumper sprejove i mleka ali ovo mi je najbolje odradilo posao. preporuka od mene...best bay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo i postavi neke slike pre i posle. Ima li u sivoj boji sa se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeto u prodavnici auto delova,u sivoj boji koliko ja znam nema. Slika takodje nemam,jbg jos uvek nemam tu naviku da slikam kad nesto sredjujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posla mi drug sliku gilere kad smo je sredjivali. Jedan retrovizor je sredjen drugi ne...pogledajte pa procenite sami...uzivo je jos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...