alexanto 4916 Napisano Februar 7, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deran od 22 "leta" je danas detaljno ulickan i spremljen za sutrašnju vožnju do Šapca gde bi trebalo da dobije novu instrument tablu. Jedva je nadjoh pa se nadam da će ista pasovati jer ću je na licu mesta menjati. Postojeća tabla me već duže vreme zeza tako što vrti kazaljklu temperature u kontra krug i pali crvenu lampicu... Ako Bog da, sutra se tome staje na put. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Februar 7, 2024 Drug član, 869 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri Master. Verno magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 8, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "Odjahao" danas do Šapca gde sam na licu mesta promenio instrument tablu u dogovoru sa prodavcom, da odmah vidim ako nešto nije kako treba. Bogu hvala, sve je ispravno i sad treba sačekati neku ljutu gužvu u saobraćaju da vidimo da li će i na ovoj tabli sat za temperaturu da vrti u kontra smeru i da pali crvenu lampicu... Sve funkcije rade, to je najvažnije a kad dospem, skinuću tablu i odneti kod onog Daretovog hakera da stavi pravu kilometražu. Na ovoj je sad nešto oko 37 K km... Uglavnom fotkao sam moju pre skidanja i novu sa zatečenom kilometražom pa ću preračunati kad dodje vreme za to... đ Uglavnom lepih 270 km današnje vožnje. Atlantic lepo prede, ide kao momak a nije paljen jedno 4 meseca pre jučerašnjeg pranja... Lood motor skroz... 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4941 Napisano Februar 8, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, alexanto je napisao: Atlantic lepo prede, ide kao momak Ma šta je za njega 37K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Februar 9, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Od koliko litara je kofer? On 7. 2. 2024. at 18:54, alexanto je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 9, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Givi Maxia 52 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 14, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 15 godina druženja u kojem smo prešli 90K km, Atlantic je otišao iz naše kuće kod novog vlasnika. Nadam se da će ga služiti kao mene. Posle 17 godina u ovoj kući više nema motora, dok ne dodje MT450. Bilo ih je uglavnom jedan, duže vreme 2 a godinu i više 3 komada... Ako Nikola, novi vlasnik bude želeo, nastaviće pisanje u ovoj temi. Meni ostane da Atlantic-u kažem jedno Veliko Hvala za sve drage trenutke i 11 predjenih zemalja sa njim. Uživao sam u svakom trenutku! 7 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano April 14, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom novom vlasniku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 15, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još da @dzonahybs vidi temu i na konju smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Veleobrt u Hičkokovskom stilu! Atlantic se vratio kući!!! Da ne dužim previše, posle trgovine ja sam se osećao kao govno i pizda jer sam prodao deo mene, Nikola je prijavio par problema sa motorom, rekoh mu da se savetuje sa Daretom kako da se to reši ali kad mi je Alexa pomenuo da se Nikola smorio odmah sam ispalio - vrati motor, eto para spremnih! On se nećkao jedan dan, sinoć je odlučio da ga vrati i kod nas u kući veselje kao da treba kuče da stigne Danas odmah dobijem ponudu od drugara Zajka da ga prodam njemu za 150 eura većoj ceni ali prodaja više nije opcija. Atlantic ostaje kući, voziće ga moj stariji deran, po koji put i ja i nastavljamo dalje druženje. Nikola ga je doterao danas nazad, ja ga odbacio do NS-a i po povratku kući obrisao krpom Atlantica da može lepo da pajki u garaži... Velika greška je ispravljena. Daljnje epizode Operacije Atlantic slede uskoro... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano April 17, 2024 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aauu scenario kao na filmu mada..,iskreno nisam cuo da se neka trgovina motorima-kolima zavrsila ovako.. eto vidis.. ipak ti se vratio i ostace do kraja,predpostavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide on više niDJe! Drugi motori mogu da dodju i odu ali on ostaje u svojoj kući. Bar dok je mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano April 17, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tebe sam svojevremeno hteo da kupim Atlantic Samo što je u to vreme dobar primerak bio redak i skup. Lepa lična priča kad neko toliko sezona vozi istu spravu i pretuče ozbiljnu kilometražu. Malo je takvih slučajeva a meni je to draže i lepše o menjanja svakih nekoliko sezona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano April 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Jedino pravedno Ja prvo nisam bio za ovakvu varijantu, planirao nesto drugo i mladje, pa se pokajao čim je Nikola došao u društvu velikog ćelavog čoveka i njegovog malog nećelavog psa, ali je bilo kasno.. tako da je splet okolnosti idealan. Na zimu novi refresh i kompletno rasturanje, nešto novije može da sačeka par godina, a deda svakako neće nigde, uvek će biti mesta u nekoj garaži.. pa da ga 2209. nadje mali Yao Zhang iz Čuruga, upali iz prve i kaže "看看瘋狂的塞爾維亞人留下了什麼" (vidi šta su ludi Srbi ostavili). 2011 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, 12.09.2010. lagano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4941 Napisano April 17, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto, iskreno me je i iznenadila vest da si ga prodao, nisam to ni lajkovao ;). Računao sam, taj stari krš , više vredi nego što košta, a ima tu emotivnu specifičnu težinu... Drago mi je što su se ovako stvari razvile! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: garaži Kod njega bi ionako bio napolju stalno, pod ceradom ako je baš neki smak sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...