castor 384 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Čika-druže Rajko.. Ajde ne premaži se više, skidaj taj gips i u nove radne pobjede u Labos.. :nanana: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajooooj, iz tvojijeh usta u Božije uši...ucrvljaću se više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Januar 27, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neko vece svratio do bolesnika, ocekivao sam nepokretnog jarca kad on juri macora i chinchilu po stanu... i to bez staka!!! Nie mu nista bWe! A sta je hteo da im radi kad ih stigne ? Ma kod nas koji smo presli 5 banki kosti mnogo brze zarastaju nego kod ove mladezi, i to skoro besplatno. Eh kad bi nam i rane na motoru same zarastale do proleca.... Ne daj se generacijo, brz oporavak i sve najbolje ti zelim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 27, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neko vece svratio do bolesnika, ocekivao sam nepokretnog jarca kad on juri macora i chinchilu po stanu... i to bez staka!!! Nie mu nista bWe! Izgleda da su povrede samo za narod, ono, ne može da izađe, pije lekove, ne cirka... A sta je hteo da im radi kad ih stigne ? Ma kod nas koji smo presli 5 banki kosti mnogo brze zarastaju nego kod ove mladezi, i to skoro besplatno. Eh kad bi nam i rane na motoru same zarastale do proleca.... Ne daj se generacijo, brz oporavak i sve najbolje ti zelim ! Nesalomivi smo mi iz pedest i neke... Imao sam drugra, pokojnog, vrsnog motordžiju al kad mene to nije interesovalo. Uvek je govorio, "lako je za mene, ima da zaraste, al motor". Tad bila Jawa 350 zakon a delova nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neko vece svratio do bolesnika, ocekivao sam nepokretnog jarca kad on juri macora i chinchilu po stanu... i to bez staka!!! Nie mu nista bWe! Izgleda da su povrede samo za narod, ono, ne može da izađe, pije lekove, ne cirka... A sta je hteo da im radi kad ih stigne ? Ma kod nas koji smo presli 5 banki kosti mnogo brze zarastaju nego kod ove mladezi, i to skoro besplatno. Eh kad bi nam i rane na motoru same zarastale do proleca.... Ne daj se generacijo, brz oporavak i sve najbolje ti zelim ! Nesalomivi smo mi iz pedest i neke... Imao sam drugra, pokojnog, vrsnog motordžiju al kad mene to nije interesovalo. Uvek je govorio, "lako je za mene, ima da zaraste, al motor". Tad bila Jawa 350 zakon a delova nigde. Pozdrav za ispisnike. Vratiste me u mladost kada je bolje bilo da ti uzmu bubreg nego da ti dirnu motor. (tada /1976-77/ sam bio ponosni vlasnik Jawe 350). Kako ide oporavak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..a ja u to vreme vlasnik jednog BMW R25...eh... Ide, kotrlja, stare kosti mLogo brže zarastaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce i Sunce pa ce to mnogo brze da prodje. A sto narod kaze "klin se klinom .....", a ti odmah na motor (na njemu zarastaju sve rane)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesalomivi smo mi iz pedest i neke... Imao sam drugra, pokojnog, vrsnog motordžiju... Mislim, Đunta... stvaaaaaaaaaarno Vrlo si kontradiktoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan juce sam bio u poseti "bolesniku",ne fali njemu nista nego je nasao nacin da se odmori! naravno,sala! sasvim se dobro oporavlja,a raspolozenje je na zavidnome nivou!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nesalomivi smo mi iz pedest i neke... Imao sam drugra, pokojnog, vrsnog motordžiju... Mislim, Đunta... stvaaaaaaaaaarno Vrlo si kontradiktoran Moram da evociram uspomenu. Kosta Braljinac je bio veliki čovek i motorista. Stanovo u prizemlju a Jawa ispod prozora. Zimi, uvati ga želja i on na -15 istera motor uz livadu po snegu gde se snkamo, ispada se, obrne krug i zadovolji se. Motor je znao i rasklapao do poslednjeg šrafčića, uvek ga držao besprekorno čistim i podmazanim i od njega sam naučio, svake sezone nova guma. Bio je stariji dosta od mene. Rano ga strefi srčka parkiranog u autu ispred kuće, posledica porodičnog nerviranja. A svi ostali su na broju, mislim na moje prijatelje dvotočkaše od davnina, tako da nas mnogogodišnjaka ima dosta, pa ne brini, dosta smo jaki i ko vozaćemo neki kastom ili skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče Rajko. Kako još uvek trpiš taj gips. Ili ti je toplije sa njime, pa ga ne skidaš ili je baš povreda takva da si toliko disciplinovan. Đura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, stvarno... Rajko, skidoše li ti već konačno te gipsane lance i lisice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da je toplije bogami jeste, da me izluđuje i to je tačno Disciplinovan sam do maximuma, matore kosti sporo zarastaju. U ponedeljak ujutro idem da mi skinu gips-karton ikebanu pa onda ide razmrdavanje....policijski zapisnik još nije stigao...ma ne dam se ja, jedva čekam da krenem sa popravljanjem sebe i motorina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ma ne dam se ja, jedva čekam da krenem sa popravljanjem sebe i motorina Kojeg motorina? Scuba ti nije rekao ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Videću da nađem nešto na dva točka da kad se pojavi pa ću laagano da mu udaram ladne obloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš moje dve gume ispred labosa, iskoristi to... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, taman! Još da se snađem za neki ram... ima njegovo staro sedište i neki truli sunđer. Biće to ok. Videćete. Biće ko pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gre'ota druga da zezate...a prvo što sam uradio onako skrljan je da podignem motorin i skupim plastike... Evo, za uspomenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šta si ti skupljao i dizao? Ajde ćuti tu i zarastaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan šta, nije ti se niko potpisao na gips? auuu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si ti skupljao i dizao? Ajde ćuti tu i zarastaj. A kako si Ti kolega po lumbalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam merdevine pored kreveta i uz njih se izvučem na ruke da ustanem. Inače sam sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, nemoj da zaborviš da taj ram obojiš u plavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Osećam se odgovornim za tvoje stanje jer si čučao pored onog mog krša mesec dana. Javi kada da ti pošaljem maserku. Pozdrav kolegama iz Laboratorije i brz oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...