Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek' si živ i zdrav, svega ostalog će da bude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 13, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi stvarno isao 5-10 km/h? Ne mogu da vjerujem koliko si se olupao na toj brzini. Ja kad se provlacim idem redovno 50-ak km/h (po autoputu), a kad nesto zasmrdi (poraste rizik) onda smanjim za svaki slucaj na 30 (do 0 naravno, zavisi od smrada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čovo me zveknu sa desne strane i pao sam na desno skoro ispred njegovog auta. Da sam išao brže od navedenog, baš bih leteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan SRECNE RANE JUNACE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 13, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze, uz tebe smo. ako bilo sta treba, zovi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E pa sretne ti rane junace . Brz oporavak zelim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 13, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se druze moj! Nije mi bilo dobro kada je Goca javila sta se desilo. Ali na svu srecu,-sve je dobro kako je moglo biti. Brz oporavak ti zelimo,i vidimo se ubrzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Celo popodne se mislim "šta je bre ovom čoveku, što se ne javlja..." Kad ono, sranje. Ozdravi brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan pi malera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 13, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au....a u lomljavi naravno nisi primjetio kako se sta slomilo. Nesto razmisljam, tu (desnu) nogu ti je onda vjerovatno slomio motor, padom na istu, ali sta je skenjalo (lijevi) palac. LM, najbitnije je da bilans nije strasan / strasniji. Sta su rekli doktori, koliko vremena neces moci da se poceses po desnoj nozi sa lijevim palcem? ZImska sezona pisi propalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa zimska sezona kaputt Gips 2 - 3 nedelje pa mesec ipo veštbanje mišića...za sezonu moram biti fit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 13, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Au, bas sranje Cika Arakise sto brzi potpuni oporavak Vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan E moj Rajko, nije ti baš ovo trebalo, ali jeftino si prošao, hvala Bogu. Sad ćeš neko vreme umesto brzina da menjaš kanale na TV-u, al' šta da se radi, nemoj da se sikiraš ič. Evo i doktorka ti šalje puno pozdrava, želi ti brz oporavak i da piješ bar jednu šolju mleka dnevno, zbog zarastanja kostiju. Ako treba nešto, tu smo oboje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam procitao,zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 13, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i tu sam sta god da zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam gde moze da se smesti neki krevet u Laboratoriji pa da ne moras trckarati po BG Brz oporavak druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Januar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U jebem mu gajde... Sad sam doš'o do računara... Ne daj se čika Arakise, SILA si ti imaš duha za 100 junaka ! Proće rane, dobro je da nije gore. Imao sam i sam "sranje" pre 2 meseca pa znam kako ti je. Želim ti brz oporavak !!! Ne daj se momčino !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 13, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa zimska sezona kaputt Gips 2 - 3 nedelje pa mesec ipo veštbanje mišića...za sezonu moram biti fit Samo se ti nadaj. Ne znam zašto je ortoped pominjao 6 nedelja gipsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Arakise brz oporavak ti želim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E nije nego 2 - 3, ako ne uzNem cvikcangle za neki dan pa sve cvik - cvik:jee: Hvala vam drugari na lepim željama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 13, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se prepao kad sam počeo da čitam! Pa, zar opet ne gledaju, po milioniti put!? Rajko, želim ti brz oporavak! Nije dobro, ali ko zna zašto je ovo moralo da se desi. Sreća da je brzina bila minimalna i oprema na tebi. Dok se budeš oporavljao svakakve ćeš ideje dobiti. Ko zna kakvu ćeš skalameriju smisliti... A za ekipu drugara što je za tili čas stigla na mesto nesreće, SVAKA ČAST ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 13, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam došao kući i imam šta da vidim . Ostali su već napisali sve što treba. Dodao bih da tu preko puta parkinga kod Politike postoji taxi stanica i da sam prošle godine za malo imao isti problem ali sa kolima. Taksisti koji dolaze iz Lole Ribara ladno tu prave polukružno da se uparkiraju u red na taxi stanici. Idiot je bio stao uz desnu ivicu, propustio par vozila da ga obiđu normalno sa leve strane i valjda mene nije video pa je ladno krenuo u polukružno u trenutku kada sam bio na par metara od njega. Naravno bez žmigavca, naglo i bez bilo kakvog nagoveštaja da će u taj manevar. Zaustavili smo se na milimetar jedan od drugog. Drž se matori i ako bilo gde i bilo šta zapne u gradskoj bolnici javi mi...imamo tamo prijatelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže...ma samo da preguram ovu prvu noć, posle je sve lakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...