mrxfon 1495 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko na neku voznjicu sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 27, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, mrxfon said: Hoce li neko na neku voznjicu sutra? Drage volje, al radim do 14h a posle toga moram da degustiram i ocenim kumov kotlic u koji je slucajno upao srndac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Opravdano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 28, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bocca_bastard said: a jaaadan! Niste ga valjda izvadili iz kotlica tek posle 5 sati? A stas, danak neiskustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 30, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Juce u Sapcu naspram Knez Petrola sam se mimoisao sa kolegom na plavom FJR-u sa crnim top case-om, jel neki nas odavde? Nisam stigao da vidim tablice bio sam gladan a restoran u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano April 30, 2018 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Throttle Addict said: Juce u Sapcu naspram Knez Petrola sam se mimoisao sa kolegom na plavom FJR-u sa crnim top case-om, jel neki nas odavde? Nisam stigao da vidim tablice bio sam gladan a restoran u blizini Ako je siri nego vislji sa upadljivom kacigom i otvorenim izduvom - to je jedan od mojih iz kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 30, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Ninja66 said: Ako je siri nego vislji sa upadljivom kacigom i otvorenim izduvom - to je jedan od mojih iz kluba. Nije imao bocne kofere ako se dobro secam, nije nesto preterano visok cooovek a da li je bucan ili jok nisam mogao skontati jer i meni tandrcu auspusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 1, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Danas cirka 300km... spremamo se za ozbiljniju turu za naredni vikend (ako sve bude OK i vreme nas posluzi)... Elem, danas, ekipa u sastavu: @PaPaja (Caponord), @Bojanko (NC750x) Jadranka i ja... BG - Ralja - Mladenovac - Topola -(ajoj sto je ovde dobar put) - Rudnik - Milanovac - Gruzansko Jezero - Pivo - @bobi_krofna (nonja) se prikljucuje - Klopa - Pivo - Kragujevac - kafa - sladoled - @bobi_krofna se odjavljuje - Topola - Mladenovac - Ralja - Beograd Jadranka ko devojcica, lomimo se uzajamno i ostatak ekipe ima poteskoca da nas prati kad smo mi napred Jedva pola prsta s obe strane da je ostalo od gume, imam i snimak ali me sramota od @mrxfon sto je nisam do ruba ogulio Inace, lep put, nema guzve nigde, bas smo "proleteli"... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, WlayCo said: Jedva pola prsta s obe strane da je ostalo od gume, imam i snimak ali me sramota od @mrxfon sto je nisam do ruba ogulio Mislim da je kolega @mrxfon tip coveka koji u krivini otvori vozaceva vrata na autu da bi izbacio koleno! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Postideli ste me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, mrxfon said: Postideli ste me Ijaoooo mukica, a nije te bio stid i sram kad sam izgulio nove Magnumke prateci te po Vlasenici Do duse HVALA TEBI, sad sam naucio kako da drzim pravilno stopala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano Maj 2, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan cccc, nigde tacka, nigde nov pasus, nema boldovano nonja, kopiras mi stil... srculence sam dao na jadranku a ne na tvoje pisanije, sad mogu sve ti kazem otvoreno jer kad smo tet a tet nesto mi se ne mili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Maj 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega [mention=2860]mrxfon[/mention] tip coveka koji u krivini otvori vozaceva vrata na autu da bi izbacio koleno! Nije on dzaba iz Zvornika, svi smo ti mi iz Zv taki bolan. . Nego budite srecni sto vozi sad FJR pa ce se dosta voziti sa vama. Ali samo polako, ako ode napred nemojte ga pratiti sacekace on kad se izduva. . Malo sale nemojte se ljutiti. Mare brat Car.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Throttle Addict said: sad sam naucio kako da drzim pravilno stopala Ja sam par puta zakacio levim stopalom put i valjano se strecnuo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bobi_krofna said: cccc, nigde tacka, nigde nov pasus, nema boldovano nonja, kopiras mi stil... srculence sam dao na jadranku a ne na tvoje pisanije, sad mogu sve ti kazem otvoreno jer kad smo tet a tet nesto mi se ne mili Srculence na Jadranku - opravdano! Za vikend cu da te napijam po bratskim nam drzavama pa ces mi sve reci u brk, nema zurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije on dzaba iz Zvornika, svi smo ti mi iz Zv taki bolan. Ko te hvali cerko.....? :)Nema ljutnje, decko vozi svaka cast, skidam kacigu a moze se sto god i nauciti od coveka On zna po krivinama ja znam gde su dobre kafane Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta zakacio levim stopalom put i valjano se strecnuo... I onda pogledas gumu i vidis da ima jos dobrih 7-8mm do ruba pa pogledas u Markovu gumu i onda ti tek nista ne bude jasno Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Throttle Addict said: I onda pogledas gumu i vidis da ima jos dobrih 7-8mm do ruba pa pogledas u Markovu gumu i onda ti tek nista ne bude jasno pretpostavljam da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor ja nikad nisam nesto preterano zagledao jer sam bio u ubedjedju da na njega ne mogu ni da sednem a kamoli da ga vozim zbog njegove velicine i tezine. Ja sam skromnih 168 cm visok (ako se to visinom moze nazvati) i 78kg tezak. A onda ga je kupio moj prijatelj... Uzeo sam da probam. Prvo sam se zaprepastio jer sam sa obadve noge bio na asfaltu. Jeste meni malo sirok ali u poredjenju sa 900RR nije toliko ni sirok. Jeste mi tezak u mestu ali cim sam krenuo osecaj tezine je nestao. Da mi je neko pricao da se toliko tezak motor tako lako vozi ne bih mu verovao... Neverovatno. Ja sam vozio mislim 2008. godiste. Sta reci o kratkoj voznji? BEZGRANICNA SNAGA!!!! U svim rezimima rada, nebitno u kom stepenu prenosa se trenutno nalazi. Samo gas i on polece... Posebno mi se svidela mogucnost finog doziranja gasa iliti snage. Koliko brzo zavrces gas tako on vuce. Taj motor ima 5 brzina a od 2015. sest. A onda sam relativno blago stisnuo prednju kocnicu. Covece, mislio sam da cu da se zavucem pod asfalt...!!! Za kraj, mislim da sam se zaljubio. Ta kratka voznjica je ovaj motor stavila na prvo mesto zelja. Ako se ikad steknu finansijski uslovi kupujem odmah! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Kao relativno novopeceni FJR-ovac - apsolutno se slazem sa tobom u svakom pogledu... a kad ga budes kupio jednog dana, primicemo te u nas mali/veliki klan hohoho... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi zadovoljstvo voziti se sa vama! Ako ga kupim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Maj 2, 2018 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi zadovoljstvo voziti se sa vama! Ako ga kupim...Pa ti možeš i sad da sa nama voziš....mi nismo BMW sektaПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu pogotovu o voznji ove masine bas zbog toga sto je tezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Bane, nisam nista lose mislio. Sto se tezine tice, akcenat bi stavio na veoma oprezno manevrisanje u mestu i pri malim brzinama. Vec pri nekih 30km/h on se vozi kao moj Suzuki od 200 kg. S'obzirom da sam ja samo 168cm visok to je odlicno ponasanje tako teskog motora. Svi ovde su u poredjenju samnom dzinovi po rastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BaneVuk58 je napisao: Pa ti možeš i sad da sa nama voziš....mi nismo BMW sekta Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Da ali ja ni priblizno nisam toliko brz kao vi. Morali bi da me cekate posle dve-tri krivine... Mada ni ja nisam bas toliko labav vozac ali snaga je snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...