Jump to content

Moto Zajednica

mrxfon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1424
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu mrxfon

  • Rođendan 27.01.1981.

Contact Methods

  • MSN
    mrxfon1@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG - Zemun - Zvornik
  • Motocikl
    Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Poslednji posetioci profila

5079 profile views

mrxfon's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,5k

Reputacija u zajednici

  1. Uplatio juce kod AMC Srbija Multi paket Evropa koji je vezan za osobu i pokriva i motocikle oko 7200din. Medjutim, danas me zove predstavnica AMC-a i na moje pitanje za pokrivenost motocikala, mi kaze da je pokriven slep motocikala od 100km iskljucivo za Srbiju. Otkazacu ipak ovaj paket i refundirace mi novac. Tako da potraga se i dalje nastavlja za Pomoc na putu za motocikle u Evropi :)
  2. FJR po gradu nije nikako dobra ideja. Ali zato na otvorenom ne moze da se poredi sa fazer-om. Oba su odlicna motora, ali treba prelomiti sta ti je bitnije.
  3. Kod mene na FJR angel gt2 traje oko 7-8000km. Z8 interact, contiroadattack doguraju ~5000km. Sad sam stavio Michelin PR 4 na nagovor drugara jer se on kune u PR4. Inace, za duzi put i opterecenje koristim bridgestone bt023, pokazala se kao odlicna.
  4. Nazalost, prerano nas je napustio nas clan Vladimir Stajkovic, HoochieMan. Uvek je bio nasmejan, pozitivan, harizmatican, spreman da da savet. Veliki covek sa jos vecim srcem. Prijatelju, neka su ti siroki putevi kojima sad vozis
  5. Ne znam sa kojim qs si imao iskustva ali ovaj menja brzinu u nekom delicu sekunde. Ako motor stigne da se pokloni onda je qs ili neispravan ili lose podesen. Pravo da ti kazem nisam hteo da menjam fabricke parametre jer po meni odlicno radi i sto se tice brzine promene i broja obrtaja na kojima je qs aktiviran. Ne mozes brze od ovog da promenis brzinu i bez kvacila jer moras da pustis rucicu gasa. Ne kazem da je najbolji aftermarket qs ali ako uzmes u obzir cenu i to sto ne vozim ovaj motor po stazi, onda je jedan od najboljih. Nije mi trebutno app povezana sa qs-om pa ne mogu da ti posaljem parametre. A na netu imas dosta klipova kako radi.
  6. Evo sad bas trazim koja je duzina i nema nigde. Uglavnom, premeri koja je duzina na stock dog bone-u i ako smanjis za 4mm dobices ~25mm na visini pozadi 5mm dobices ~32mm na visini pozadi Ja sam isao na 4mm. Za precnik rupe stavi 12.5mm da moze sraf lepo da prodje, 12mm je knap pa mora malo da se isturpija unutrasnji precnik.
  7. Elem, sta mislite da se okupimo negde i odemo na kupanje recimo?
  8. Vlajko, jos nisi naucio, treba sa njom fino polako
  9. Ne bih to sam radio. Ko ti je radio stelovanje?
  10. Da li je radio neko stelovanje ventila na FJR-u?
  11. Izvini, tek sad vidim post. Odlicno rade posao vec 2-3 godine. Koliko sam ja video bas su precizni. Prosle godine sam uspeo da izgubim jedan senzor, ali evo sad se dopisujem sa tom kompanijom da mi posalju odgovarajuci senzor da ne bi kupovao ceo komplet.
  12. Trebao si uzeti senzore, meni odlicno rade posao https://a.aliexpress.com/_mtaG2aC
  13. Ja obozavaz Z8 gumu, ali na ovom motoru mi traje tacno pola sezone
  14. Ovo deluje bas zanimljivo. Ja sam informacije o destinacijama kao i do sad uglavnom trazio po forumima, google maps-u, razgovoru sa ljudima koji su vec posetili tu destinaciju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja