akibuki 119 Napisano juče u 15:26 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Мотор ми је бео, па замисли када крене муљаво време. Опоравак новчаника у току. Ако будем обнављао пластике ове зиме има да и то да наручим и комплет фарбање. Да личи на нешто. Уцрнео ме овај месец попуста на нету, покуповао сам два пара зимских рукавица, навигацију + неки носач навигације па се стежем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 11 Napisano juče u 15:38 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 2009 Yamaha FJR 1300AE / AS WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests Ovde imas detaljno sta je menjano. Sve sam ja to iscitao gde god sam sta nasao. Moje pitanje je samo, da li je neko imao prilike da vozi drugu generaciju pre i posle ovih izmena, pa da uporedi. Na papiru je sve to lepo, ali me zanima u praksi ima li neke znacajne razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1736 Napisano pre 20 sati Drug član, 1477 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno je na Yugo automobilima, kao jedan od najznačajnijih poboljšanja navedena "Moderna plastična bočna lajsna". Nikada neću zaboraviti taj kvantni skok u modernizaciji. Zamislite da je dobio još i olakšane točkove... Oni koji su kupili baš taj osavremenjeni model su se kleli da je baš to dodatak koji je nedostajao, i da se oseti baš drastična razlika na tom novom modelu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 11 Napisano pre 10 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su bolje kocnice (posebno kada pricamo o vozilu na dva tocka) poboljsanje koje je u rangu Yugo-ve moderne plasticne bocne lajsne, onda ok Ne bih stvarno da udjemo u raspravu tipa sta ce ti Porsche, mozes i Yugom da odes do prodavnice po leba. Isli su ljudi i Wartburg-om bez klime na more. Nije da ne moze. Moze neko i peske da stigne. Sve je to isti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7893 Napisano pre 9 sati Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sami ću da kažem da auto/moto industrija analizirajući tržište i konkurenciju, svojim marketingom podsvesno vrši uticaj na potencijalne kupce jer želi da ti prodao robu. A kad je Porsche u pitanju imao sam priliku da razgovaram sa Andrejom Kilundžićem na Navaku....kaže skoro 100% vlasnika u Srbiji ne zna da vozi i iskoristi potencijal Carrera-e.....jer sve ti se oseti kad znaš samo na stazi....pa onda koji će im qrac osim da voli da ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12618 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ne zna i ne može. Kao što ni 90% motocikla ne može da se iskoristi u saobraćaju. Ko ima neki komentar u vezi na ovo što Bane i ja pišemo. Nek proba kolima/motor stazu ako nisu nikad vozili. Tamo može da se nagura vozilo do limita ali vozač ne može. Bez treninga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano pre 8 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, vdjurdjevic said: 2009 Yamaha FJR 1300AE / AS WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests Ovde imas detaljno sta je menjano. Sve sam ja to iscitao gde god sam sta nasao. Moje pitanje je samo, da li je neko imao prilike da vozi drugu generaciju pre i posle ovih izmena, pa da uporedi. Na papiru je sve to lepo, ali me zanima u praksi ima li neke znacajne razlike. Sve u svemu promene su na ABS sistemu, ukljucujuci i akomodacije na tockovima zbog novog senzora. Ok ali generalno isti motor do ugradnje sete brzine i aktivnog ogibljenja. Vozio sam model 02, 04, 06, 08, 2018, posedujem 05. Ne vidim bitnu razliku, osim ogibljenja kako je ko dostelovao. Aktivno je druga prica, kviksifter takodje. Sa 2 FJR presao desetine hiljada km. Meni najveca razlika su satovi od 06 na dalje su lepi a na starijima retro, kao na sporetu. Vozio staze motorima,ne sa FJR naravno. Kolima me sin vozio na stazi. Sta jos ? Imam 103 kg i od laksih sam u sekti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 11 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Hvala puno na odgovoru, ovo je vec koristan odgovor Sto se gabarita tice, ja sam negde u sredini sa 180cm/115kg Promenio pre 7 sati član vdjurdjevic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano pre 7 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, vdjurdjevic said: @Ninja66 Hvala puno na odgovoru, ovo je vec koristan odgovor Sto se gabarita tice, ja sam negde u sredini sa 180cm/115kg Jesi siguran da nisi Sremac ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7893 Napisano pre 7 sati Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mi niko ne može da stane na crtu............po kilaži(144kg ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano pre 7 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, BaneVuk58 said: Ovde mi niko ne može da stane na crtu............po kilaži(144kg ) Mene samo moto oprema drzi na stalnoj kilazu, da ne menjam svake godine. Inace bih ti se priblizio. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vdjurdjevic 11 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Sabac Motocikl: FJR 1300A 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ninja66 je napisao: Jesi siguran da nisi Sremac ? Hahha, ko zna kakav je se gen provukao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...