Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA FJR 1300

Recommended Posts

• Никад не једи жути снег!, 834 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

Аха, значи увежено никад не вреди а власник аутоматски вреди. Хоћеш да ти средим да и твој мотор има тако малу километражу? Само слике и текст и имамо, како си ти проценио? Извињавам се ако си лично видео и пробао оба, онда ти верујем...

Promenio član Влајко

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1500 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Kolega kupi jeftiniji, a ja mu za manje od  razlike u ceni dam svog FJR-a, poklon u vrednosti 400€ i ručak. 

A i lepši je plavi, za dečake.

Promenio član SHOKLA
  • Haha 1

• U prolazu, 27 postova

Plavi FJR je AS - nema ručicu kvačila  jer ima YCC-S, Yamaha's Chip Controlled Shift. Brzine se i dalje menjaju ručno(na dugme na levom delu kormana) ili klasično levom nogom preko poluge. Raspored brzina nije 1-N-2-3-4-5 nego N-1-2-3-4-5. Taj način vožnje motora ne odgovara

svima.

• Zainteresovan, 405 postova
  • Motocikl: plavi
On 8/29/2025 at 11:27 AM, miksa32 said:

Pozdrav svima 👋

Vec duze vreme planiram da kupim FJR i ova dva primerka su mi privukla paznju.

Da li je neko od vas mozda bio da pogleda ove motore ili su mozda vlasnici sa foruma? 🙂

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha FJR 1300E, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 28000 km, Lešnica. Cena 14.500 € - Motori - Polovni Automobili
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha fjr1300 FJR 1300, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 52000 km, Svrljig. Cena 10.500 € - Motori - Polovni Automobili

braon je es a plavi ae model, oba sa 5 brzina i bez ledova kakav i sam teram i plavi je bolji izbor ako sve odgovara napisanom... boja i akrap su krajnje subjektivna stvar, meni ja njihova braon lepa, ali 25k kilometara razlike i oem top case verujem ne vrede 4000... glede kilometraze tu uvek visi pitanje ako mu ne znas poreklo jer te motore uzimaju za ozbiljan turing, ja u proseku predjem po 40k godisnje, a to se ne primecuje, radi i izgleda skoro kao prvog dana... jedino sto bude strokavko :)

Promenio član bobi_krofna
  • Hvala 1

• U prolazu, 2 postova

Hvala svima na odgovorima.
Kod ovog braon me plasi kilometraza jer mi je neverovatno da je presao toliko malo za sve ove godine. Druga stvar je sto vidim ostecenja na koferu i retrovizoru. Akrap mi nije bitan uopste a boja mi se svidja :) 
Plavi je, ipak, iz uvoza i nisam siguran koliko je pouzdan taj automatik.. Sa druge strane, pre bih poverovao da je presao 50k nego 27k km

• Integrisan, 10525 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Drustvo, pomoc potrebna.

Drugar je slomio ventil na dnu cizme prilikom demontaze, fjr1300 iz 2008 godine... Moze li se pribaviti gde, kupiti? 

Hvala.

viber_image_2025-09-16_18-56-47-081.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja