bobi_krofna 1135 Napisano Jun 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2025 at 4:07 PM, Влајко said: Моја Јаворка нема те фенси компјутере па не знам да ли мање троши и мрзи ме да рачунам... али знам сигурно да мењач никад није био мекши. Стварно невероватно, као у пекмез, одушевљен сам. Сент фром мај Шајоми... sad vec posle skoro 10000km mogu samo da potvrdim moj fensi fjr kompjuter i da je potrosnja osetno manja, a za menjac nemam pojma jer moj takodje fensi fjr robot odradi sve umesto mene Promenio Jun 7 član bobi_krofna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2920 Napisano Jun 9 Drug član, 2799 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2025 at 6:47 PM, Ivan21 said: Pozdrav svima.Vozio sam fjr 1300 2002 godiste nekih 4 5 hiljada kilometara sam presao sa njom i desio mi se pad. Izleteo mi auto sa pumpe i ja se zakucam u njega.Uglavnom na motoru vile su se skroz iskrivile pukao hladnjak ,pukle su grane napred sve razbijeno nema od popravke nista.Posto od mene i mog motora nema nista zato sto su mi pukli ligamenti koji drze rame morao sam i na operaaciju i sad je oporavak dug a imam kofere bocne nikad ih nisam vozio sa sve torbama fabrickim yamahinim.Ako nekome trebaju koferi ili jos nesto od delova sa motora kad bude sve proslo i kada ga osiguranje slika sve moze neko da me kontaktira ako mu nesto bude trebalo.Pozdrav Zadnji amortizer ? Ili ako neko zna za drugo mesto ? Slao bih na reparaciju ali mi se ne bude bez motora 10tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2025 at 8:27 AM, SHOKLA said: Mene su zbog tih led h4 sijalica sa sočivima u farovima, pre par dana vratili sa tehničkog. Oterao sam ih sve u tri lepe pizde materine, i odjavio sam motor. I sada ću prodati motor neregistrovan i odjavljen. Где си ишао на технички? Гледам тамо да по пропису наводно треба да буду оригинал или да су намњена баш за тај модел возила... па помињу неке лед траке . "Mogu da se ugrade i da budu legalna i po propisima - ali samo ukoliko su originalno predviđena za taj model i ako je taj model automobila mogao da se kupi sa fabrički ugrađenim dnevnim svetlima. Dakle, nađete originalna dnevna svetla predviđena za taj auto i ugradite ih na mesto koje je predvidela fabrika. U tom slučaju čak nije potreban ni atest." Ја ћу прво на технички па да уграђујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan Имам носач навигације за ген 3 али гледам сад код овог лика решења за ген 2 . Човек сервисира, поправља, реновира и ставља полицијске моторе у цивилну службу или их обратно реновира у фул полицијске. Чекам да ми јави димензије носача (прве две фотке и трећа фотка носач који ћу да прерадим за мој ветробран, ово је канал https://www.youtube.com/@policebikes ако некога занима. Има добре савете и на снимцима објашњава доста око различитих ствари. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, akibuki said: Имам носач навигације за ген 3 али гледам сад код овог лика решења за ген 2 . kazi mi kakva su ti iskustva sa ovim nosacem, da li previse trese zbog kacenja na betrobran? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bobi_krofna said: kazi mi kakva su ti iskustva sa ovim nosacem, da li previse trese zbog kacenja na betrobran? Види , нисам га још поставио али понеко се жали да има вибрације. Колико сам чуо од људи који га користе да је потребно ставити неку танку изолацију гуме између носача навигације и носача визира, јер иначе иде метал на метал. Значи гума као изолација против вибрација и нема проблема. Вибрације/трешење се јављаја и ако визир има неки луфт у самом механизму. Чекам модификацију пошто имам комшију врхунског лимара да преради за ген 2 , ово је за ген 3 Promenio Jun 10 član akibuki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @akibuki cekamo utiske onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 14 Napisano Jun 13 U prolazu, 25 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 6. 2025. at 12:26, Ninja66 je napisao: Zadnji amortizer ? Ili ako neko zna za drugo mesto ? Slao bih na reparaciju ali mi se ne bude bez motora 10tak dana. Moze sad je motor slikan i proces sa osiguranjem je pokrenut sve to nazad je u redu samo da vidim kad cu da mogu da ga skinem sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 14 Napisano Jun 13 U prolazu, 25 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kome.god su delovi potrebni sa fjr gen1 neka mi se javi ja cu da pogledam da li je to dobro na motoru pa ce da se cujemo i dogovorimo imam i bocne kofere nisam ih ni jednom namontirao fabricki sive boje i centralni kofer isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1816 Napisano Jun 14 Никад не једи жути снег!, 796 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kome.god su delovi potrebni sa fjr gen1 neka mi se javi ja cu da pogledam da li je to dobro na motoru pa ce da se cujemo i dogovorimo imam i bocne kofere nisam ih ni jednom namontirao fabricki sive boje i centralni kofer isto.Тај предњи део увек настрада и потражња за деловима са предње стране је увек већа. Мене би једино виљушке интересовале али као што си рекао то сигурно није употребљиво. Можда онај доњи део, како се зове, чизме, ваљају ли оне? Можда предњи ногоступи, оне гуме ми се скроз излизале а не знам могу ли оне да се мењају, је л' мењао неко?Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 14 Napisano Jun 14 U prolazu, 25 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Влајко je napisao: Тај предњи део увек настрада и потражња за деловима са предње стране је увек већа. Мене би једино виљушке интересовале али као што си рекао то сигурно није употребљиво. Можда онај доњи део, како се зове, чизме, ваљају ли оне? Можда предњи ногоступи, оне гуме ми се скроз излизале а не знам могу ли оне да се мењају, је л' мењао неко? Сент фром мај Шајоми... Mislim da vile uopste nisu za upotrebu zato sto su se toliko iskrivile da su udarile u masinu i polomile su cak i grane.Nogostup desne nige je dobar a leve noge je iskrivljen na dole tako da ni to nije bas za upotrebu..Jebiga sta da ti kazem malo sam je unakazio.Dobro je samo da smo zivi i zdravi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1816 Napisano Jun 14 Никад не једи жути снег!, 796 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vile uopste nisu za upotrebu zato sto su se toliko iskrivile da su udarile u masinu i polomile su cak i grane.Nogostup desne nige je dobar a leve noge je iskrivljen na dole tako da ni to nije bas za upotrebu..Jebiga sta da ti kazem malo sam je unakazio.Dobro je samo da smo zivi i zdravi.То је најважније!Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 14 Napisano Jun 14 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Eto je kako izgleda Promenio Jun 14 član Ivan21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 449 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 6. 2025. at 14:03, Ivan21 je napisao: Znaci kome.god su delovi potrebni sa fjr gen1 neka mi se javi ja cu da pogledam da li je to dobro na motoru pa ce da se cujemo i dogovorimo imam i bocne kofere nisam ih ni jednom namontirao fabricki sive boje i centralni kofer isto. Pozdrav @Ivan21 poslao sam ti poruku na PP ili ti ovde ostavi tvoj kontakt ili mi pošalji na PP, kolega iz Bora je zainteresovan za bočne kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2025 at 7:42 AM, bobi_krofna said: kazi mi kakva su ti iskustva sa ovim nosacem, da li previse trese zbog kacenja na betrobran? Колико тресе носач ветробрана толико тресе и сам носач за ГПС. Ја сам сецнуо са стране и уклавирио да чучи. Када проведем жице качим навигацију па јављам за остале детаље. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @akibuki deluje skroz ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2920 Napisano Jun 16 Drug član, 2799 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2025 at 2:00 PM, Ivan21 said: Moze sad je motor slikan i proces sa osiguranjem je pokrenut sve to nazad je u redu samo da vidim kad cu da mogu da ga skinem sa motora Javi cenu da znam u kom pravcu se orijentisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2920 Napisano Jun 17 Drug član, 2799 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao amortizer na servis. Od nedelje se vraca. Do tad vozim FZ1S. Ovo nije turing motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2025 at 8:47 AM, bobi_krofna said: @akibuki deluje skroz ok... Не да је ок, него је одлично. Корекција у осносу на први део да сам пар центиментара нагнуо према мени. Битно је да могу навигацију сад да накачим изнад километар сата, да су ми очи на путу навигација на правом месту Минимална је вибрација, зависи колико ветробран тресе. Презадовољан. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @akibuki sad i definitivno deluje ok, ovaj nosac je onaj poljski, nije kinez?... koliko inca je navigacija? Promenio Jun 17 član bobi_krofna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, bobi_krofna said: @akibuki sad i definitivno deluje ok, ovaj nosac je onaj poljski, nije kinez?... koliko inca je navigacija? Јесте , Пољски. Онај дечко је јако услужан Михаљ Пјекар (Michał Piekar) Адвалп . Навигација је 6.25 инча , андроид са 2 блутута, уграђеном ГПС навигацијом. Може да ради самостално ГПС или са телефона. Када скарабуџим све сликам и јављам. Ако си нестрпљив да наручиш пиши да ти пошаљем линк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, akibuki said: Јесте , Пољски. Онај дечко је јако услужан Михаљ Пјекар (Michał Piekar) Адвалп . Навигација је 6.25 инча , андроид са 2 блутута, уграђеном ГПС навигацијом. Може да ради самостално ГПС или са телефона. Када скарабуџим све сликам и јављам. Ако си нестрпљив да наручиш пиши да ти пошаљем линк ma kakvi pisem, vodim te odma na kafu, samo zavrsi sve pa gledamo uzivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 601 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da vidim, a pijem i kafu...i placam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6985 Napisano Jun 18 Drug član, 1991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je reko kafa ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1135 Napisano Jun 18 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da ce se ova kafa zavrsi uz neko pecenje i ladno pivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...