Влајко 1510 Napisano Jul 4, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan А немам... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Jul 4, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo sipao. Trošim Ipone na oba motora godinama...i nemam problemBane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 5, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan И ја пре. А сад ћу ово па како буде...Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Влајко je napisao: И ја пре. А сад ћу ово па како буде... Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Врати им то уље и тражи им по шифри. Promenio Jul 6, 2023 član akibuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 6, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ма јок, само би ме убеђивали да је то исто и да они сипају само то... читао сам на страним форумима да су одвојили у посебно паковање само уље за VMAX и ФЈР и посебно паковање и кошта 4 пута скупље... Баш ме занима колико то уље може да буде различито од сваког другог уља са спецификацијом GL5 80W90... По чему је кардан на овим моторима посебнији од кардана на другим? Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano Jul 6, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog snage valjda. Nije isto VMax i Dragstar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 29, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Добро де... ево...Sent from my 2201116SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Efdžejeraši (jel se tako kaže?)Sinoć na NIS pumpi u Zr video fjr1300 mali model na rafu. Moguće da ih ima i na drugim lokacijama. Eto, čisto da prijavim pa bacite oko koga zanima da ima i na radnom stolu, bude lijepo Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 30, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Efdžejeraši (jel se tako kaže?)Sinoć na NIS pumpi u Zr video fjr1300 mali model na rafu. Moguće da ih ima i na drugim lokacijama. Eto, čisto da prijavim pa bacite oko koga zanima da ima i na radnom stolu, bude lijepo Sent from my M2002J9G using TapatalkСтара српска реч, лепо си рекао Претпостављам ова друга генерација? Sent from my 2201116SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ne znam stvarno, nisam mnogo zagledao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, sta mislite da se okupimo negde i odemo na kupanje recimo? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Avgust 10, 2023 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2023. at 17:16, mrxfon je napisao: Elem, sta mislite da se okupimo negde i odemo na kupanje recimo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 379 Napisano Avgust 11, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam sređivanje kočnica da uradim tokom zime, ali pošto sam pribavio delove ranije, odlučio sam da to uradim sada. Delove nabavljao i preko eBaya i iz Barela. Prednje pločice Brembo - 15600 din - Barel Zadnje pločice Brembo - 10000 din - eBay Prednji diskovi Yamaha original - 53000 din - Barel Šrafovi za diskove 12 komada - 4300 - Barel Zadnji disk Brembo - 18000 din - eBay Cene gde piše eBay su sa uračunatim troškovima poštarine, carine, pdva. Za zadnje pločice sam pozurio malo, u Barelu bi izašle 5100 din. Takođe sam zadovoljan saradnjom sa Barelom iz Niša. Laka komunikacija, sve realizovano prema dogovoru, bez zamerki. Kada su točkovi već dole odlučio sam da zamenim i ležajeve u točkovima. Njih sam uzeo u prodavnici ležajeva, jer pretpostavljam da su "originalni" nekoliko puta skuplji, a proizvodjači su isti. Sve u svemu, ulaganje od nekih 105000+- dinara. Pre neki dan takođe odrađen i mali servis: Motul 7100 10w40 - 7068 din 4 litre - Oil Shop HF148 - 1000 din Ulje u diferencijalu Sada smo spremni za nove avanture 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 8. 2023. at 18:53, miljanvasic je napisao: Planirao sam sređivanje kočnica da uradim tokom zime, ali pošto sam pribavio delove ranije, odlučio sam da to uradim sada. Delove nabavljao i preko eBaya i iz Barela. Prednje pločice Brembo - 15600 din - Barel Zadnje pločice Brembo - 10000 din - eBay Prednji diskovi Yamaha original - 53000 din - Barel Šrafovi za diskove 12 komada - 4300 - Barel Zadnji disk Brembo - 18000 din - eBay Cene gde piše eBay su sa uračunatim troškovima poštarine, carine, pdva. Za zadnje pločice sam pozurio malo, u Barelu bi izašle 5100 din. Takođe sam zadovoljan saradnjom sa Barelom iz Niša. Laka komunikacija, sve realizovano prema dogovoru, bez zamerki. Kada su točkovi već dole odlučio sam da zamenim i ležajeve u točkovima. Njih sam uzeo u prodavnici ležajeva, jer pretpostavljam da su "originalni" nekoliko puta skuplji, a proizvodjači su isti. Sve u svemu, ulaganje od nekih 105000+- dinara. Pre neki dan takođe odrađen i mali servis: Motul 7100 10w40 - 7068 din 4 litre - Oil Shop HF148 - 1000 din Ulje u diferencijalu Sada smo spremni za nove avanture Надреална ми је велика цифра. Ради спорта и будућности неког мог сервиса , пробаћу да нађем како до свих ових делова јефтиније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 26, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Brembo je skupa firma. Npr. TRW pločice sa kupio za moj FJR pre 6 godina...35K kilometara i na pola su. Sve zavisi i od stila vožnje. Podsećanja radi ni Yamaha ne koristi Brembo.....mislim za touring motor to je čist fenseraj. Za RR kod nekog napaljena i za stazu pa da razumem. Ko voli nek' izvoli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 379 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ovde se nije moglo naći apsolutno ništa od pločica, kako prednje, zadnje pogotovo. Diskove da ne pominjem. Početkom sezone sam stavio Newfren sinter, u Komppu, 8200 za oba diska. Tad sam se malo zeznuo jer nisam odmah promenio i diskove, pa sam samim tim kad sam menjao sada diskove morao i pločice. Sada više tih pločica nije bilo na stanju tako da nekog izbora i nije bilo. Takođe razmišljao sam da uzmem i prednje diskove Brembo sa eBaya, koji bi sa troškovima carine i pdva izašli negde isto kao i originalni preko Barela, pa sam odlučio da uzmem od njih. Inače sami diskovi na eBayu su bili na nekom popustu, 320 eura za par, ali eto svi ostali troškovi skoro kao i sami diskovi. Sve u svemu planiram da vozim motor, da ga zadrzim duze pa mi i nije zao tog ulaganja, mirna glava sto se toga tice 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 26, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...takve investicije se samo rade za sebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan Радим у исто време и брзински убацујем , проширићу листу са ценом и линк где шта и колико са поштарином ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Задње плочице brembo Brake Pad - ROAD [SP] Compound - www.japan-webike 5.100, 00 са поштарином на кућну адресу Задње плочице brembo Brake Pad - ROAD [SA] Compound - www.japan-webike 4.965, 00 са поштарином на кућну адресу Предње плочице на сајту www.carpimoto , brembo Brake Pads Brembo 07YA09SA Sintered Street (2 couples for 1 disk) for Front caliper Yamaha FJR 1300 ABS € 66.34 на сајту www.carpimoto Brembo Serie Oro Brake Rotor 78B40894 for Yamaha MT-01, R7, FJR 1300 ABS 06-, FJR 1300 AS 06- € 284.74 за carpimoto поштарину стављам додатно кад завршим све са те листе за ове две ставке поштарина DHL €114.50 , директно од продавца www.carpimoto поштарина €56 Promenio Avgust 26, 2023 član akibuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Чек мало да вам станем на жуљ, ја ове купих/добих за 40е оба сета... још чекају свој ред...а данас сам и опанке за Јаворку купио, много добар попуст био...Сент фром мај Шајоми... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Влајко je napisao: Чек мало да вам станем на жуљ, ја ове купих/добих за 40е оба сета... још чекају свој ред... а данас сам и опанке за Јаборку купио, много добар попуст био... Сент фром мај Шајоми... Платнерисао си 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan За гуме да, а плочице стигле из Шведску Сент фром мај Шајоми... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 118 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: тренутно у потрази Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Влајко je napisao: За гуме да, а плочице стигле из Шведску Сент фром мај Шајоми... Мој бус да ти вози плочице, могла је да буде заплена 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Video na sajmu da je Pirelli i Metzeler prešao u Platner . Te su sledeće mada se Lomim i na Michelin....nisam ih nikad vozio Promenio Avgust 26, 2023 član BaneVuk58 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Мој бус да ти вози плочице, могла је да буде заплена 2:Имао сам среће Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Video na sajmu da je Pirelli i Metzeler prešao u Platner . Te su sledeće mada se Lomim i na Michelin....nisam ih nikad vozioЈа их узех намерно због оног HWM детаља... а за те паре само луд не би узео... Сент фром мај Шајоми... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...