Влајко 1510 Napisano Jul 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje od recimo Ipone koji je recimo ispod 1.000din po litru ili skuplje od Yamalube koji je duplo toliko? Slabo nalazim po netu...sve nesto jeftino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Recimo između ta dva... Ali ako nema iskustava sa tim uljem na tvom motoru, možda ne moraš ni ti da eksperimentišeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 21, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, WlayCo je napisao: p.s. Jel ste sipali Eneos ulja? Kako su vam se pokazala u FJRu i kakva su vam iskustva? Jel ti sumnjas u Eneos ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Satelis said: Jel ti sumnjas u Eneos ili sta? Ja sumnjam u sve dok ne proverim... Hocu da znam kakav je odnos izmedju Yamahe i Eneosa i ima li varnica u toj vezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 21, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista ondak....samo sumnjaj, trazi varnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jul 22, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Satelis said: Nista ondak....samo sumnjaj, trazi varnice Moram...taj majstor sto mi je predlozio to ulje mi deluje neprofesionalno...pa bolje da proverim lepo... Znas kako kazu: "Tri puta secem i opet kratko..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan teraj to i menjaj na 6000 ako predjes uopste toliko ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jul 22, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala Vlajko fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 31, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan FJR je cudo od motora. Prosli vikend opet 1900 km, sipaj i vozi. Prolazio mucenik kroz jezera na putu kroz Bugarsku, cesto i preko pola tocka dubine. Kod Pozarevca preziveli oluju kakavu nisam video ni u filmovima. Uzas. Dosao kuci posle ponoci, skinuli kofere i ujutro na posao. E daa...stali smo kod zamene ulja, sad ima vise od 5000 od zamene, skinuo skoro nista. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 31, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nego kako Kako je bilo u Bugarskoj, gde si bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jul 31, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan FJR je cudo od motora. Prosli vikend opet 1900 km, sipaj i vozi. Prolazio mucenik kroz jezera na putu kroz Bugarsku, cesto i preko pola tocka dubine. Kod Pozarevca preziveli oluju kakavu nisam video ni u filmovima. Uzas. Dosao kuci posle ponoci, skinuli kofere i ujutro na posao. E daa...stali smo kod zamene ulja, sad ima vise od 5000 od zamene, skinuo skoro nista. Pod A to nije motor vec nuklearni reaktor pod B iskreno se nadam da cemo@mrxfon i ja imati vise srece sa vremenom u Bugarskoj Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Throttle Addict said: Pod A to nije motor vec nuklearni reaktor pod B iskreno se nadam da cemo@mrxfon i ja imati vise srece sa vremenom u Bugarskoj Sent from my SM-J530F using Tapatalk Nadam se da ce vas vreme sluziti. Ali mene Bugarska nikako da osvoji, ne svidja mi se. Jeftino gorivo, jeftina klopa i to je to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brakela 5 Napisano Avgust 1, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem 4 septembra do Crnog mora pa cemo cuti utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce vas vreme sluziti. Ali mene Bugarska nikako da osvoji, ne svidja mi se. Jeftino gorivo, jeftina klopa i to je to.Barem necemo biti gladni Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Throttle Addict said: Barem necemo biti gladni Sent from my SM-J530F using Tapatalk Koliko sam vas snimio za ovo kratko vreme, necete nigde i nikada biti gladni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam vas snimio za ovo kratko vreme, necete nigde i nikada biti gladni. Za to je kriva moja majka "Jedi sine oci majkine, da ne budes gladan" i ona cesca "Pojedi sve iz tanjira da ne bi jeo i sutra to isto il necu kuvati"Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 6, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc dodjoh sa vikend avanture. 3 dana i 1300km. Prvi dan preko Valjeva i Baste do Visegrada, pa nize ka Trebinju. Drugi do Dubrovnika pa Mostara i nazad ka Trrbinju. Treci preko Zabljaka, Zlatibora, Uzica, Cacka, Topole i Mladenovca pa nazad... Patike (jer mi samo cizme fale od opreme) sam skroz izgulio. Terali smo za sve pare, 7 motora, 9 putnika. Sto smo brze terali to je potrosnja manja bila, neverovatno, i ode ispod 5... a putevi kakvi se samo pozeleti mogu... ja jesam bio sam al tezak sam za dvoje i spakovah 3 kofera, i sto treba i sto ne treba...i milina... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8004 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se u mom kraju (Bul. Cara Lazara kod pijace) mimoišao sa jednom srebrnom FRJ sa svim koferima - neko od vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 13, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se u mom kraju (Bul. Cara Lazara kod pijace) mimoišao sa jednom srebrnom FRJ sa svim koferima - neko od vas? @mrxfon i ja ne znamo da vozimo po bulevarima, mi samo po kozjim stazicama eventualno rutama kud se krecu dileri sala na kontu voznje kroz Bugarsku koja se juce zavrsila tako da nas dva jok Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brakela 5 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio sinoc u NS moguce da sam ja bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8004 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su vam ove krstarice, moćno izgledaju! Znači, može i hard enduro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video jednog sivog sa sva tri kofera, mislim da je prva generacija registracija 28-490 cini mi se. Kod Grawe zgrade na Novom Beogradu oko 11h. Mada, video sam ga jos par puta na tom potezu. Jel neko iz grupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Avgust 13, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i da ga svratis na pivo...a voli i da pojede dobro Pa sto nisi vikao, majka mu stara? Ja inace radim u onoj zgradi posle Grawe-a, Blue Centar...tamo gde je Microsoft i ko zna ko jos...tako da, bar 2-3 dana u nedelji sam tamo...i mozes da vidis Jadranku parkiranu na trotoaru Broj imas, pa kad si u kraju, javi se pa da pravim pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 14, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, pa ja gledam na tu zgradu gde je Microsoft Bio sam podaleko od tebe pa nisam mogao da se derem Aj zovem na pauzu neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Septembar 6, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2018 at 9:46 PM, DraganNS said: Danas sam se u mom kraju (Bul. Cara Lazara kod pijace) mimoišao sa jednom srebrnom FRJ sa svim koferima - neko od vas? To je bio moj FJR kog sam prodao tog dana kupcu iz Vrsca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...