zidar 31 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam skoro resio da idem na rad preko ne znam sta cu sa motorom .Naime necu biti kuci 3 ili 6 meseci pa ce stojati, koliko ce mu smetati sto nece biti u voznji jer nema ko da vozi.Mislio sam da se samo povremeno pali kao i dosad na svakih 3-4-5 dana ili da ga dam na dobos . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Неће он да заборави да ради, ако га оставиш на пола године. Скини акумулатор и све ће да буде ОК. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Zorge, akumulator dole i neka odmara. Radovace ti se kada se vratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan lepo je rekao Зорге Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vozim motor onako do nekih 50km/h imam osecaj da mi prednji tocak podrhtava tj. kao da malo mrda levo desno zajedno sa kormanom a na vecim brzinama nista od ovog nema.?Sta tu moze da bude problem?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 3, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nije nista odgovorio evo da vam ja kazem u cemu je problem.Naime ne bih ni znao nego jedan stariji bajker mi je pronasao gresku i hvala mu za to.Prednja guma je pocela da puca po sredini i da se odvajaju kranponi sto znaci da trebam kupiti novu gumu. E sad je pitanje kakve su bridgestone gume jer samo njih sam nasao u tim dimenzijama.?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i kod mene posle 10000 km javio se veci problem, pregoreo mi CDI na mom QM 250. Naravno odmah sam zvao njegov servis i vlasnik Sasa mi rece da trenutno nema,poruceno je, sticice za dve nedelje a cena je takva kao da je CDI za BMW-a , Hondu, Yamahu... . Molio bih za pomoc, sve one koji su imali problem sa CDI-em na QM 250,da mi svojim savetima pomognu, da resim ovaj problem.Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 1 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 6 postova Motocikl: Suzuki Burgman 200 Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Veronas, ajde slikaj taj tvoj CDI i okaci, pitacu druga da li ima a da pasuje od drugog kineza. Ako ne, imas u Sprint-u, samo trebas odneti taj tvoj da utvrdite da li je isti (dimenzije, jacina). Imaju ljudi sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, izvinjavam se sto ranije nisam odgovorio ali komp me nije hteo da slusa. Bio sam u Sprintu u Novom Sadu, ovakav CDI nemaju, kod njih cene CDI-a se krecu od 2300 do 2600. U Qingqi servisu vlasnik Sasa mi je trazio 80 eura. Prilazem fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Sasa je tip coveka ciji karakter ne mogu opisati jer bi mi administratori obrisali post. Psovka na njegov racun, i na njegovo poslovanje, to ne pricam samo iz mog iskustva vec i dosta prijatelja koji su slicno prolazili kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ovako da kazem,.Imam bruiser-a gm 250 arqin ali je imao fals vazduha na difuzorima koje sam zamenio, e sad ler dizne su bile otvorene 2,5 kruga.Sada nemogu da ih nastelujem, predpostavljam da bi 1,75 kruga bilo dovoljno za ler dizne ali i sa 1,5 kruga mi cilindar pucketa kada stanem, svecice su malo garave a elektroda je neke sivkaste boje.Dali je to pucketanje normalno ili se pregreva a verujem da nebih smeo da se bas toliko zagreje pa da pucketa.Koliko kruga bi trebalo da su odvijene ler dizne, nemoguce da bih morao da ih odvijem samo za jedan krug.Sve sam odradio kako treba, zamenio difuzore nastelovao ler, ocistio karb ali me muci to pucketanje, pomozite drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja gresim, mozda to auspusi pucketaju kod samog cilindra, mozda, neznam sta moze biti u pitanju, mozda mu fali vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola111 1 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi QM 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,zna li neko gde mogu kupiti filter vazduha da odgvoavara za QM 250 ili orginalni njegov.. nasao sam u Bg koji odgovara za njega od nekog suzukija sampionov filter ali kosta skoro 4000 dinara sto mi je previse da dam,mora da ima negde od nekog kineza da se kupi za manje para... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja gresim, mozda to auspusi pucketaju kod samog cilindra, mozda, neznam sta moze biti u pitanju, mozda mu fali vazduha. I kod mene na mom QM 250 pucketaju cilindri kada stanem, od prvog dana, zadnjih 6 (sest) godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Nista novo samo da se javim.Uskoro sledi ciscenje karba..., nadam se da ovog puta nece biti problema.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan A kakve si probleme imao sa ciscenjem karba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ciscenjem nikakve probleme nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ovog puta nece biti problema.Poz. rekao si u prethodnom postu pa te je Deki zbog toga pitao... Onda srecno ciscenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ovog puta nece biti problema.Poz. rekao si u prethodnom postu pa te je Deki zbog toga pitao... Onda srecno ciscenje... Tako je ti si pomenuo u proslom postu da si imao problema zato i pitam. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moca1112 0 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da dosta vas ima iskustva sa qm250 i posto mi se bas svidja i planiram kupovinu jednog takvog par god star dali sa njim mogu da podjem na neku voznju od par stotina km a da se neplasim od crkavanja istog ili pregrevanja posto sam se naslusao kojekavih gluposti protiv motora koji nisu japanci od ljudi cije misljenje mi i neuliva poverenje bas. unapre hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog buduceg aktivnog clana ... posto sam izresavao neke probleme u zivotu nastavljam dalje sa uzivanjem u istom . Prvi sam vlasnik QM 250 od kad su ih prodavali u Novom sadu. Do sada 23000 predjeno i ne plasim se da ce me ostaviti nigde. Jednom menjan lanac. Prednji lageri ... tip mi je trazio da skinem tocak i donesem mu ga i da ce za 100 eura da ih zameni. Kad sam vec skinuo tocak nisam bio lenj nego ih izbijem, procitam da su cini mi se 4603 , odem u prvu prodavnicu i vidim da se isti koriste kod motokultivatora. Ima ruskih za 300 din. i nemackih zatvorenih za 700 din !!! . Kupim dva komada i stavim ih i dan danas se "kotrljaju" . Jedno vreme pre dve godine imao sam celo leto muku, radi pa trokira i secka u voznji i cima se da nema zivota. Levi klip cas radi cas ne. Pa neko vreme radi dugo, pa neko ne. Kazu karburator, gorivo, CDI, ... dok sam cekao na red kod tipa da mi pogleda karburator, odkacim levu svecicu, motor si radi sa desnim klipom. Odkacim desni kabli, nece !!! Skinem desnu bobinu i stavim je na levi klip, pali i radi levi. Odem u prodavnicu i kupim bobinu za PRINC-a 125, prodavac kaze ne moze, "slaba" je za 250ccm ... samo se skine limeni oklop i evo radi bez pogovora. Zimus mi se odkidala klema od akumulatora, mrzi me da je krpim a i sesta mu je godina, kupio sam sa kiselinom 3000 din. i ovog trenutka idem da ga zamenim posto je dan extra. Kada ga upalim, ostaje mi da resim kilometar sajlu i voznjaaa !!! . I ja sam imao isti problem sa tresenjem zbog ostarele i izkrivljene i ispucale prednje gume. Zamenjena PRINC-ovom tubeless. Pa sesta joj je godina, da je i tigrova propala bi ... . Ostaje mi ... ako neko zna gde da nadjem zadnju gumu, svu sam je izlizao ? I da resim tresenje "ljuljanje" zbog propalog silen bloka na zadnjoj viljusci ali ide i ovako, navikao sam se odavno . Inace, samo jednu zimu je prezimio u garazi. Sve ostale 5 ga je zatrpavao sneg posto ga vozim i leti i zimi i radi lepo od -25 do +45 stepeni - testirano . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde da nadjem semu elektro instalacije da poradim malo na istoj ? Hocu da izvodim neke "besne gliste" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 2, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javice se valjda neko, a ja da kazem da mi je drago da si opet sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Mart 2, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zavrsavam akumulator, trebaju mi nove papucice za kablove ali se pojavio novi problem ... kucni ljubimac mi je pojeo sediste zimus posto je motor bio na njegovoj teritoriji ispod strehe tako da ce biti i malo kozarskog zanata :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...