Jump to content

Moto Zajednica

detas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu detas

  • Rođendan 28.12.1960.

Contact Methods

  • MSN
    dejtas@hotmail.com
  • ICQ
    42406103
  • Yahoo
    detas@yahoo.com
  • Skype
    dejanta

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Knjazevac
  • Motocikl
    QM-250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

detas's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Slobodno uzmi od princa, ima ih svuda. Oko hiljadu dinara je. Ja sam jesenas zamenio radi pa kida. Kaze prodavac ne moze, manja je kubikaza ... more daj je ti meni samo. Samo skini metalni oklop i malo je duzi visokonaponski kabal pa ga smotaj tu negde ima mesta. I ubaci je u staru gumu za nosenje. Ako nije jasno pitaj. Ako ne nadjes za princa javi pa cu ti ja uzeti ovde kod mene.
  2. Upravo zavrsavam akumulator, trebaju mi nove papucice za kablove ali se pojavio novi problem ... kucni ljubimac mi je pojeo sediste zimus posto je motor bio na njegovoj teritoriji ispod strehe tako da ce biti i malo kozarskog zanata :)
  3. Zna li neko gde da nadjem semu elektro instalacije da poradim malo na istoj ? Hocu da izvodim neke "besne gliste"
  4. Evo jos jednog buduceg aktivnog clana ... posto sam izresavao neke probleme u zivotu nastavljam dalje sa uzivanjem u istom . Prvi sam vlasnik QM 250 od kad su ih prodavali u Novom sadu. Do sada 23000 predjeno i ne plasim se da ce me ostaviti nigde. Jednom menjan lanac. Prednji lageri ... tip mi je trazio da skinem tocak i donesem mu ga i da ce za 100 eura da ih zameni. Kad sam vec skinuo tocak nisam bio lenj nego ih izbijem, procitam da su cini mi se 4603 , odem u prvu prodavnicu i vidim da se isti koriste kod motokultivatora. Ima ruskih za 300 din. i nemackih zatvorenih za 700 din !!! . Kupim dva komada i stavim ih i dan danas se "kotrljaju" . Jedno vreme pre dve godine imao sam celo leto muku, radi pa trokira i secka u voznji i cima se da nema zivota. Levi klip cas radi cas ne. Pa neko vreme radi dugo, pa neko ne. Kazu karburator, gorivo, CDI, ... dok sam cekao na red kod tipa da mi pogleda karburator, odkacim levu svecicu, motor si radi sa desnim klipom. Odkacim desni kabli, nece !!! Skinem desnu bobinu i stavim je na levi klip, pali i radi levi. Odem u prodavnicu i kupim bobinu za PRINC-a 125, prodavac kaze ne moze, "slaba" je za 250ccm ... samo se skine limeni oklop i evo radi bez pogovora. Zimus mi se odkidala klema od akumulatora, mrzi me da je krpim a i sesta mu je godina, kupio sam sa kiselinom 3000 din. i ovog trenutka idem da ga zamenim posto je dan extra. Kada ga upalim, ostaje mi da resim kilometar sajlu i voznjaaa !!! . I ja sam imao isti problem sa tresenjem zbog ostarele i izkrivljene i ispucale prednje gume. Zamenjena PRINC-ovom tubeless. Pa sesta joj je godina, da je i tigrova propala bi ... . Ostaje mi ... ako neko zna gde da nadjem zadnju gumu, svu sam je izlizao ? I da resim tresenje "ljuljanje" zbog propalog silen bloka na zadnjoj viljusci ali ide i ovako, navikao sam se odavno . Inace, samo jednu zimu je prezimio u garazi. Sve ostale 5 ga je zatrpavao sneg posto ga vozim i leti i zimi i radi lepo od -25 do +45 stepeni - testirano .
  5. Verovali ili ne, jos uvek ne idem ove godine, stalno neke kise, aj za par dana dobijete ovde info i broj od Kane - vlasnika , zovnete i sve se organizuje. Pozz svim prijateljima ovde
  6. akrap? dabog da se udala za mene ;D da bog da da Bog ne cuje kaj si reko...pu pu pu...kaka crnaa udaja...trebam dva fakulteta da zavrshim :D U pravu si Jeco, ne daj se - ja samo taj jedan ispit polazem vec 28 godina i nikako da dobijem tu j....u sesticu :'( - mnogo su laksa ta dva fakulteta
  7. Naravoucenije za drugi put, OBAVEZNO za sve kartice napraviti internet pristup - ja ga imam na primer kod stedionice , komercijalne i raifeisen banaka
  8. Jos jedna dobrodoslica. Nisi odgovorila da li si vozac - mislim bajkerica
  9. Nema se sta reci. Da napravi WC dole kod livade i dovede struju sto nije problem uopste (posto nema dovoljno lezajeva) , da pobode jos jedan red onih kolaca pa ko razapne sator, ko zaveze letos lezaljku pa da nas vidi bog par dana. Pastrmke i rostilj i domaci hleb ispod sacha ... domace vince i rakijica ... salatice ... mmmmm - ZIVOT !!! Bili neki Amisi, trazili da sami spremaju i da ukloni sve aparate, ucinio im covek. Deset dana sedeli. Sve se vise palim da napravim neku vrstu privatne moto zurke. Videcemo ...
  10. Javi se kad stignes - 064-654-2176 ili svrati do Telekoma na gornjem ulazu, kucni kljucem pa ce me portiri naci i idemo. Mozemo skoknuti i do Babinog zuba.
  11. Oduvek sam sebe ovako "sanjao" - e pa upalilo je posle toliko godina
  12. Sada, inace posto ga dugo znam, znam kao je "stvorio raj" - svaki kamen je sopstvenim rukama dovukao i uzidao ali je vredelo - i po slikama i uzivo. Svaka mu cast.
  13. Subota 14.06.2008. Javlja se Misko da je dosao u Knjazevac, ja mislio sam svratio do mene. Bilo je oko 11 sati, ja jos u gacama lol, kao samo da me saceka da se obrijem i dok traje ceremonija u razgovoru mi tek kaze da je sa jos tri drugara i njihovim suprugama motorima posao kod coveka koji je napravio mini-centralicu u selu Gradiste. Na ulazu u Knjazevac iz Zajecara levo prema Kalni, Babinom zubu i Pirotu 4km , ispred mosta levo kroz selo Zukovac pa u planinu 6km do ispred sela Gradista. Znam coveka odavno, ali godine prolaze brzo. Kad sam zadnji put bio kod njega da mu pogledam sklopku oko prikljucenja elektranice na javnu mrezu to je tek bila mala branica i jedno podrumce - sada pogledajte i sami. Steta sto su mi crkle baterije ali stavice i Misko slike koje su oni slikali. pogled sa prizemne terase na ribnjak pun pastrmki Malo levo mostic pa na dole niz kotlinu citav hektar - milina za satore u uvali pored reke lol Pogled sa prizemne terase na branu. Preko mostica pa odonud pogled na objekat. Evo jos !!! Pogled na dole sa gornje terase Reka ispod - moze da se pije i iz nje [pegla] [hehe] Livada ispod sa nadole leve strane Izvor na dole sa leve strane ispred livade Silazak do doka na jezeru Jezero Pogled sa doka uz jezero Voznja camcem po jezeru VODA ZA PICE I PASTRMKE JE PO ANALIZAMA NAJCISTIJA U EVROPI !!! Inace ima za sada samo 5 lezajeva a kroz mesec dana bice ih 10. Privatno je vlasnistvo i nije "zvanicna kafana" al` je mnogo bolje. Dogovoris se sa covekom sta i za koliko da spremi pa uzivanje do sto jedan i nazad. Kako smo nenajavljeni dosli bilo je super, meze, domaca CA, pastrmka u neogranicenoj kolicini, pa prirodno domace crno i belo CE, a ko hoce i pivCE Zao mi je sto nisam slikao svoj tanjir, od gomile pastrmki ostala su samo dva kolutica kore od limuna a onda ziveli do kasno popodne.
  14. Pogresio sam - kriv sam . Ako ovo vidi admin neka ga obrise
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja