SFRJ 7 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče, pozdrav svima koliko vas ima. Zovem se Slobodan Dimitrijević, 52 godine, živim više u Beogradu, manje u Cirihu, dve bivše žene, dvoje odrasle dece, 38 godina na motorima, bez povreda, 32 godine u kolima, takođe bez povreda, kombinovano oko 2 miliona kilometara, od čega preko milion po staroj Jugoslaviji. Nesto sam zbrajao, za 38 godina. sam promenio oko 15 motora, od 50cc do 1200cc, i negde oko 750-800.000km, uplasio sam samog sebe koliko sam mator. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 7, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Januar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još si ti dečkić za mene ali za iskustvo skidam kapu! Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav generacijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao... pardon, dobrodošli čiko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 9, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, popravi ti nama prosek najmanje duplo... i po godinama i po kilometraži, po deci pa i po ženama . Na stranu šala, svaki respect za ubijenu kilometražu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFRJ 7 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo me ponovo pred tehnikom, hvala svima na dobrodošlici, vidim dosta vršnjaka ovde. Volim da vozim posle svih ovih godina, ali zato svako jutro ustajem 20 minuta, kičma me muči već 20 godina, ali i ja nju. Što neko reče, od toga se ne umire, nego sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav slobo. ja sam u zr-u, ponekad u cirihu, tj u niederhasliju. drago mi je sto vas upoznah, cika slobo. pozdrav, rafter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kilometri,kilometri,bas mi lepo stoje... samo napred,imas o cemu da pricas! Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pusti motore brate , menjaj malo i zene, nemoj da bude odnos 2 prema 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 8, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sa ledima sto te bole, to je zbog neadekvatnh zena {ako ti imas 100kg ona mora da ima samo 50kg } jer samo tako mozes sacuvati i kicmu iamortizere. Pozdrav brate, malo sale nije skodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sa ledima sto te bole, to je zbog neadekvatnh zena {ako ti imas 100kg ona mora da ima samo 50kg } jer samo tako mozes sacuvati i kicmu iamortizere. Pozdrav brate, malo sale nije skodljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zena mi stala na amortizer pa sam od straha za isti ,poceo da klikcem po tastaturi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mladićudobar ti je spisak ,ali ima ih koji ne mogu da nabrajaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 8, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav SFRJ! Eto nama dobar izvor priča i putopisa. Čekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...