Jump to content

Moto Zajednica

vickos

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vickos's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

40

Reputacija u zajednici

  1. Ima nas više zavisnih od te ambrozije! Čekamo!
  2. Waow! Odličan putopis, genijalna tura, još lepše fotke! Za pumpanje dušeka kupi mali Intex kompresor na 12 volti, upola je manji od pumpe, a za roštilj nakupi 2 kese šišarki, pa da manjeg vola ispečeš. Čekam nastavak, prava je uživancija!
  3. Samo da razjasnimo! "isti taj deo od BMW F650" su samo rolnice. Ako ne obradiš i naleganje, ni nove rolnice neće dugo trajati, bilo da su od BMW-a, Kawe, KTM-a ili original. Pozz!
  4. U Temerinu mi je jedan lik ostrugao načete površine (iznutra i spolja), napasovao nove čaure, to sve lepo termički obradio, ja kupio nove rolnice, ja sklopio, zasad radi fino, mada je to još rano da se nešto kaže.
  5. Fantastičan putopis, sa fantastičnim fotkama! Mada i u tvom kraju su pejzaži prelepi. Okolina Delnica je fascinantna.
  6. Obično čitam putopise da prikupim nove destinacije, ali ovo je nešto sasvim drugo! Da ne ponavljam već rečeno, svaka vam čast! Uživao sam u ovim stranama!
  7. Odlične slike! Vidim lepo ste se proveli, svaka čast! Izgleda, da se sve više nas zaljubljuje u Sloveniju!
  8. Preporučujem ti da ne koristiš autoputeve, em je skupo, em je gužva, može da se desi, da saobraćaj teče sporije nego na magistralnom putu koji ide paralelno sa njim. Viđao sa to.
  9. Svi autoputevi se naplaćuju, ali ti ćeš ići u Alpe da loviš krivine i prevoje, u Italiji koliko znam nijedan prevoj se ne naplaćuje, dok u Austriji neki da.
  10. Evo Jovane link o routi, stvarno sam hteo da ti precizno nacrtam, ali mi se neki delovi "gube" posle ponovnog otvaranja. Stavio sam znakove gde su slike slikane, prikazane u putopisu, nadam se da će ti i to nešto značiti. Još samo toliko, da nigde nisam išao "autostradom", gde se plaća. Planiraj, odradi, i opiši nam! http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=201261942686896893365.0004a0f99c1503de960f7
  11. Već Ti zavidim! Kako god odlučiš, nećeš zažaliti! Neću da ti sugerišem, ako kinta nije problem, sigurno je smeštaj u sobama najbolji, ali ako se odlučiš negde za kamp, gledaj da je to u nižim predelima jer tamo su noći znatno topliji. Za kišu u Alpima budite uvek spremni. Pročitaj moj putopis u Alpima, možda ti nešto pomogne. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61511-moto-tura-kroz-slovenske-austrijske-svajcarske-francuske-i-italijanske-alpe/
  12. Da nisam napisao: radi se o 650 kubika
  13. Pozdrav svima! Sin mi vozi Apriliu Pegaso 1994 god. Sve je počelo tako, što je frajlauf sve češće proklizavao. Sad već nikako ne vrti. Kad sam ga rastavio, rolnice su okrugle, sano 3 komada ima oblik koji liči na nešto. Naravno sve je to ostavilo traga i na cilindru koji je zašrafljen na magnet, i na zupčaniku koji koji ulazi u sve to. Molim za ideju kako rešiti ovaj problem? Gde naći nove rolnice, da li vredi samo to menjati, sve u svemu, da bude dobro, i ne mnogo skupo. Svaka ideja dobro došla.
  14. Hvala na pitanju, planiram tek krajem juna.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja