Jump to content

Moto Zajednica

SFRJ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd-Zürich
  • Interests
    Najviše me zanima, koliko ću još moći da vozim motore
  • Motocikl
    Yamaha XT660R

Poslednji posetioci profila

930 profile views

SFRJ's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. SFRJ

    Kotlina 2013

    Mislim da cu ja sa mojim saborcem BobanMkom da animiram usamljene zene.
  2. SFRJ

    Kotlina 2013

    Mislim da cu ja sa mojim saborcem Bobankom da animairam zene...
  3. SFRJ

    Kotlina 2013

    Nadam se da ce i jedan ocajni,kilavi, bolesljivi matorac smoci snage da se pojavi, konacno.
  4. Šta je sve skela preživela, čak sam je i ja matorac provozao. Nadžive te Igore glupi motor, a pokušavao si iz sve snage da ga upropastiš.
  5. Priznajem da se jako retko oglašavam na forumu, ali igrom sudbine Igora sam imao čast da poznajem skoro 5 godina, još uvek ne mogu da verujem, ako danas uspem da odem na sahranu, videću ga poslednji put. Godinama sam ga nagovarao da pravi decu, jer sam bio ubeđen da bi deca bila još luđa od njega, a to ne bi nikako bilo loše u ovom ludom svetu, ali nažalost nije stigao, a mislim da je bio bliže nego ikad. Posle razgovora sa porodicom, pretpostavka je da je imao neku aneurizmu, ali znaće se tek za 7 dana. Ako je neka uteha, mirniju smrt nije mogao da poželi, čak je i njegova devojka prvo pomislila da spava. Nisam nikad bio neki vernik, ali Igore, brate, prijatelju, srodna dušo, široki ti putevi nebeski i poslednji put ti želim srećan put.
  6. Vozices onoliko koliko SAM sebe ubedis da mozes.

  7. Evo me ponovo pred tehnikom, hvala svima na dobrodošlici, vidim dosta vršnjaka ovde. Volim da vozim posle svih ovih godina, ali zato svako jutro ustajem 20 minuta, kičma me muči već 20 godina, ali i ja nju. Što neko reče, od toga se ne umire, nego sa tim.
  8. Pozdrav Nevena. Imam ćerku od 24 godine, takođe vozi skuter, doduše 150cc, već tri godine i jedini razlog što me još nije strefila srčka je što je samnom od sedme godine, do danas prešla oko 100.000km. Za tri sezone i 22.000km zamalo da ima bolji skor od mene, nije ispustila skuter ni jednom, a za isto vreme ja ispustih dva motora, tri puta, opet doduše za 68.000km, pa se kao tešim.
  9. Dobro veče, pozdrav svima koliko vas ima. Zovem se Slobodan Dimitrijević, 52 godine, živim više u Beogradu, manje u Cirihu, dve bivše žene, dvoje odrasle dece, 38 godina na motorima, bez povreda, 32 godine u kolima, takođe bez povreda, kombinovano oko 2 miliona kilometara, od čega preko milion po staroj Jugoslaviji. Nesto sam zbrajao, za 38 godina. sam promenio oko 15 motora, od 50cc do 1200cc, i negde oko 750-800.000km, uplasio sam samog sebe koliko sam mator.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja