sergio 2328 Napisano Maj 21, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari i buduce koleke motordzije! Zovem se Srdjan iz beograda sam i imam 21god. Radim kao 3D dizajner u privatnoj firmi, interesovanja su mi MOTORI (kruzeri/coperi), kompjuteri, lepe zene, putovanja i dobra klopa. Za sad idem peske ali polako gomilam parice, radim 20h dnevno i stedim svaki dinar za moj buduci motor. Kao sto rekoh interesuju me iskljucivo kruzeri i choperi (postujem i brze, tj "zujalice" motore ali me ne privlace i mislim da im je mesto iskljucivo na pisti)... Nadam se da cu uskoro sebe obradovati nekim od sledecih motora: 1. Harley Davidson 883 Sportster XL Custom 2. Honda Shadow C2 750 3. Yamaha Drag Star 650 Kao alternativu sam planirao neki dobar Enduro poput Africa Twin ili neki BMW iz GS serije toliko od mene ... unapred se radujem druzenju sa vama pozdrav! S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Pregledaj sta je ovde kupljeno za poslednjih dva-tri meseca pa ces videti sta treba da kupis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,i nadam se da ces uskoro uzivati u carima dvotockasa :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,i nadam se da ces uskoro uzivati u carima dvotockasa :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Dinar po dinar palata,ups,htedoh reci motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao !!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Kako si se lijepo predstavio ne sumnjam da znaš šta želiš i ubijeðen sam da æeš to i ostvariti.Puno sreæe u izboru mašine koja æe ti pružiti i puno zadovoljstva. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje! Dobro nam dosao i nadam se da ces uskoro da postujes temu sa naslovom " NISAM VISHE PESHAK" pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor! Dobrodošao u svet choppera. Laganica,šmekerica,chopperica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!!! Koliko god da volim choppere, nije to za grad i svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 22, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hej ljudi ... hvala na lepim zeljama i recima dobrodoslice Danas sam saznao da postoji sansa da mi ljudi za koje radim pozjame pare bez kamate za motor ajde da ne baxuziram pricacu kad bude nesto konkretno jos jednom .. thanx :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 22, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje! Dobro nam dosao i nadam se da ces uskoro da postujes temu sa naslovom " NISAM VISHE PESHAK" pozdrav! video sam te sinoc i danas u toku dana po gradu mislim da si to bio ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...