easy naked 1092 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko neka iskustva sa ovim gumama? http://www.maxxis.com/MotorcycleATV/Street.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 440 Napisano Januar 3, 2011 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan verovatno nije lose i nije za poredjenje sa vodecim proizvodjacima, ali pitanje je kolike su cene! U Tajvanu su verovatno jeftine, ali u Evropi pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 3, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.maxxis.com/About-Maxxis.aspx Stara je to firma, znam da imaju gume za choppere to sam licno vidjao na nekim kawasakijima EN500 i LTD 450, Takodje su popularne za ATV vozila i vidjao sam ih na nekim TGB i sl. vozilima.... Mislim da su to ok gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 3, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Maxxis zimske na kolima, ako ti to nesto pomaze i super su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4653 Napisano Januar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio siguran da li te zanima za ATV pa se nisam javljao... Na maxi skuteru sam imao prvu ugradnju Maxxis gume. Zadnju sam zamenuo posle 17000 km a prednju još ganjam - 19500... Zadnju sam zamenuo sa Dunlop made in Slovenia i mogu ti reći da sam sa Maxxis-om bio mnogo zadovoljniji. Bolje drži i po suvom i po kiši. Neki modeli Piaggio grupe motora su stizali sa prvom ugradnjom Maxxis guma. Viđao sam Beverly-je i Atlantic 250 i 500. Verovatno za ist.evropsko tržište.Naravno i kod Tajvanskih proizvođače: Kymco, Sym, TGB... Mislim da ipak nije u rangu proizvođača tipa Pirelli, Michelin...A koliko znam kod nas nisu baš ni jeftine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala. zanimaju me iskustva svih koji su ih koristili na bilo kojoj vrsti dvotockasa. moguce da ce sredinom godine dobiti zastupnika i uvoznika za srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-mne 0 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: PG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih imao na hondi shadow aero 750 i presao sam oko 12000 km.Po suvom su super,po mokrom malo gore.Sve u svemu gume su Ok za normalnu voznju.Zamijenio sam ih sa pirreli route 66 i mala je razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih imao na hondi shadow aero 750 i presao sam oko 12000 km.Po suvom su super,po mokrom malo gore.Sve u svemu gume su Ok za normalnu voznju.Zamijenio sam ih sa pirreli route 66 i mala je razlika Ja imam Pirelli Route, razlike je mala u ciju korist? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-mne 0 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: PG Prijavi odgovor kao problematičan Pa pirreli su malo bolje,ali treba znati da su i jedne i druge gume za cruiser-e tako da moje iskustvo ne znaci nista ako se radi o drugoj vrsti motorcikla.Maxxis je dugo bio jedna od guma koje su dolazile na novim honda cruiser motorciklima u USA.Kod nas sam ih vidjao samo na novim beverly,a najbolje su se pokazale za atv-vozilima -potvrda za to je i ovaj sada rallye paris-dakar gdje nekoliko posada koristi ove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis valjda, vozim Kawasaki EN 500 ili Vulcan 500(USA ime) Pirelli Route mi je na prednjoj i napravljen je u Brazilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-mne 0 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: PG Prijavi odgovor kao problematičan Da pirreli route se proizvodi iskljucivo u brazilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam neku prednju kramponku maxxis ali sam je prodao, kao nova, kazu da je predobra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 586 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxis pravi odlične gume, samo što ta marka nije zastupljena u našim krajevima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ćale je imao ove gume na skuteru (prva ugradnja) i to neku čudnu dimenziju na jednom od točkova. Kada su se istrošile, muke su bile da pronađemo istu dimenziju i ispostavilo se da moramo istu marku da nabavimo, jer su samo oni to pravili. Ovo sam jedva uspeo da nabavim u nekoj prodavnici 30-tak kilometara od Beča. Kada su stigle, jedna guma je bila pogrešne dimenzije, pa sam vraćao, oni su poslali drugu i konačno smo to namontirali nakon nekoliko meseci iščekivanja. Zatim se ispostavilo da jedna guma (tubeless) ispušta po obodu, verovatno nije dobra izlivena, deformisana, veći prečnik nego što treba, otkud znam. Znači, beži daleko od kineskih guma. Uzgred, skuter je Malaguti, nije kinez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxis je brand kineskog proizvođača guma Cheng-Shin Rubber Company. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ih na bicikli, razne modele, u biciklistickom svetu vaze za bolje gume, isto mislim da su dobre u nekoj cross ili enduro varijanti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su...... Nisam vozio, ali znam ko jeste i PREZADOVOLJAN je.... Omaklo mu se i da bude sampion neki put..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako neko ima info da li ce se i kad pojavljivati kod nas neka javi. kako im se krecu cene za 120 i 170 r17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dai ima neki uvoznik maxxis-a kod nas,i gde se mogu nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PericaBK 0 Napisano April 11, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda-Kymco skuter Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gume za skuter MAXXIS Zadnja: 140/70-16 M/C 65P Prednja: 110/70-16 M/C 52P Gume su kao nove, presle 1000km, povoljno !! Kontakt telefon: 069/589-11-22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...