nntom 1540 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kojim cudom osposobim skuter,dolazim..ako ne,onda cu mzoda kolima,ne znam jos zbog posla.. A sta ti je sa skutom Skolence ? Mogu li da pomognem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, za skuter je termo kecelja prava stvar i za ladno i za kišu, nekih četrdesetak evra i sve dileme rešene. Ja imam, koristim i savršeno. Keceljicu ne nosim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, za skuter je termo kecelja prava stvar i za ladno i za kišu, nekih četrdesetak evra i sve dileme rešene. Ja imam, koristim i savršeno. Kecelju ne nosim ! Pa neko na skuteru a neko na usisivaču, tiganju, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, za skuter je termo kecelja prava stvar i za ladno i za kišu, nekih četrdesetak evra i sve dileme rešene. Ja imam, koristim i savršeno. Kecelju ne nosim ! Pa neko na skuteru a neko na usisivaču, tiganju, ... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, za skuter je termo kecelja prava stvar i za ladno i za kišu, nekih četrdesetak evra i sve dileme rešene. Ja imam, koristim i savršeno. Kecelju ne nosim ! Pa neko na skuteru a neko na usisivaču, tiganju, ... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 15, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad je ladno ne pravim ptanje sta nosim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 15, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hej vas dvojica Perlx i poCetnik, niko nije mali i niko nije veliki . Zato nemoj da vas presavijem preko kolena ! Niste mali(nismo) i ne zezajte. U ovakvoj akciji svi koji doprinesu i dolaskom , ako ne i novcem, su pokazali da su veliki . Tu patetiku ostavite za neko drugo mesto i ima da se nacrtate pa makar sekire padale. Ako niste znali, posle akcije se tradicionalno dere od pasulja na Staroj Stenki Deda , mislio sam mali u smislu skutera (50ccm). Ipak nismo maxi Idemo na pasulj, pa posle na da se grejemo pod gasom Btw, nisam skontao, da li moze da se da kes u laboratoriji ili u AS ili mora na ziro racun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 16, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Za laboratoriju sam gotovo siguran da mozes da das kes, a za AS Vir ne znam, mozes da proveris telefonom. AS: 011/318-25-24 Lab: 064-240-12-84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hej vas dvojica Perlx i poCetnik, niko nije mali i niko nije veliki . Zato nemoj da vas presavijem preko kolena ! Niste mali(nismo) i ne zezajte. U ovakvoj akciji svi koji doprinesu i dolaskom , ako ne i novcem, su pokazali da su veliki . Tu patetiku ostavite za neko drugo mesto i ima da se nacrtate pa makar sekire padale. Ako niste znali, posle akcije se tradicionalno dere od pasulja na Staroj Stenki Deda , mislio sam mali u smislu skutera (50ccm). Ipak nismo maxi Idemo na pasulj, pa posle na da se grejemo pod gasom Btw, nisam skontao, da li moze da se da kes u laboratoriji ili u AS ili mora na ziro racun? Kao prvo , razgovaracemo za to "deda" , kao drugo znam ja da si mislio na skuter kad si rekao mi mali, a ja ti opet odgovaram da se ne ide na trke pa ste (smo)u nekoj drugoj klasi. A pare mozes ostaviti u lab-u i preuzeti odelo. Ja sam bio juce i od Arakisa i Skube-a ces dobiti toplu rec dobrodoslice, klopu, pice i tople napitke, proveriti se ti nadutost, kocionu tecnost, kompresiju i ostalo, mozda te posreci i neka usnula lokalna ruskinja iz tzv zimovnika, a mozda najvise ces da uzivas divan nitro miris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5008 Napisano Decembar 18, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skuteraši, nemojte da zakažemo 25.-og...Vreme će izgleda biti sasvim solidno za taj period. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 18, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 18, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo , razgovaracemo za to "deda" , kao drugo znam ja da si mislio na skuter kad si rekao mi mali, a ja ti opet odgovaram da se ne ide na trke pa ste (smo)u nekoj drugoj klasi. A pare mozes ostaviti u lab-u i preuzeti odelo. Ja sam bio juce i od Arakisa i Skube-a ces dobiti toplu rec dobrodoslice, klopu, pice i tople napitke, proveriti se ti nadutost, kocionu tecnost, kompresiju i ostalo, mozda te posreci i neka usnula lokalna ruskinja iz tzv zimovnika, a mozda najvise ces da uzivas divan nitro miris Hehe, onda cu cesce ici tamo Moze onda cale (od milja) Ja sam zvao juce, kazu da je ostalo jos par odela, meni rekose da zovem da rezervisem, pa za koji dan da pokupim, ne znam ko se javio, ali kaze "ne moze". Ja reko dobro, pa kad stignem otici cu, ovih dana sam u poslu. Samo da ostane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 18, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Biće odela, bez brige. Fala Bogu pa Kineza ima ko pleve...ovih dana njihova tekstilna industrija šije samo za BJB Važno je samo da požurimo sa uplatom tj. davanje novca za donacije jer u sredu počinje nabavka svih potrebština za Sremčicu. Uplatu možete da izvršite na račun i onda se samo javite da preuzmete odelo. Ili kad već idete po odelo, predate na licu mesta donaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 639 Napisano Decembar 18, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 468 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu: Sta mislite o jednoj kratkoj voznji od Slavije(plato na uglu Beogradske i Kralja Milana) do Gradske Skupstine preko Terazija i Trga N. Pasica recimo s pocetkom u 09.30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 21, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uzeo odelo. Ispricao se sa scubom dok smo cekali Arakisa Rekose mi da se skuter Dede okupljaju na Miljakovcu Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 21, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio danas i predao pare za mene i drugara...cuo sam da ce mozda biti pomereno za nedelju... Generalno bi mi to vise i odgovaralo, jer vrlo moguce da necemo moci u subotu da dodjemo. Ako dolazim, s obzirom da sam ispustio antifriz i skinuo akumulator, dolazim sa maxi kinezom koga prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5008 Napisano Decembar 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...cuo sam da ce mozda biti pomereno za nedelju... Otkud sad to...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite te priče, ''cuo sam'' ''možda'' ... čitajte forum i ono što piše na prvoj strani ove teme to je to: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55069-deda-mraz-akcija-201011/ Uostalom imate gomilu banera po sajtu na kojem piše datum akcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 24, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna su mi dva mesta, za mene i drugara, naravno kao suvozaca. Skuterce mi je u servisu, danas je bio gotov, ali je iskrsao neki problem i ostao je kod majstora. Da li ima nekog ko je voljan i ima mesta da nas smesti kod sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna su mi dva mesta, za mene i drugara, naravno kao suvozaca. Skuterce mi je u servisu, danas je bio gotov, ali je iskrsao neki problem i ostao je kod majstora. Da li ima nekog ko je voljan i ima mesta da nas smesti kod sebe? Ja cu u toku dana saznati da li cu doci kolima,pa ako budem dolazio,mozete sa mnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 24, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, imam i drug auto Bas mi je volja na 2tocka, jaoooo koliko sam se smorio Nemoj pogresno da me shvatis, zaista cenim, ali nemoj zbog mene da prevagnes na kraju dal' ces motorom ili autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano Decembar 24, 2010 (promenjeno) Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mi da se skuter Dede okupljaju na Miljakovcu Vidimo se Ne znam šta će kažete kad se skupimo na Adi Huji. Ja sutra u počasnu vožnju skuterom pošto sam ga prodao. Ako ne budem vukao sanke, može jedan sa mnom. Promenio Decembar 24, 2010 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Decembar 24, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hvala djunta Fakticki jos jedno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5008 Napisano Decembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa ekipom iz Labos-a...Sam sam, tako da nije frka. Biće mesta kol'ko hoćeš, nemojte se opterećivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...