RadicM 1076 Napisano Decembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta mislite o ovom ulju da li je uredu koristi ti ga na TS-u Ulje je full sintetika i preporuceno je od Stihl i Huskvarne Znam da je najbolje da se koristi kastrol i motul ali iskreno ja nemam toliko para. Do sad sam ga koristio na Tomosu i nikakvih problema nisam imao a presao sam dosta kilometara, znam da tomos nije neka mera ali eto da napomenm da sam imao iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je na tomosu i mineralno sa 5% mesavine bilo dobro dok nisi odradio generalnu . Uzmi motul i nemoj mnogo da eksperimentises. Ja sam bratu prosle godine kupio polusintetiku, bila je oko 700 dinara. Za par stotina dinara mislim da nije vredno eksperimentisanja. Sa druge strane ko garantuje da je u toj flasi stvarno motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Motul i kastrol su 1500-1600 za 1l a ja dnevno predsjem 50-100km pa mi ta flasa trajala kratko. To je mali problem. A moj tomos je riknuo od tog mineralnog ulja jer su otisle karike lezajevi i jos kjesta I puno cadi... Za ovo sam pitao zato sto je full sintetika i preporucuju ga neki poznatiji proizvodjaci. A 50la litre ovog je 450 din sto izadje da je litar oko 900din Moj licni stav je da su motul kastrol i agip jako izsfurani brendovi kao air max pa zato mogu i da nabijaju cenu (ne osporavam kvalitet tih ulja daleko od toga) Cuo sam da je motul omiljen za plagijanje P.S. Molim vas suzdrzite se komentara kupi motul i tako nesto jer nemam para zato samo sam pitao sta mislite o ovom ulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan kako nemaš para motul je 1000din po litru.. ako sipaš to neko đubre imaćeš veće troškove na duže staze razmisli malo koliko će generalna da te izađe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Motul i kastrol su 1500-1600 za 1l a ja dnevno predsjem 50-100km pa mi ta flasa trajala kratko. To je mali problem. A moj tomos je riknuo od tog mineralnog ulja jer su otisle karike lezajevi i jos kjesta I puno cadi... Za ovo sam pitao zato sto je full sintetika i preporucuju ga neki poznatiji proizvodjaci. A 50la litre ovog je 450 din sto izadje da je litar oko 900din Moj licni stav je da su motul kastrol i agip jako izsfurani brendovi kao air max pa zato mogu i da nabijaju cenu (ne osporavam kvalitet tih ulja daleko od toga) Cuo sam da je motul omiljen za plagijanje P.S. Molim vas suzdrzite se komentara kupi motul i tako nesto jer nemam para zato samo sam pitao sta mislite o ovom ulju Ako na ičemu želiš da štediš, neka to ne bude ulje. To posle ispadne skuplje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motul i kastrol su 1500-1600 za 1l a ja dnevno predsjem 50-100km pa mi ta flasa trajala kratko. To je mali problem. A moj tomos je riknuo od tog mineralnog ulja jer su otisle karike lezajevi i jos kjesta I puno cadi... Za ovo sam pitao zato sto je full sintetika i preporucuju ga neki poznatiji proizvodjaci. A 50la litre ovog je 450 din sto izadje da je litar oko 900din Moj licni stav je da su motul kastrol i agip jako izsfurani brendovi kao air max pa zato mogu i da nabijaju cenu (ne osporavam kvalitet tih ulja daleko od toga) Cuo sam da je motul omiljen za plagijanje P.S. Molim vas suzdrzite se komentara kupi motul i tako nesto jer nemam para zato samo sam pitao sta mislite o ovom ulju Ako na ičemu želiš da štediš, neka to ne bude ulje. To posle ispadne skuplje. Najbitnije za cvaje rece Slaninar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan kako nemaš para motul je 1000din po litru.. ako sipaš to neko đubre imaćeš veće troškove na duže staze razmisli malo koliko će generalna da te izađe? Gde ima za 1000din da idem odma da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sve to za generelnu nego ja pitam valja li ovo ili ne nista vise od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sve to za generelnu nego ja pitam valja li ovo ili ne nista vise od toga Znaćemo posle 50.000 km koje napraviš, samo napred. Prednosti: modriča ulje najverovatnije nije kopija, tako da svakako dobijaš fabričko. Verovatno je bolje od kopiranog Motula i sličnih. Mislim da Modriča ulja nisu loša, ali skuplja nisu skuplja samo zbog reklame, već i zato što imaju proveren kvalitet. Dakle: originalni motul je sigurno dobar, a za ovo ulje se još ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motul ima da se kupi u Novom Sadu, na sajmu, neznam tacno kako se zove prodavnica, litra mislim da je bila oko 800 din/l!!! Ako je neko iz NS neka napise kako sezove prodavnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 10, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko je max rpm motorne testere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 10, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan imas ipone koje je 1150din polusinteticko, ja ga koristim u runneru, motor se vrti na 8-9000 obrtaja, do sad je na tom ulju presao 10000km i nema nista da mu fali, nema lufta u lezajevima radilice, nema da curi, da zvecka i slicne stvari...tako da za tu razliku od 250din ja bi zaobisao modricu iz prostog razloga jer je to ulje za druge namenu, nije za skutere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki se svaka testera steluje na odredjeni broj obrtaja radilice , iako testera pri punom gasu moze da postigne 10000 - 15000 obrtaja , podesava se na manje da se ne bi ostetio motor. Evo iskpah ovo sad.Jedan moj drugar vozi DT na stihil ulje ono crveno 100din 100g i nije imao nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 1kg (1 litar) = 1000din Stihl i Modriča? Neuporedivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Castrol tts,za cvaju mamara.. I ko shto kazhu ljudi,ne igraj se sa uljem,od igrachke bude plachke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sredjivao motor cistio auspuh i zavidim da vidim koliko ulja u rezervi kad ima sta i da vidim ono crveno ulje xD sad cekam ponedeljak da pazarim motul kastrol sta mi prvo naleti Sva sreca pa sam do sad preso oko 150km nadam se da nece biti neke stete. Je li druze gde ima da se kupi motul za 1000din ne salim se stvarno hocu da idem da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam kakva je ta Modrica ali ako je samo Kastrol i Motul dobar, ostali treba lepo da stave katanac na fabriku, ja sam za Aprilie(125, 250) trosio iP ali kad vise nisam mogao to da nabavljam sipao sam i Bergoline i posle dooooosta kilometara nista se katastrofalno nije dogodilo Uzmi lepo vidi sta pise na ambalazi, tvoj motor je prilicno rastereceniji ali za rs125 je standard ISO-L-ETC++ A.P.I TC++ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dosao do toga da izaberem izmedju castrola i motula posto su cene na neopisivi nacin pale na 1200din sto mogu sebi da priustim sta je bolje tj sigurnije da cu dobiti to sto pise na boci. Cuo sam da dosta laziraju motul. Motul 710 2t ili Kastrol TTS P.S. Kad jednom ocistis ceo auspuh ne zelis da to ponovo radis za mesec dana zato hocu da uzemm neko bolje ulje koje mi g anece zacaditi brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je `bate ooooo samo MOTUL matori sipam ono kao JEBOTE aaaaaaaa, ultra mega samo FULLLLL ono ulje kao mleko moze da se pije ma cak je i zdravije reko mi buraz da ga cak sipaju u red bul sam i samo ROKAAAAAAAJ Molim glupe klince kao i matore paljevine da me se prodju P.S. radicM nisam ovo napisao tebi, nego pacijentima sto lupaju minus tek tako Ja sam sigurno divljak jer ne koristim fensi ulje ali sam presao par puta cetvorocifren broj kilometara u jednom danu sa uljem koje sam napisao koje mora da je sabansko ali me zabole uvce sta neki retard misli o toj tecnosti kao i da sam prelazio petocifren broj kilometara na svakom od ta dva motora ali ko me jebe ja ne vozim skuterce koje je vrh brate nabrijana masina cak sam nomad sos njime obrijao brate tomosa na semaforu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A onaj 510 pise technosynthese? sta mu to dodje jel mineralno ili polusintetika n aovom drugom pise 100% sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Je `bate ooooo samo MOTUL matori sipam ono kao JEBOTE aaaaaaaa, ultra mega samo FULLLLL ono ulje kao mleko moze da se pije ma cak je i zdravije reko mi buraz da ga cak sipaju u red bul sam i samo ROKAAAAAAAJ Molim glupe klince kao i matore paljevine da me se prodju P.S. radicM nisam ovo napisao tebi, nego pacijentima sto lupaju minus tek tako Ja sam sigurno divljak jer ne koristim fensi ulje ali sam presao par puta cetvorocifren broj kilometara u jednom danu sa uljem koje sam napisao koje mora da je sabansko ali me zabole uvce sta neki retard misli o toj tecnosti kao i da sam prelazio petocifren broj kilometara na svakom od ta dva motora ali ko me jebe ja ne vozim skuterce koje je vrh brate nabrijana masina cak sam nomad sos njime obrijao brate tomosa na semaforu Evo brate ja sam ti dao plus sad si na nuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim techno ti motor đuska u mestu kao da svira Funkerman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Svako trosi svoje pare tako da moze da uzima sta oce, ta havarija se od loseg ulje ne desava odma, nego jednostavno mozete skratiti radni vek motoru. Ja vec dve godine sipam u freeja INAulje i za veliko cudo pupu nije od onih skupih ulja, pa i masina jos uvek zdrava. Naravno nije da sada treba sipati najgori smrdol, ali ima tu jos ok ulja od motula i castrola, nece masina samo tako da zakuca. Zato sam pitao za motornu testeru, ona nabija vise obrtaja(i to uvek pod opterecenje) i ako kod nje prolazi to modricino ulje sto ne bi kod dvotockasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Narano stim sto je moj motor preso dostaaaa tako da ne znam sta se tacno u njemu nalazi i u kakvom je stanju pa bi ipak voleo da malo odlozim veliki servis za sezonu dve time sto cu ga bar nagraditi dobrim uljem A i nervira me prljav auspuh ne volim kad vidim debero sloj garezi u topu a to u 90% slucajeva vidim na svim 125 jer svi su u fazonu ma ne treba da se cisti auspuh a u stvari unutra budi bog snama posle 10godina voznje skupi se kejecega Za onaj motul 510 cu uvek imati para da kupim to je cak i jeftinije od modrice a za onaj 710 se nadam da cu imati kad mi bude falilo Samo da vidim u cemu je razlika i kolika je pa cu odluciti sta uzimam ali sigurno jedno od ta dva. P.S. Evo mog auspuha pre i posle ciscenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim techno ti motor đuska u mestu kao da svira Funkerman To je dobro ili lose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...