biza 829 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan E ja da vam kažem najlošiji motor ima IMT 542, za njega je feguson 539 Mercedes. jel cdi ili obican dizel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 20, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako se govori o promasajima onda je Yamaha xz 550 jedan od najvecih ove fabrike, zbog cega je brzo i nestala sa trzista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš toliko brzo nestala, prodala se u zavidnom broju zbog dobre ideje, a otišla je u PM zbog loše izvedbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 20, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja ne raspravljaju o ovome kao mi, naime oni svako 5-6 god prodaju matoro smece i kupe sebi novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Avgust 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja ne raspravljaju o ovome kao mi, naime oni svako 5-6 god prodaju matoro smece i kupe sebi novi motor rece covek koji vozi afriku 03 koja bi da nije ST i kle-a bila najveca taraba ikad napravljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja ne raspravljaju o ovome kao mi, naime oni svako 5-6 god prodaju matoro smece i kupe sebi novi motor rece covek koji vozi afriku 03 koja bi da nije ST i kle-a bila najveca taraba ikad napravljena Napisao je "pravi bajkeri iz evropskih bogatih i jakih zemalja", hvala dragome bogu mi nismo ništa od toga A ne znam za vas, al ja nisam čak ni "pravi" bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Avgust 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kad bolje razmislim ja nisam nikada ni video "pravog" bajkera. video sam nas i neke kopije. valjda zato sto nismo bogata i jaka evropska zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8445 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E ja da vam kažem najlošiji motor ima IMT 542, za njega je feguson 539 Mercedes. jel cdi ili obican dizel? Najobičniji dizel i to na varijanta bez kabine što bi rekli bajkeri nejked model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 24, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neke koje sam pronasao: 1971 Suzuki TM400 Cyclone Suzuki RE5 Kawasaki 750 Triple 1V and H2 Yamaha TX750 Harley-Davidson 1981 Sportster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Avgust 24, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan za ove ostale neznam, ali Kawasaki mach IV H2 je ok motor, samo ga jebe sto je 750ccm dvotaktara pa zdere gorivo ko blesav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 24, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa negde se pominje kao dobar a negde ne . Razlog protiv je: They didn’t just nickname this bike ‘the widow maker’ for nothing. Even though it was the fastest production street bike when it was introduced in 1972, that speed came at the cost of having any kind of decent handling or cornering. As long as your road was long and straight you were fine…but throw in a curve or two and you might’ve found out just how far a bike (and yourself) can fly. Today the bike is considered a collectors item, but even the collectors know better than to take this bike around town if they can help it. There’s a reason drag racing happens on straight track, and this bike is part of that reason. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Januar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav specialni alat ti treba osim imbus ključa i punjača za accu ?? Pa ajde onda da pljucnemo i po Yamahi. Znaci radi se o fabrickoj gresci koja se moze okarakterisati kao nevodjenje racuna o 5-om+ vlasniku modela FJR koji nema sredstva da vozi motor kod dealer-a da bi napunio accu. Mislim samo skidanje plastike zahtijeva specijalni alat i kamaru vremena i zivaca. Mislim da su to namjerno uradili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Januar 25, 2014 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan http://wiki.answers.com/Q/How_replace_battery_fjr1300?#slide=2 Promenio Januar 25, 2014 član jkuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav specialni alat ti treba osim imbus ključa i punjača za accu ?? Pa ajde onda da pljucnemo i po Yamahi. Znaci radi se o fabrickoj gresci koja se moze okarakterisati kao nevodjenje racuna o 5-om+ vlasniku modela FJR koji nema sredstva da vozi motor kod dealer-a da bi napunio accu. Mislim samo skidanje plastike zahtijeva specijalni alat i kamaru vremena i zivaca. Mislim da su to namjerno uradili. http://wiki.answers....jr1300?#slide=2 Odakle me iskopa... Ako pazljivo procitas ovaj "answer" uocit ces da na kraju pise "30 min job", a radi se o dolasku do akumulatora. Ne znam da li si isao "dalje", kada pocinje prava igranka. Nije nemouguce, ali je milion km od jednostavnog. Ja sam morao napraviti imbus od pola metra da dohvatim pojedine srafcice za skidanje gornjeg desnog i lijevog oklopa, bez skidanja fara (jerbo drugacije nema teorije). To nije po knjizici, jer po knjizici treba da se skine komplet far da bi se zamjenila gornja desna ili lijeva plastika, ali kad imas xenon i kamaru zica onda je imbus od pola metra ipak jednostavnije rjesenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam mog mehaničara i dao mi dobar savjet: nemoj radit po Owners Manualu....tako da sam prvo skidao kpl vizir, odkačio sve one imbuse koje drže plastike do rezervoara, razstavio plastike do aramature , onda se sve u kpl izvadi (sa svima malima plastikama) Ali je istina, to nije posao za 30 min... Kad sve tako skineš u kpl imaš dostup i do armature ( ako treba promjenit koju žarulju - što je bio problem kod mene ) do fara, akumulatora i svih ostalih stvari što je nagomilano ispred u motoru. Ja sam tada stavio i dodatnu 12V utičnicu, kad je več bilo sve razkomatano ..... Nemam nikave želje to radit ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 26, 2014 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to "kpl" ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan komplet mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan kpl=komplet . Se izvinjavam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jkuki 3 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: ljubljana Motocikl: YAMAHA FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan kpl=komplet . Se izvinjavam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tema, 10 godina stara . U automobilizmu najveci fabrcki promasaji su sada najvise na ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Da li je zaista toliko los agregat kod VF 750? Meni se konkretno svidja S varijanta, C pa cak i F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 4, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Honda Vf750f WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Vf750f, 1983. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 19000 km... Moze vrlo lako da se desi da je ovo dobar motor i da mu je prava km. Cuo sam se sa njim, 500 mu je fiksna cena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 4, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Osvedočeni Hondin promašaj. Jedan od retkih, ali za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 4, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, štampar said: Nije ni tako redak promašaj,imali su oni toga nije da nisu. HONDA!?!?! Nemoguće Honda nema promašene modele, već samo vlasnike koji ne znaju da voze... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 4, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je da su se vremena promenila i da je sada u danasnje vreme sve vise dostupnih stvari i poprilicno povoljnijih od 84-85 god, da bi se napravio da bude motor u funkcionalnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...