Golub 1643 Napisano Mart 6, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvezimo malo temu, jos uvek se uglavnom bavimo kozmetickim stvarima. @Milos_sU Pa nema sta, pranje pa smirglanje od krupnije ka sitnijoj granulaciji i onda poliranje, opet prvo grublja pasta pa finija, uslikacu ti masineriju... Evo bregaste pre i posle polianja Evo ga i ispolirani usisni ventil Poliranje jos nije gotovo, ali evo vidi se cilj Karburator otvoren, opran, ociscen i malo poliran Eto toliko, cisto da ne mislite da se nista ne radi Pozdrav. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuh jedva cekam da ga vidim uzivo na jednom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi sve ovo uradio prošla bi me volja za vožnjom. A i bilo bi greota terati ga da spadne politur sa osigurača ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrcex 0 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast burazeru na ovako ispoliranim dijelovima...Extra! Zanima me koji vodeni papir si koristio (koja granulacija) i koja polir-pasta na kraju? Ovo ogledalo izgleda VRHUNSKI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Mart 7, 2011 MZ Rider, 4149 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 7, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju detalji vezani za poliranje Kompletan postupak, materijali koje si koristio, brzina el. motora, paste itd... koliko ti je vremena trebalo za poliranje? Svaka cast na trudu, samo napredddddd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 9, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajd da ogdovorim za poliranje, prvo da naglasim da je ovo moje prvo poliranje u zivotu. E ovako delovi su prvo oprani pa smirglani, koristio sam smirglu granulacije od 80 pa do 800. Nisam pocinjao uvek sa 80 nego u zavisnosti od ostecenja na delovima, nekad i sa 400-tkom sam pocinjao. Generalno sam zadovoljan kako je ispalo ali sam trebao jos da smirglam jer se na pojedinim delovima vide brazde od krupnije smirgle, znaci trebao sam duze sa 600-800. Sto se tice duzine smirglanja pa dok sve ne postane jednako mat, imate na 1 stranici primer iz 3 koraka. Poliranje: koristio sam 2 paste Suhner - belu, prvo ona kao grublja je, a zatim isto Suhner plavu za zavrsno. Cojani su mi poliri. Sto se tice polirke to je neki matori el. motor vrti se na 1400o/min evo ga Inace glava sredjena, ne mislim na moju nju je nemoguce srediti . Vodjice bile ok, stavljene nove gumice, sredio siceve i ispolirao ventile i malo je liznuta Evo danas sta se desavalo Posle par sati... Toliko za danas sad na posa.. A nastavak sledi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRider94 1 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan bravo,svaka ti dala....hehe....salim se svaka cast samo napred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad radis pripremu za poliranje jel smirglas sa vodom ili na suvo? Za prvo poliranje ispalo je odlicno, sledece ce verovatno biti jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 27, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @s.i.m.a Vodom, od krupnije ka sitnijoj naravno. Inace: Evo ram i felne stigle sa peskarenja, farbanja i plastifikacije...Tamono-Grafitna. Trebalo je da ostane rub na felnama neofarban da bi se polirao ali...majstori...jednostavno ne slusaju sta im se prica, nisam imao zivaca da ispravljam krive drine.... Idemo dalje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Mart 27, 2011 MZ Rider, 4149 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napredujes!!! bice to lepa Kawa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Mart 27, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde si radio tretman felni i koliko te izasla ta stavka (za obe felne) ? Odlicno i samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na uradjenim stvarima. O tebi bi mogli da snimimo emisiju pa da posaljemo na " Discovery " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan E bas si ga sredio svaka ti cast. Nego jel mogu da zatrazim da slikas u macro tj u krupnom planu tocak i ram, da imam predstavu kako to iz blizine izgleda kad se plastificira. I kazi mi koliko te izaslo plastificiranje tockova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 4, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ajd da odgovorim sto se tice plastifikacije i cene znaci peskarenje, farbanje i plastifikacija po tocku je 18€ @El Muerte uslikacu sutra... Hvala svima na podrsci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji i hvala unapred za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Golube, GDE ? Neki kontakt gde si to radio? moze i na PP da ne bude reklama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 8, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo obecanih fotografija, ovo tackasto nije prasina nego prelice u farbi Inace sredjen alnaser, stavljene nove cetkice, biksne i semering, vrti ko blesav , stavljene nove pakne i lageri u tocku... Cekaju se semerinzi vila, jos malo polirano i date jos neke sitnice na plastifikaciju...Bice slika... Imam problema da nadjem semeringe za prasinu na vilama tj. prasinjarke ne zelim da vracam manzetne, pa ako neko zna gde pisite...dimenzije koje mi trebaju su 32x43x visina nije bitna Hvala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, 'ocu ja 'vake felne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno izgleda. Gde si radio ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan LEPO,..KVALITETNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo da osvezimo temu, to jest, da vidimo dokle se stiglo, zivo me zanima dal je masina sklopljena, pa Golube ti si na redu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 8, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo me ne stizem, sto se tice plastifikacije radjeno na kraju Karaburme, koga zanima kontakt nek me kontaktira na PM da ne bude da reklamiram. A evo sta se radilo, nije jos sklopljena masina cekam dihtunge. Ali je zamenjeno ulje u vilama, stavljeni nov semerinzi, pretresena struja, zalepljeni novi paknovi, stavljeni novi lageri u tockovima i sklapa se polako ram Evo slika; Polako napredujem jer me muce finansije .... ali bice nesto 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...