Jump to content

Moto Zajednica

Vrcex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Vrcex's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Svaka čast burazeru na ovako ispoliranim dijelovima...Extra! Zanima me koji vodeni papir si koristio (koja granulacija) i koja polir-pasta na kraju? Ovo ogledalo izgleda VRHUNSKI!!!
  2. Ponovni pokusaj postavljanja fotografija..
  3. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/DF/IWyGy_camac.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/re/nKV7w_wienerpferd.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/3j/J6H7d_dsc0058va.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/6B/5C5TB_essqb.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/s5/P4PeF_dscf0880y.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/jG/pVRvf_dsc0030c.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/hH/5ekAm_dsc0015ra.jpg Evo neki moji pokusaji bavljenja fotografijom
  4. E, prika, svaka ti dala! Inace moj san je da kupim sebi Drifter Kawu ili Indiana, a ovo tvoje sokocalo je stvarno impresivno! Bravo majstore!!!!
  5. Hvala svima koji su nam pozeljeli uspjesan rad i koji su se najavili na moto skup. Nadamo se da cemo biti dobri domacini, kao sto znamo biti i dobri gosti.. :-) U svakom slucaju lokacija je kao iz price, sve je organizovano i ostalo je samo jos da osvane petak i da nam polako pristizu kolege i prijatelji bajkeri. Naravno, i pjesaci su dobrodosli... Vidimo se tamo!!!
  6. Ako Bog da i sreca i zdravlje (a i masine) posluze, najavljujem Vam dolazak clanova moto kluba "Balkanika" Modriča, RS, BiH. Zelim Vam svu srecu u radu i da se sto vise druzimo i srecemo pod sretnim okolnostima... PS. Lokacija i najavljeni sadrzaj tog vikenda obecavaju... Pozzz
  7. Postovanne Ladies, obzirom da su vam aktivnosti i posjete moto susreta, ovom prilikom bih Vas pozvao da nas pocastite svojim prisustvom na moto skupu u Modriči koji ce se odrzati od 24. do 26. Jula 2009. godine. Dobro nam dosle...
  8. Postovani članovi i posjetioci foruma BJB, postovani bajkeri i oni koji ce to uskoro biti... Obavjestavam Vas da je u osnivanju novi Moto Klub "Balkanika " Modriča (R.Srpska) i da su pripreme za moto susrete u toku. Motorijada je zakazana za 24.-26. Jul 2009. godine. Gosti ce nam biti Gale i Najda, Osmi putnik, Partibrejkersi i Alfe. Ovom prilikom pozivamo sve koji budu u mogucnosti da nas posjete i tako nam pruze podrsku u radu. Pozdrav svima
  9. Aferim brate! Postujem predstavljeni istorijat i tok zivota... Nadam se da ces naci pavi Machimu za sebe i da ce te sluziti dugi i dobro. Pozdrav iz R.srpske!
  10. Pozdrav i dobro nam došao. Cijenim vozače Kawe...I sam sam takav
  11. Dobrodošla.Nadam se da se šališ u vezi sa BJB forumom. Pa ovo je najbolji site u regiji. Ma naći ćeš ti već nešto zanimljivo za sebe, samo malo više gledaj..
  12. Dobrodošao. Što se tiče kupovine, predlažem odmah kupovinu jače mašine (bar 500ccm).I NIPOŠTO ne kupovati kineze.Bolje je i malo stariju al markiranu mašinu nego novog kineza!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja