hard_rock 7449 Napisano Februar 18, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam punjac od 1500din, koji se sam iskljucuje kada napuni i pali kada treba. Evo vec trecu sezonu akumulator kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Битно је да ради пос'о. Него у вези теме, има ли овог агрегата у верзији са директним убризгавањем? И од које године? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan direktno nema,od 2003 ima ubrizgavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Za regler se javi Joski sa foruma, on ih radi i odlicni su, pola foruma ima njegove reglere Da li neko ima telefon ili neki kontakt sa gosn Joskom, poslao sam PP pre 4 dana i jos uvek cekam odgovor? Umedjuvremenu sam nasao na ebay-u regler za 36e iz Nemacke, daju godinu dana garancije, jel ima neko taj ili zna kako su se pokazali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 22, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ka imam Joškin na SV i radi dobro, ugradio predhodni vlasnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neki kontakt nek mi posalje preko PP, hvala unapredJel moze da se vozi sa neispravnim reglerom, jel ima neki rizik da se jos nesto pokvari zbog toga, ne bih se mnogo vozio, samo sutra malo da ga isteram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10548 Napisano Februar 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vozis sa crknutim reglerom, mozes da ti izjebe akumulator, alternator... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan neće mu biti ništa malo da ga provezeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stize Joskin regler, jedno pitanje, jel kad stigne mogu normalno samo da povezem i to je to ili treba jos nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobices shemu od njega. Ako se ne ne snadjes, javljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara poklopac zadnjeg sedsita sa nekog drugog Suzukija za SV prve generacije? I jos jedno pitanje, na motoru mi je Silmotor top, ali je puk'o pri kraju sa gornje strane, da li moze nekako da se sredi to, da se stavi novi sloj ako je nekako moguce ili neko drugo resenje, ima lep zvuk ne bih da ga menjam? Ne pase... Ljudi iz ade, dragon ada, rade reparacije i servis topova veoma korektno i povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na O-ring nego bas zaptivac cele dekle...Moto Bane Vrbas, izguglaj. Mislim da sam video kod njega. Pozdrav! Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока Hvala, porucio iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan neće mu biti ništa malo da ga provezešZavisi, ako prepunjava crkne aku jako brzo. U ovom slucaju ga samo prazni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, uspeo sam da ga povezem, radi, sa upaljenim svetlima na 3500 obrtaja 14,1V, nego me majstor zbunio, kad sam mu reko da mi stize danas, on mi reko da ce za 2 dana da dodje da namestimo, a nije neka velika matematika.A za auspuh cu da vidim da ga zakrpim tecnim metalom ili da ga skratim par cm, posto je bas na kraju puko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Posle 4 godine koriscenja Vartinog akumulatora http://www.akkumulatoroutlet.hu/akkumulator/varta/varta-funstart-motor-akkumulator/varta-funstart-agm/275-varta-funstart-agm-ytx12-bs-12v-10ah-bal.html vidim da polako posustaje pa je vreme da se kupi nov.Cuo sam da je Yuasa najbolji pa sta mislite o modelu Yuasa YTX12-BS da li vredi za tih 7284 dinara(izvor kupujem-prodajem) ili mislite da je to mnogo i da ima jeftinijih a takodje dobrih akumulatora.Ja generalno sam zadovoljan sa Vartinim akumulatorom(iako je on sa 90ampera),zimi ga ni sam skidao sa motora ali je uvek bio na sobnoj temperaturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako možes da priustis tu YUASU nemoj da razmisljas... To je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ako možes da priustis tu YUASU nemoj da razmisljas... To je to!!! hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, primetio sam pre neki dan da mi leva rucica ne stoji isto kao desna, kad okrenem skroz levo udari mi u rezervoar, kako da je vratim, jel samo da odvijem onaj sraf i da pomerim napred koliko treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na starijem S modelu ne moze da se pomeri jer ima vijak m6 koji je drzi na mestu, a stoji odozdo na gornjem trouglu. Mozda je do granicnika, pa se komplet moze zarotirati na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Namesteno, nasao sam i uzrok 'krivljenja', sraf nije bio stegnut dobro, pa se prilikom transporta rucica iskrivila kad smo zatezali spanere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam originalni plastican blatobran sa sve nosacem tablice i postoljem za akumulator. Za SV 650 n 2002-go. Ako nekome treba pustite PP pa cemo se dogovorti http://imgur.com/Nw5aHRu http://imgur.com/N97bEkD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 8, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Lepe rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam malo cackao oko mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe rucice Hvala, takodje! Zamenio sam nosac tablice i stavio samolepljive zmigavce pozadi, a planiram jos neke izmene da napravim samo fali malo deviza, ali bice uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...