rboban 1038 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima u Beogradu da se kupi filter za ulje odmah? Oću reći, uđem u radnju dam pare uzmem filter i odem. I... koliko mi ulja treba ako menjam i filter? Ako nema u beogradu, ima u obrenovcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I... koliko mi ulja treba ako menjam i filter? 2.5 l ja sipo, stari model, ali valjda je taj deo isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Maj 16, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, kupio... radnja je strava!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjo sam, i sa filterom da bi bilo do gornje crte, sipo sam 2,7 litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Maj 20, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja menjam sam samo me stalno zbuni onaj natpis 2.3 litra na motoru. Sipao 2.5 i popne se skoro do vrha prozorčeta. S filterom. Doduše prošlo je 24 sata od sipanja do gledanja. Slilo se i iz cajgera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, zimus smo malo komentarisali gume, a meni je sada doslo krajnje vreme za zamenu pa sam se malo udubio u tematiku i šta se trenutno nudi kod nas... pa evo sta je trenutno po mom misljenju najbolja ponuda cena/kvalitet za sport-touring gume kod nas (mozda ce jos nekom biti od koristi): - Pirelli Diablo Strada - 22.550 rsd - na akciji - Guevara - Pirelli Angel ST - 29.120 rsd - Guevara - Metzeler Roadtec Z6 - 25.760 rsd - Guevara, 24.500 rsd - Kelena - Michelin Pilot Road 2 - 220 € - Biker House (ceka se 10-15 dana) *cene su za set Sve ove gume na raznoraznim forumima, testovima, recenzijama uglavnom hvale. Šta bi bio vaš izbor? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ukljuci i dunlop roadsmart i continental.bridgeston u izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Maj 20, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je Conti Sport Attack 180 Eur. Iskušava me cena da ih probam. S jedne strane, s druge strane prelazim manje od 5 iljada godišnje, ako mi se ne svide bacio sam pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan ukljuci i dunlop roadsmart i continental.bridgeston u izbor I njih sam uzimao u obzir, ali jbg one su mi vec van budzeta, Dunlop roadsmart, roadsmart II, contiroadattack, contiroadattack 2 su sve iznad 32k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Diablo strada je fenomenalna guma, drzi i po kisi, cak i po belo ofarbanim linijama. Road 2 nisam vozio, ali to je jako dobra guma i ovo je niska cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je Conti Sport Attack 180 Eur. Iskušava me cena da ih probam. S jedne strane, s druge strane prelazim manje od 5 iljada godišnje, ako mi se ne svide bacio sam pare. to je ok cena, ovde je set oko 30000 rsd... ali su to i sport gume. Ja sam sad gledao namerno sport-touring zato sto duze traju... Sad su mi na motoru Dunlop Qualifier II i ok su bile ali vec sa predjenih otprilike 7000km su gotove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Diablo strada je fenomenalna guma, drzi i po kisi, cak i po belo ofarbanim linijama. Road 2 nisam vozio, ali to je jako dobra guma i ovo je niska cena. Jesi li vozio na SV-u Diablo Stradu? na americkim forumima je isto hvale za manje zahtevne vozace... I ja mislim da je bas niska cena za Road 2, Mile iz Biker house-a mi je telefonom dao cenu, jedino sto ih ne drzi u radnji, pa se cekaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vzio sam road 2,sve pohvale,dogurao sam do 17000 ali su poslednjih 3000 bile nesigurne, tj zadnja se potrosila sa strane, po sredini je imala jos mesa za bar 2-3000.Preporucujem Sada vozim Road 3,ne primecujem razlike,a cena je drasticno veca koliko znam EDIT: Hocemo da se okupljamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @MaRko - znaci tvoj izbor bi bio Road2 ? jel znas nekog da je vozio ove Angel ST? Evo, ja se prijavljujem za okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je Conti Sport Attack 180 Eur. Iskušava me cena da ih probam. S jedne strane, s druge strane prelazim manje od 5 iljada godišnje, ako mi se ne svide bacio sam pare. Odlicna guma, vozio sam ih posle pilot powera 2ct i dojmila mi se jako. Drzala do zice kao prvog dana;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, zimus smo malo komentarisali gume, a meni je sada doslo krajnje vreme za zamenu pa sam se malo udubio u tematiku i šta se trenutno nudi kod nas... pa evo sta je trenutno po mom misljenju najbolja ponuda cena/kvalitet za sport-touring gume kod nas (mozda ce jos nekom biti od koristi): - Pirelli Diablo Strada - 22.550 rsd - na akciji - Guevara - Pirelli Angel ST - 29.120 rsd - Guevara - Metzeler Roadtec Z6 - 25.760 rsd - Guevara, 24.500 rsd - Kelena - Michelin Pilot Road 2 - 220 € - Biker House (ceka se 10-15 dana) *cene su za set Sve ove gume na raznoraznim forumima, testovima, recenzijama uglavnom hvale. Šta bi bio vaš izbor? Pozz Ja sam prosle godine pilot road 2 samo zadnju platio 210e kod Ryu-a Inace, zadovoljan sam gumom, napred mi je pilot power 2ct, po meni odlicna kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dobitna kombinacija bila race attack napred a sport attack pozadi... trenutno vpzim kombinaciju kao stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Diablo strada je fenomenalna guma, drzi i po kisi, cak i po belo ofarbanim linijama. Road 2 nisam vozio, ali to je jako dobra guma i ovo je niska cena. Jesi li vozio na SV-u Diablo Stradu? na americkim forumima je isto hvale za manje zahtevne vozace... I ja mislim da je bas niska cena za Road 2, Mile iz Biker house-a mi je telefonom dao cenu, jedino sto ih ne drzi u radnji, pa se cekaju Vozio sam i jos uvek vozim diablo stradu, sada su vec zrele za zamenu, ali su presle oko 20000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Maj 21, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @RBoban da probam 60 napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @RBoban da probam 60 napred? Ja sam na Bobanov savet napred stavio 70 jer 60 vrlo lako dodje do kraja u krivini,dok zadnj anije ni blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Maj 21, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Maj 21, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sa 120/70 laze kilometraza i brzinomer pa kad meris potrosnju skines pola litre.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Sa 120/70 laze kilometraza i brzinomer pa kad meris potrosnju skines pola litre.... znači mojih, od 5,5L do 6,5L su u stvari 5L do 6L ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa 120/70 laze kilometraza i brzinomer pa kad meris potrosnju skines pola litre.... kod mene je 120 70 uporedjivao sam sa gsxr600 2011g ja 50kmh kod drugara 57kmh vise od 10% laze sat na sv . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Maj 21, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Veci obim tocka pokazuje manje kilometara i manju brzinu od stvarne. Po meni je oko 5% razlika.... Ja imam 120/70 a spremam se ovih dana da kupim 120/60 . Motor mi radi ko sat.... u gradu 6,5 , ne moze ispod....iridijum, orginal auspuh( bojler)... Videcu kad stavim 120/60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...