Lug 1378 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Hej, Lug, kakav je ono crveni ram među slikama? Interesantno zadnje vešanje, nema viljuške, fiksirani amortizeri... p.s. pretpostavljam da je to neka superpoznata sprava i da samo ja ne znam o čemu se radi. , e to je bila operacija u šupi preko puta; drugar sklapa BMW-a neki R50 valjda iz oko 50te godine, pa je gledo kako mu se gađa zadnji točak sa prednjim, i našo je da nije dobro za oko 2,5 mm, (ispalo je da zadnja felna kad su montirane žice nije okrenuta kako treba i sad mora ponovo da se rastura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel zna neko dimenzije lezja na zadnejm tocku na suzukiju sv? chuje se da cvili kad idem sporo, kad ubrzam ne chuje se nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 17, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu pločice? Znam da zvuči banalno ali to cviljenje pri sporom kretanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano April 17, 2013 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan registrovao juce 19100din sa tablama (1500 din tehnicki) utisci sa voznje kao supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu pločice? Znam da zvuči banalno ali to cviljenje pri sporom kretanju... ja mislim da je nema uljau zadnjoj kocnici pa ne vrati plocice nazad, danas se nije culo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano April 26, 2013 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam tema ne zamre. skinuta fabricka gvozdjurija,stavljen leo SBK LV peva li peva. Cini mi se da lakse ide sv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez video klipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabvio SBK LV "trubu" i koliko je bila €€€€€ ?? Snimi da cujemo kako grmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano April 27, 2013 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabvio SBK LV "trubu" i koliko je bila €€€€€ ?? Snimi da cujemo kako grmi. dao sam sam svoj arrow za fzs fazera za ovaj leo. snimicu ton . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod izduva ja imam iz Ade izduv i chuje se lepo , brunda , jos lepse kad kad spustam u stepen nize , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Gde jos moze da se nabavi dobar izduv ??? Roberta sam zvao dva puta, covek je bolestan i nema skim da mi odradi izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja znam ko ima AROW, nov, nekorišćen, u kutiji sa sertifikatom i svim onim zakačaljkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez video klipa evo snimak,neznam kakav je ton. neki telefon sugav. db kiler je u topu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Lug Ko ima i po kojoj ceni? Ja dosta dugo jurim auspuhce sa svoj K1 i ne bih fabricki da secem... Moze i na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan @ Lug Ko ima i po kojoj ceni? Ja dosta dugo jurim auspuhce sa svoj K1 i ne bih fabricki da secem... Moze i na PM dugo je bio na polovnimautomobilima 350e ako je to. za stari tip 99-2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 14, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo da vam se odjavim - promenio sam motor. Iako nisam više u sekti pratiću temu po navici i biću i dalje uz vas. Lepo sam se vozio na mom SV-u, ali pundravci mi nisu dali mira pa sam kupio prljavu TeTku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije ti loš prelaz, načisto bi izdo raju, da si prešo na četvorocilindraša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 14, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ovo je funbike kao i SV, samo mu je još šira primena. Koja radost kad sam obišao kolonu automobila koja se ne pomera, ali s desne strane, van puta! Ali neću da trolujem, ovo je tema za SV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Maj 14, 2013 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo troluj ima ovde hard endurasa u dusi jos.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde sa konja na magarence od 45ks,pih sad si me razocarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam promenio izduv... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 15, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde sa konja na magarence od 45ks,pih sad si me razocarao Kad probaš tih 45ks na hard enduru - onda ćemo opet o ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ja i dosta vise od tih 45KS na PRAVOM HARD ENDURU... na ulici to nije nista spektakularno!!! U sumi jeste.....a u SM varijanti moze da prodje i na ulici a da bude zanimljivo, ali cim je otvoreniji put zabava prestaje!!! Vozio sam ustvari mnogo, kroz bosnu npr. je uzivanje. ali ista ta deonica sa nakedom sa dva cilindra se odveze skoro isto, ali sa puno manje stresa i vise uzivanje. Bar ja tako mislim.... Ali onog momenta kad dodju ostre krive pod 90... serpentine... zaboravis svu muku, UZIVAS na SM*-u, samo OSMEH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 15, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima u Beogradu da se kupi filter za ulje odmah? Oću reći, uđem u radnju dam pare uzmem filter i odem. I... koliko mi ulja treba ako menjam i filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Maj 15, 2013 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U Zemunu na pocetku ulice Radoja Dakica ima prodavnica ulja i filtera za sva motorna vozila. Uvek imaj filtere za bilo sta. Na izlogu ima natpis ,Imamo filtere za NASA program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...