JankelA 812 Napisano Februar 1, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Krepao akomulator jel moze preporuka za isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Exide gurao 7 punih sezona. Sad mu je 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Moj jedva dve al ne znam ni koja je marka al koliko me secanje sluzi mislim da je slabiji od fabrickog,tako mi treba i tacna oznaka tj koji model i jacina trebaju za SV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan YTX12BS ako me secanje dobro sluzi. Proverim pa ako nije taj, javim. 99% da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Februar 4, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Od SV-a mi je ostao fabricki nosac za tablice koji sam krenuo nesto da modifikujem i onda stao. Ako nekoga zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Februar 4, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam problem,motor stajao na zadnjem stenderu nekih 2 meseca.Samo paljen ali nije pomeran.Pre neki dan sam ga skinuo sa stendera,provozao,ali mi se javio jedan problem.Omeksala mi je zadnja kocnica,pogledao ulje u posudi sve na puno,ni sam primetio nikakvo curenje,samo mi je kocnica meksa.Ona i dalje koci,ali je meksa nego ranije.Sta bi moglo biti u pitanju? SV 650s 2005g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete kocione plocice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 6, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motobike... Imaju online shop. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Koja varijanta kočionih pločica je najbolja opcija organic ili sinter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Koja varijanta kočionih pločica je najbolja opcija organic ili sinter?Zavisi za sta, mislim da je najbolji sinter, ali ja uzimam one polu metalne...sinter uzmes ako ti treba za neku agresivniju voznju, zavisi sve od stila voznje kazem opetSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da sinter dosta troše diskove,ali imaju bolje kočenje i traju duže,dok organic su od mekšeg materijala , dosta su tiše pri kočenju.Jedino što kraće traju i moraju češće da se menjaju,ali sa druge strane ređe menjaš diskove.Da li neko zna koju su fabričke pločice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da sinter dosta troše diskove,ali imaju bolje kočenje i traju duže,dok organic su od mekšeg materijala , dosta su tiše pri kočenju.Jedino što kraće traju i moraju češće da se menjaju,ali sa druge strane ređe menjaš diskove.Da li neko zna koju su fabričke pločice?Fabricke ja licno ne znam koje su, ali mislim da sa TRW polu metalnim isto ne mozes da pogresisSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Trw organic za oba točka oko7800din. Trw sinter malo preko 9000din. takodje za oba Kyoto polu sinter samo za prednje 1800din. Zadnji nemaju. Moto bike-Kać Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan E da ljudi zanima me misljenje, ako je neko preradjivao sediste ns SV-u. Planiram da ga ove sezone preradim, ubacim memorijaku penu i te neke kerefeke, jer cu motor koristiti za malo duze relacije...pa me intresuje da li neko ima neke predloge oko materijala, promene polozaja sedenja (jer ovo moje fabricko em sto klizi nekako i em sto je kruto i nekako kao da je jako nagnuto ka rezervoaru) i slicno? A dizajn sam planirao slican ovome da se slaze uz motor (naravno umesto GSXR ide SV ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, kingN1 said: Trw organic za oba točka oko7800din. Trw sinter malo preko 9000din. takodje za oba Kyoto polu sinter samo za prednje 1800din. Zadnji nemaju. Moto bike-Kać Ja sam na svom stavio te Kyoto napred polu metal, nemam nikakvih zamerki prilikom voznje (ne divljam nista preterano inace) , dobro koce, ja bih ti ih preporucio iskreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te prednje Kyoto za SV-a nose oznake S1352 i S1435? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jel te prednje Kyoto za SV-a nose oznake S1352 i S1435?S1435 je oznaka za prednja klesta, ali ne znam tacno da li za leva ili desna...imam jedan par viska pa znam, jer sam saban poruo kao dva para za prednja klesta, a nisam znao da za levu i desnu stranu ne idu iste plocice Sent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za to da su razliciti, naso sam ove dve oznake i pise da odgovara za SV, ali me bune dimenzije S1352 S1435 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Znam za to da su razliciti, naso sam ove dve oznake i pise da odgovara za SV, ali me bune dimenzije S1352 S1435Pif, pojma nemam, to je vrv to...ja sam otisao licno i rekao treba mi sv 2002.god plocice za prednje kocnice jedna za levu jedna za desnu stranu i to je to hahahah najbolje je uzmes pa ih pozoves, u krajnjem slucaju ako porucujes nemoj kao ja da bacis racun pa ces onda moci da zamenis ako ne odgovara nesto Sent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI NASAO SAM COVEKA KOJI BI NAJVEROVATNIJE MOGAO DA NAM NAPRAVI POKLOPCE SUVOZACEVOG SEDISTA ZA SV-A PRVE GENERACIJA NA OSNOVU POKLOPCA KOJI BI NAM USTUPIO@abarth_maniac TAKO DA BILO BI DOBRO DA SE STO PRE JAVE LJUDI KOJI SU ZAINTRESOVANI ZA OVAJ POKLOPAC, POSTO ZNAM DA IH JE BILOU SUSTINI POKLOPAC BI SE PRAVIO OD POLIESTERA I CENA BI BILA OKVIRNO IZMEDJU 2500-3000DIN, STO NIJE NI TOLIKO MNOGO S OBZIROM DA SE NA INTERNETU PREKO CENE KRECU PREKO 100EAKO IMA ZAINTRESOVANIH BILO DOBRO DA SE STO PRE JAVITE PA DA SAKUPIMO BAREM DESETAK LJUDISent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jos jednog coveka, koji bi to napravio od fiberglasa, kaze 50e odlivak i kalup...s tim da bi poklopac izasao recimo 25e + ovih 25e za kalup podelimo na koliko bi nas porucivaloSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna zasto mi ovako izgleda ovaj prozorcic za ulje i da li je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nije.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...