Luka9905 2527 Napisano Februar 11 Drug član, 469 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Teshko Lepo izgledaju sedišta. Ukoliko nije tajna, gde si ih radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 111 Napisano Februar 12 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Luka9905 je napisao: @Teshko Lepo izgledaju sedišta. Ukoliko nije tajna, gde si ih radio? Moto sedišta Srđan https://www.instagram.com/motosedista_srdjan?igsh=MThwNDdsbHl0azI3bQ== 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2365 Napisano pre 5 sati Drug član, 1616 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vozio danas SVa, ima neki SC project au kakav zvuk, strahota koliko se dobro cuje motor. Bolje od Stroma dosta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1688 Napisano pre 4 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zvuk motora stvarno poslednje na šta obraćam pažnju ali moram da se složim za SV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2365 Napisano pre 3 sati Drug član, 1616 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je drugacije. Prva stvar koja me je navela da jos kao klinac zavolim motore je zvuk istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1688 Napisano pre 3 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da...vidim da si pisao o tome više puta. Pa vidiš i meni je to bilo bitno pre nego što sam počeo da vozim. Sada jok. Uzeh od Neše Versysa sa SC Project-om ali ide sada dole i vraćam fabriku (mada taj paralelni twin ima takav zvuk da bilo šta što ga pojačava može samo da iritira ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22712 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7195 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dok nisam stavio glasan auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...