solidSnejk 100 Napisano Jul 17 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je fabricki promer auspuha na SV650 prve generacije? Merim ovaj moj pre ulaska u lonac (Dragon Ada) i nonius kaze da je spoljni precnik cevi 53mm. Svi aftermarket lonci koje videh do sad su oznaceni sa 51mm, pa sam zbunjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Neko korman i nosace kormana za sv650s 2007/08? Zamenio bih ove heblove, bas mi je neudobno na duzim voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja imamo na 1 gen pa prodao drugu ja mislim da mozes od N verzije uzeti ceo trougao i komplet sajle trebalo bi pasati sraf na sraf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, aleksuzuki 650sv said: Ja imamo na 1 gen pa prodao drugu ja mislim da mozes od N verzije uzeti ceo trougao i komplet sajle trebalo bi pasati sraf na sraf Na slikama izgleda drugacije gornji trougao, nisam siguran da moze sa nakeda na s verzuju da se prepakuje.. Svaki savet nekoga ko je radio ovako nesto bi mi znacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650 N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 N, 2006. godište, Naked, vozilo prešlo 26000 km, Novi Sad. Cena 3.400 € - Motori -... Razlog prodaje-zdravstveni. Mislim da neću više voziti. Promenio Avgust 4 član gox 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duk98 0 Napisano Avgust 13 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, molim vas za pomoc. Gde da nabavim crash pad-ove za sv650s 2013 Novi Sad i okolina. A moze i da se naruci ako ima neko da prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je strugar namestio po zeljiprekopirao sam fabricke i nameatio malo duze za 1 gen kontam da je isto i na 2 gen nema neke razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Winter is coming.. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Septembar 11 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Winter is coming..Lep primerak skroz. Imam isti u istoj boji. Čini mi se da imaš odradjeno sedište, ne znam kako te služi? Ja sam prošlu nedelju u dan ubio 750km većinom autoput. Dupe odtrnulo tek sutra haha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 11 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim SV, ako bog da da se pazari nesto na zimu. S mi je lepsi u drugoj generaciji od nejkeda, s tim sto bih voleo vise korman zbog upravljivosti, ali ne da ga nataknem na S verziju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, nikolavik said: Lep primerak skroz. Imam isti u istoj boji. Čini mi se da imaš odradjeno sedište, ne znam kako te služi? Ja sam prošlu nedelju u dan ubio 750km većinom autoput. Dupe odtrnulo tek sutra haha. Hvala Što se tiče sedišta, takvog sam ga uzeo i ne znam kakvo je fabricko. Ali nemam problema, doduse nisam imao vise od 350km u danu. Meni smetaju heblovi, korman od n verzije pod obavezno u buducnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Septembar 12 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nov 7000€ U odnosu na ostale, mislim da mu treba oprostiti što nema tft ekran. Ali zato ima provereni nepoderivi agregat i sjajnu reputaciju kao i gomilu delova dostupnih u kratkom roku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa ovim limitiranima na 25kw i slicno iz uvoza, izbegavati ili? Negde se skida blokada zamenom ECU-a a negde je mehanicka plocica kod sajle gasa koja se moze skinuti. Kada sam pitao jednog prodavca u vezi toga (iz znatizelje) rekao je ma ne treba novi ECU, to ja mogu skinuti. On ostaje zauvek 25kw u saobracajnoj kod nas? Moguce peripetije kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se uhvatili tih TFT ekrana, po mom mislenju nepotrebna glupost na motoru... Zamisli kazem da je motor los jer nema TFT ekran... Daj mi bre kazaljke ili kombinaciju sa malim LCD "displejem" sa strane za digitalni prikaz brzine i indikator brzine i ostale neophodne informacije. TFT ekrani em sto su sranje na suncu, em sto crkavaju, em sto su pretrpani glupostima i odvracaju paznju u voznji. Proizvodjacima su TFT ekrani najlaksi posao, napravi softver, metne ekran i samo po potrebi menja izgled od modela do modela... Old-school. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Kakva je situacija sa ovim limitiranima na 25kw i slicno iz uvoza, izbegavati ili? Negde se skida blokada zamenom ECU-a a negde je mehanicka plocica kod sajle gasa koja se moze skinuti. Kada sam pitao jednog prodavca u vezi toga (iz znatizelje) rekao je ma ne treba novi ECU, to ja mogu skinuti. On ostaje zauvek 25kw u saobracajnoj kod nas? Moguce peripetije kasnije? Peripetije 1/1. Moj je iz uvoza bio na 25 kW i odustao sam od registracije odnosno AMSS. Moraš potvrdu od servisa da je skinuta blokada, pa zatim da ga nosiš u AMSS na valjke. Ne sme da izbaci ne znam koliku razliku u snazi da bi ti dali potvrdu da je okej i da je vraćen na snagu. Sa tom potvrdom ideš u AMSS da odradiš homologaciju. Ako je u saobraćajnoj ostalo na 25 kW, onda mislim da možeš da ga ocariniš na 25 kW, pod uslovom da je iz fabrike izašao sa 25 kW. Ako se dobro sećam, kad VIN broj počinje sa 21... onda je izašo sa 25 kW. Ako kreće sa 11.. onda je izašao sa normalnom snagom. Nemoj me držati sa reč, pozaboravljao sam detalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan. Najezda 25kw iz Svice Suzuki SV 650 SV650 25 KW A2cat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 SV650 25 KW A2cat, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 24000 km, Novi Sad. Cena 2.750 € - Motori - Polovni Automobili Doduse ovde je uradjen AMSS. Znaci sam skines blokadu i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je realno da motor za 21. God prelazi 1000km po sezoni Doduse ovaj izgleda bas bas ocuvano. Promenio Septembar 12 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jest. Steta malo cuknutog rezervoara, inace lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A za te godine i te novce, ne mozes ocekivati nov, nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine. Mada gledam da izbegnem udubljene rezervoare, polomljene plastike jer popravka nije jeftina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Septembar 12 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je ponovo na oglasima. Bio je već pre jedno 2-3 meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Doduse ovde je uradjen AMSS. Znaci sam skines blokadu i to je to? Tako bi trebalo. Ako u saobraćajnoj i papirima od preko piše da je 25 kW i ako je fabrički izašao sa 25 kW, onda i kod nas može da se uradi AMSS bez peripetija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodat sivi. Expresno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, slaba ponuda Sv-a na PA. Verujem da su ok agregati, ali ne mogu da se načudim sa tim na koji način ljudi kasape granu i ostale delove motora samo da bi ugradili drugi top. Pa valjda treba da postoji neki smisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 12 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slaba al nadje se. Koliko znam na SV-u jedino moze da se kasapi ili menja ceo izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...