Overpressure 608 Napisano Maj 16, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takođe malopre otišao jedan krug da napravim, baš mi trebalo malo da se opustim, i taman da isprobam nove tegove na heblovima, i sada nakon 70km u cugu, ne osećam više da mi trnu prsti, što je i bio cilj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Maj 19, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2021. at 21:19, Darko SB je napisao: Danas mi je tako bilo doslo da se provozam da sam morao i pored kise i prognoze, 150km sunca kise vetra svega, nista mi nije smetalo.. svaka čast retkost je videti da neko tera po kisi a da ga nekeba ,ja bogam negledam vremensku ,dobro kisno odelo i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 24, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Po kisi je jos i dobro, juce pala i prva enduro voznja, pogled na Vrnjacku Banju sa vidikovca Krst.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 24, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krst na "Devici"? Ostra cuka... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 24, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ovo je na planini Goč, pored Vrnjacke Banje Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 24, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh da si se nekako popeo do krsta u Sokobanji Onde jedva peske.. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 24, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A i pise lepo... CcccccSent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mu nije ništa... Što bi @abarth_maniac rekao - "dečko, je l' planiraš ti da prestaneš da skidaš stvari sa tog motora"? Jedno prijatno iznenađenje u procesu, napred je vizir malo čudno stojao, imao par mm gap na desnoj strani, što sam ja pripisivao tome što je upasovan vizir od ne znam ni ja čega... Na kraju se ispostavilo da je imao bliski susret sa nečim i nosač oklopa je peglan i varen... Poručen drugi od preko pošto su kod nas lupali sa cenama, pa sad čekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Da li je turiranje u blokadu i pucanje iz auspuha na prekidac u mestu stetno po agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Jun 4, 2021 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nepotrebno akanje masine, tako bih nazvao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JankelA je napisao: Jedno pitanje. Da li je turiranje u blokadu i pucanje iz auspuha na prekidac u mestu stetno po agregat? Naravno da jeste... Da li mislis da je inzenjerima palo na pamet da stave kill switch i limiter obrtaja zbog pucanja na skupu u Apatinu ili neceg drugog? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam moj bivsi motor jednom decku ovde kod mene i on ga prodao pre par dana kao neispravnog, majstor kod kog je odvezo motor mu je reko da ne valja i da ne znam sta fali, a u medjuvremenu je padano sa njega i video sam snimak na kom jedno 40ak sekundi stoji u mestu na punom gasu i puca na prekidac, a sad cujem da sam ja 'uvalio' los motor koji je kod mene bio 3 godine (oko 15.000km) i radio bez ikakvih problema kako prvog tako i zadnjeg dana, pa reko samo da mi neko potvrdi dal moze nesto da strada od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pokaži tom tipu taj snimak i kaži mu da ti nisi od juče, i da si video šta je radio. Možda je ostao i bez ulja ako ga drnda tako stalno, pogotovo hladnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Zna on, taj majstor je i rekao da mu nista ne skodi sto su ga turirali i pucali, a ja sam nekad negde cuo/procitao da to ne valja i nikad to nisam ni radio, pa reko da proverim jer ja znam sta sam prodao i znam da za to vreme koje je bio kod mene nije stucnuo ni jednom a ne nesto drugo. Promenio Jun 4, 2021 član JankelA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u oglasima za neku sicu ga daje,pise problem sa agregatnom. A znam da je bio ok.Postoje ljudi koji jednostavno necuvaju to sto imaju a kad pokvare drugi su im krivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, JankelA je napisao: taj majstor je i rekao da mu nista ne skodi sto su ga turirali i pucali, Dobar majstor, nema sta... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Jun 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, da se zapljunem i ovde. Nov sam na forumu kao i na drumu. Od zimus sam na dva tocka i kao svoj prvi motor sam izabrao SV650n 2002g. Mislim da smo se lepo uklopili, bas mi lezi, lako se kontrolise jer je lagan. Sa druge strane ima snage i moze dobro da povuce. Obozavam sa njim da putujem, vec sam isao na par lepih tura po Srbiji. Nista spektakularno sve 400-500km za pocetak dovoljno . U planu mi je jedna malo veca tura do CG preciznije Prcanj, i naravno dogodio se mali peh pa mi treba pomoc da vidim kako mogu to da saniram. Brzinometar je prestao da pokazuje brzinu ( Obrtomer vec ne radi ali to mi ne smeta ) , gasio se malo po malo. Prvo je na kratko samo jednom prestao( zakucao u 0 ) i onda nastavio da radi normalno, zatim je to pocelo da se desava sve cesce i na kraju skroz zakucao. Razmontirao sam ga sa unimerom premerio i gornji deo tj km sat - radi kad dam kontakt pokazuje oko 11,12 V sto je ok . Medjutim donji deo odnosno senzor kad povezem preko akumulatora ( merim A ) ne pokazuje nista mrtav je . Da li neko od iskusnij kolega ( iskusnijih od mene ) moze da me posavetuje kako da to sredim ili gde bih mogao da nadjem taj senzor za neke pristojne novce, posto vidim da nov kosta posteno. Samo da napomenem jeste da odma kukam , ali sem ovoga peha sa kontrolnom tablom motor je na mestu i sve radi perfektno . Ja sam prezadovoljan sa njim. Bukvalno uzivam u voznji . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 15, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Brzinomer ti ne radi verovatno jer ti se polomio pinjon u prednjem točku, skini točak pa proveri šta se tu dešava. Obrtaje očitava tako što bobina prednjeg cilindra šalje signal na tablu, crno-žuta žica. Verujem da imaš problem sa konektorima i da su veze loše. Proveri sve konektore kada podignes rezervoar, često je problem konektor koji je tu odmah ispod. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Eh problem je sto nemam kako da dignem prednji kraj motora, imam zadnji stender ali za prednji deo nemam nista. Moracu nesto da smislim kako da poduprem prednji deo i da skinem tocak da vidim sta se tu desava. Konektor je kod mene spakovan u kuciste fara. Kazem merio sam deo ka brzinometru i radi ali donji deo ka senziru nista ne pokazuje. Ne znam kako bih jos mogao da proverim. Hvala na odgovoru Overpressure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Overpressure said: Brzinomer ti ne radi verovatno jer ti se polomio pinjon u prednjem točku, skini točak pa proveri šta se tu dešava. Jel taj pinjon isti kod prve i druge generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan E to ne znam, mozda ce se neko javiti neko ko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Luka94 je napisao: Eh problem je sto nemam kako da dignem prednji kraj motora, imam zadnji stender ali za prednji deo nemam nista. Moracu nesto da smislim kako da poduprem prednji deo i da skinem tocak da vidim sta se tu desava. Konektor je kod mene spakovan u kuciste fara. Kazem merio sam deo ka brzinometru i radi ali donji deo ka senziru nista ne pokazuje. Ne znam kako bih jos mogao da proverim. Hvala na odgovoru Overpressure. Taj konektor gde si ti merio je jedan od mnogih koje treba da proveris, moraš da podignes rezervoar i pogledaš to što sam ti rekao. Evo ti šema pa se igraj. Promenio Jun 16, 2021 član Overpressure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas neku gredu ili nesto slicno gde mozes da zakacis, ja takodje nisam imao prednji stender pa sam se ovako snasao kad sam menjao gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Overpressure said: E to ne znam, mozda ce se neko javiti neko ko zna. Na drugoj generaciji izgleda ovako A što se tiče podizanja prednjeg kraja, ja to reših pod orahom sa španerima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, zagadjenje je napisao: Na drugoj generaciji izgleda ovako A što se tiče podizanja prednjeg kraja, ja to reših pod orahom sa španerima Problem kod sv a sakom je izlomljen ja sam moj pre 8 god resio tako sto sam u taj deblji deo ubusio 2 rupe debljine igle od pop nitne a iglu isekao na 5 mm i zalepio u te dve rupe super lepkom i teram od tad radi kao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...