JankelA 812 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan "Bez ulaganja, spreman za sezonu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mad Max fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam da stavim neki oklop napred, gledao sam GSXR 600 K7/K8, ali kad ga sastavim na kompjuteru, nekako ispada cudno, nije to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi aftermarket oklop bas za SV 650, mada, dovoljno je i samo ralicu da mu stavis, meni extra izgeda sa ralicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima sam ja taj donji oklop na SV-u, odlicno sluzi i odlicno izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika... Kad sam pravi sweetfighter, prodao sam taj donji oklopa odmah, nije ni stiglo do oglasa... I sad uzivam kad gledam slike, lepe uspomene me vezu za taj motor, i ovako, a i posle sa preradom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i o tome ali nisam naso ispod 200e na ebay-uPlaniram da kupim novu zadnju gumu, sad mi je na motoru (cini mi se) Michelin Power Pilot 2 ali sirina je 180, hocu da vratim na 160 i razmisljam o Michelin Power Pilot 3, sta mislite o ovoj gumi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da bi ralica bila dovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 2, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna mozda neko gde bih mogao da nadjem poklopce za retrovizore, kao na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-sv650-u-delovima-43983275-oglas.htm?filter_id=67329465 Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-sv650-u-delovima-43983275-oglas.htm?filter_id=67329465 Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Imas kod ovog iz ZR Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa njim pre 10ak dana, kaze da je prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Idiot, onda treba da ažurira oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da mnogo lepše izgleda sa full oklopom, a Suzuki ih je tako i prozvodio. Znači nije klasičan aftermarket, već "dodatna oprema". Pilot 3 odlična guma, samo nova, standardna širina, ništa budženje, krila, guma sa Formule 1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano April 8, 2017 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja napunih 30 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da ugradim bi xenon na sv-a. Ima li nekih saveta o samoj ugradnji i izboru xenon svetla. N verzija je u pitanju 2002-go god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano April 13, 2017 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam savet: ne ugradjuj ta go.na na motocikl ciji su far inzenjeri konstuisali za H4 sijalicu. Stavi dobru sijalicu i vozi. Sa Xenonom em kvaris sebi, em kvaris mebi koji ti dolazim u susret. (xenoni nisu dozvoljeni u prednjoj svetlosnoj grupi za oboreno/dugo svetlo, ako ista nema automatsku regulaciju polozaja)!!!!!! EDIT: P.S. ugradio i na N i na S varijante i na jos par motocikala, samo da dokazem ljudima da ne valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 14, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam savet: ne ugradjuj ta go.na na motocikl ciji su far inzenjeri konstuisali za H4 sijalicu. Stavi dobru sijalicu i vozi. Sa Xenonom em kvaris sebi, em kvaris mebi koji ti dolazim u susret. (xenoni nisu dozvoljeni u prednjoj svetlosnoj grupi za oboreno/dugo svetlo, ako ista nema automatsku regulaciju polozaja)!!!!!! EDIT: P.S. ugradio i na N i na S varijante i na jos par motocikala, samo da dokazem ljudima da ne valja Poslusacu savet kolega, fabrika je fabrika naravno. Nesto mi bilo dunulo da se poigram, posto je plavi SV pa zbog estetike da i xenon bude plav al jbs to, bezbednost na 1. mestu. Ipak ostaje sve standard...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna bitna stavka, nebi mogao tako da vozis u EU, ako vozilo fabricki nema xenone nesmes da ih budzis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 17, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Guma 190/50/17 ,mišelin pilot road, nisam verovo da će da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta ucini crni Luže Ako je stala, to ne znaci da joj je tamo mesto, sad imas skroz nakaradno deformisanu 190-ku gumu na uskoj felni koja je predvidjena da nosi 160-ku, ako ti toliko stalo da imas siroku zadnju gumu, ubudzi mu tocak od GSXR-a, on nosi 180-ku a moze i 190 komotno a i mnogo lepse izgleda kad je guma na odgovarajucem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je nekom estetika bitnija od voznih sposobnosti motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 17, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Da joj je mesto nije,odavno znam, al moja dotrajala načisto, a drugar skino R6, poklonu se u zube ne gleda.i ovakva džombava bolje radi od one što sam skino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 17, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je nekom estetika bitnija od voznih sposobnosti motora? Kaka bre estetika, nego muka!, kad sam je namontiro, jedva da izgleda šire od Shinko koja je bila pre nje.skupila je uska felna načisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano April 17, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja to vozio. Ni na autu ne razmatram nista van fabricke dimenzije, a sigurno ne bih montirao gumu na uzu felnu. Mada, moze, verovatno moze. Moze sigurno. Kad je dzabe, i ekser u oko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...