Clau 89 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ce koristiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Jun 18, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih i ja da se javim posle mesec dana Lepo vreme, neda se 2002, 40000km, odican, spreman za more Svidja mi se, lepo mi je legao. Jedno pitanjce, voleo bih staviti novi/drugi korman, neki savet-preporuka? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jun 18, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio poviseni Lukas-TRW 3200din, siri 10 cm i vislji 8 cm od originala. Zadovoljan sam, jer sedim uspravno kao na putnom enduru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Jun 18, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan TO, upravo mi tako nesto treba, mozda je malo sirok za po gradu, ali mi taj polozaj endura odgovara jer sam onako preopterecen pogotovo kad vozim devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jun 18, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56087-suzuki-sv-650s/page__st__1120 Evo ovde sam objasnio. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jun 18, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sirok za gradsku voznju i provlacenje ali ima mesta da se skrati koliko hoces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav svimadali neko zna koji kofer da uzmem za moju suzanu kupio sam give monolock nosac kofera jos mi je ostao kofer pa nemogu da se odlucim za velicinu dali da uzmem 42 l ili veci i neznam kako bi izgledao.Nemora da je nov moze i polovan da ni je prekup naravno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jul 6, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi veci j ces se kajati.Stvari nikad dosta.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ko što ti @srbac reče, što veći, manje ćeš se kajati! moj je neki Kappa 46, da je manji kajao bih se! gledaj da mogu da stanu dve kacige unutra, meni je to bilo merilo, i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari bas pre neki dan sam probavao kod drugar kappa kofer cini mi se da je od 52 l i neizgleda lose ali ja mislim da ce jedan od 46 l mu stojati eksra ,jer i tako posle planiram da kupim i bocne kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao xenon svetla na Sv-a? Ako jeste koji kit je uzeo...Da li moze da se stavi kit za auto na motor,konkretno mislim na Xenon kit SPY H4-3 BiXenon? Kod mene kosta nekih 10000 dindzi,dal se to isplati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio neki xenon kolegi GIO sa foruma. Ne znam koji je, on je zadovoljan. Meni se čini da je dobra sijalica bolja, ali ga nisam vozio noću na otvorenom putu. A da, u pitanju je S verzija, tako da je posebno kratko, posebno dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nije posebno kratko i dugo,nego ima 2 sijalice i na njima i kratko i dugo,normalno za poziciju je posebna sijalica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari zna li neko nekoga ko ima da proda nosace kofera za SV-a hteo bi moj buraz da kupi.Ja sam skoro kupio sebi pa kad je video koliko je to korisno svidelo mu se i sad trazi ali nikako da nadje pa ako neko ima neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jul 18, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga napravio za dva sata i 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga napravio za dva sata i 500 din Znam ali buraz nece hoce da kupi orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Jul 18, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce- zna li neko sta znaci skracenica SV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jul 18, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj Vozi 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari na koliko strpeni vam se pali ventilator hladnjaka na injection modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam,na mom SV-u k8 se palio ventilator na 104-5* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni pali na 110, ne znam da nije previse jer mi se cini sa u manualu pise 90+ ne znam tacno... U pitanju je 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan meni na 105C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan I na koliko ga onda gasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jul 19, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ventilator pali na 96 C a gasi na 91 C a to sto vi pricate je kada pali lampicu od temperature ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Jul 19, 2014 Andragog, 5016 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na K3 pa dalje 98C gasi 92C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...