M a R k o 393 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan odustao ja, setio se danas neceg sto sam juce video i dok listao na forumu provalio prob... trazim dalje Crveni SV prodat. ma gledam novije sada ispod 2004-5 ne gledam ma 2009 haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 2009 za jedno 4-5 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I šta je na kraju bio konkretan problem ovog osim krivih stapova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan burazer dok se vozio sa tim deckom, on zaboravio da mi kaze da pocinje neki cudan zvuk da se cuje u 5 brzinu, bukvalno kao da vozi u redline a da ima snagu da poleti, a u nizu brzinu ok. I vile mu nisu bile kriv epo ko zna koj put video motor uzivo aman ljudi ako sam ja corav cale burazer i drugar sigurno nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nisu krive nego su usrenkovane !!! U dve linije.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da zavrsimo sa tim plavim brate les,grob,plug ,tepsija pregrejana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Mart 12, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji je spoljni precnik opruga u vilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan eh juce sam menjao ulje u vilama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 12, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan odustao ja, setio se danas neceg sto sam juce video i dok listao na forumu provalio prob... trazim dalje Crveni SV prodat. ma gledam novije sada ispod 2004-5 ne gledam Moj je 2003. što znači da nije u kombinaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan za 250 e . Salu na stranu odlucio sam da ne zurim nigde jeste da sad idu cene gore, ali ipak cu da sacekam jos mesec-dva da dostekam jos par stotina evra i onda idem po nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 12, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo tvoj humor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan trenutno gledam do 2500 e motor. Cene sad skacu pocinje sezona, pa sad planiram da sacekam i jos malo ustedim pa uzmem najbolje za te pare sto ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Novac je lovac, samo polako Onaj koji je tebi sudjen sigurno se nece prodati. Tako sam i ja prosle godine zurio sto pre da prodam MP3 Piaggio i uzmem SV-a da se slucajno ne proda. Kada sam skoro odustao od prodaje i resio da ga vozim jos godinu dana pojavi se covek i kupi MP3-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Mart 15, 2013 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čaura koju RACE ТЕCH daje uz opruge je ф32mm. Mrzi me više da se prepirem po forumima ali ne mogu da ne kažem: Postavljanjem duže čaure ne otvrdnjavaš vešanje. Opruga je izašla iz fabrike takva kakva je i takva će da ostane. Ako poturiš 5mm (ili povećaš prednapregnutost kako se to zbunjujuće naziva) podićićeš prednji kraj za 5mm a viljuška će i dalje pod istim opterećenjum da se podjednako sabija. To jest smanjićeš SAG (Potonuće u mirovanju) i izgubićeš 5mm hoda viljuške na gore, onaj hod koji je potreban da drži točak na asfaltu kad naiđeš na udubljenje. A. Ako si zadovoljan SAG-om (treba da je oko 35mm + - malo) ne diraj čauru. Ako je osetno više od toga možeš da pokrpiš dodavanjem podloški ili pravljenjem nove čaure ali treba da si svestan gubljenja hoda na gore. Jedino pravo rešenje su nove opruge. B. Ako si zadovoljan SAG-om a tone ti previše na kočenju (što bi trebalo da izmeriš tako što staviš plastične vezice na viljušku pa ustanoviš da li je stvarno tako ili su te otrovali na forumima da je viljuška ovakva ili onakva) onda stavi gušće ulje ali i tada treba da budeš svestan da si promenom ulja usporio kompresiju i rešio problem tonjenja ali si usporio i povraćaj (rebound) i kompromitovao prijanjanje pri nailascima na ulegnuća kao i pri dodavanju gasa na izlasku iz krivine. Ako si uz ovo još i dodao podlošku... shvataš o čemu pričam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ovako objašnjeno, je konačno i meni jasno. mislim na to prednaprezanje. i da to služi za "podizanje-spuštanje" prednjeg kraja mi nikad ne bi palo na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel imao neko ovakav problem? slikano danas, dok sam pdmazivao sve prekidače. inače imao sam povremeno to "curkanje" i ranije. malo napočetku sezone, pa onda dugo ništa, pa onda opet ponekad. link: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73071-sv-650n-02-beli-trag-na-dekli/page__p__1168958__hl__curka__fromsearch__1#entry1168958 pitanje je, da li moram da skinem i celu deklu ili mogu samo da skinem taj kao "poklopac" pumpe, da bih samo video u kakvom je stanju dihtung? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo taj poklopac skini pa ces videti sta se krije ispod. Cak mozda samo da dotegnes malo te vijke ako su otpusteni, to ces videti kad probas da je skines... Nije to nista opasno, ne sekiraj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a kad odvijem šrafove što ga drže, jel neće nešto da "upadne" u mašinu? ili samo odviješ i odvojiš? ne skida mi se ceo dekli, zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti prikaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan приказ ме и збунјује, имам исти само у већој резолуцији и другачије су ознаке елемената. овај конкретно, није ми јасан шраф са ознаком 10, као да се одвија са унутрашње стране, а то онда значи да морам да скидам цео декли да бих могао да му приђем, а то бих да избегнем. ал канда неће да може Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam,drug je menjao dihtung i skida se dekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Novac je lovac, samo polako Onaj koji je tebi sudjen sigurno se nece prodati. Tako sam i ja prosle godine zurio sto pre da prodam MP3 Piaggio i uzmem SV-a da se slucajno ne proda. Kada sam skoro odustao od prodaje i resio da ga vozim jos godinu dana pojavi se covek i kupi MP3-a. Interesantna je tu jedna stvar ja sam se nadao da cu pre da kupim nego da prodam motor,kad ono suprotno bilo.Moju Apriliju RS 50 prodao ko od sale al za SV-a sam se malo namucio al ko sto kaze covek koji ti sudjen on ce da te ceka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam,drug je menjao dihtung i skida se dekli Mora da se skine velika dekla zbog zupcanika koji okrece propeler (impeler) vodene pumpe a koga drzi ili zeder, ako je zupcanik plasticni, ili mali pin ako je metalni.....u svakom slucaju ne moze se skinuti bez skidanja velike dekle. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam,drug je menjao dihtung i skida se dekli Mora da se skine velika dekla zbog zupcanika koji okrece propeler (impeler) vodene pumpe a koga drzi ili zeder, ako je zupcanik plasticni, ili mali pin ako je metalni.....u svakom slucaju ne moze se skinuti bez skidanja velike dekle. Pozdrav oket, i skice tako govore, samo nije napisano. dobro onda, pošto će da se radi iza zgrade, bitno je da znam šta me čeka i da se pripremim malo bolje. zahvaljujem i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zubcanik je plasticni, ima metalni pin na osovini, i zeger ga drzi.... kad se rastura pozeljno je promeniti semering, i osovinu impelera ako ima tragova od semeringa, tj. ostecenja. Verovatno i dva dihtunga ce ti trebati... Pricam onako iz glave, zadnji put sam to radio pre dve godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...