M a R k o 393 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko "pari" dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan 3-4, chisto da oslanimo guzice i odmorimo dushe malo nebitno mi je koje mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vam zagolicam mastu..... SuperMoto LUDILO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan za sad 4 Sv-a idu na Kosovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan A niko nece na more ? @Boban koji kralj majko moja mila, i to josh prava SM trka, nije samo na betonu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja......... Ne mrdaj ti nigde, donosi ti Zoki adaptere za GSXR klešta. Ti si montirao GSXR klesta kod tebe??? P.S. preuzeo sam adaptere, mada vec znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 21, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si montirao GSXR klesta kod tebe??? Prebacio s GSXR-a, da vidim da li pasuje pa vratio. Trebaju mi kočnice na GSXR-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sv sve vise prelazi u tourer-a,sport bledi Sw montech nosac Sw montech quick lock ploca sa koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazhem da mi je drago da sam upoznao kolege MaRka i rbobana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se Sv bas vozi kad nema nikog da pise... Jedna skorasnja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan vozi se, od 11-og ovog meseca, samo oko solitera , da ga ne uvati rđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 2, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ili ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan registracija, trenutni nedosatatak sredstava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi neko okupljanje i druzenje, zamrla tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam za! Organizujte nesto pa da se upoznam sa ostalim kolegama, da razmenimo iskustva i malo se druzimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 2, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da se družim!!! Kad je lepo vreme ne mogu vikendom, a zimskim mesecima mi nije do sankanja. Zato uglavnom moram da soliram, kad sam sav uzqrac ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju gumu za hladnije jesensko vreme na prodaju..... za ZIMSKU voznju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan + 1 javite kad i gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narode ja bih mojoj SeVerini da promenim lanac i lancanike (na prolece naravno) pa me zanimaju vasa iskustva ! Gde kupiti i kolko je to dozvoli para ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan video sam kod kolege Vaximo944, zupčanike i lance od "erdala", što god to bilo, kad mi budu za menjanje samo treba da izaberem boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ERGAL?????? To nije za ulicnu voznju, lakse je ali za stazu!!! Mnogo brzo se trose i voze se uglavnom sa trkackim lancem (bez O ringova) jer se i tu dobija, i manje se greje....itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ERGAL?????? To nije za ulicnu voznju, lakse je ali za stazu!!! Mnogo brzo se trose i voze se uglavnom sa trkackim lancem (bez O ringova) jer se i tu dobija, i manje se greje....itd... eee, ako se brzo trоše pa još ako im je osnovna namena staza onda to nije za mene, mada za moj način vožnje (penzionerski) možda bi isto trajali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan rbobane druze,odakle ti takve informacije naopako!!!zamolio bih te da ne siris dalje to bogohuljenje dragog nam ERGALA...ocigledno si nacuo jos neku od srpskih bajker urbanih legendi.licnog iskustva tesko da imas sa tim plemenitim materijalom kad mu se tako obracas!a ni o trkama ocigledno ne znas puno pa i o tome razmisli.nista licno naravno samo ne volim da se prave pametni ljudi koji nemaju 2 minuta motorciklisticke edukacije...nadam se da si me razumeo....cisto tebi za informaciju,ergal se NE TROSI kao obicno gvozdje od cega su napravljeni standard zupcanici,ergal moze samo da pukne a 10 puta je kruci od standard gvozdjurije jel...i cena mu je naravno u skladu sa osobinama i NE koristi se iskljucivo na stazi vec je dostupan bilo kome i odlicno radi svakodnevno,sve je stvar izbora onog ko kupuje,dali moze da priusti to sebi ili ne!....a ti,slobodno skokni do malog Ratka kod tebe u komsiluku koji se godinama trka i bio nacionalni prvak u 125 pa nek ti decko objasni neke stvari,odlicno se poznajemo...eto...u kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Druze skoknuo bih do Ratka rado, ali NE mogu.... POGINUO je!!!!! A za tVoju informaciju vozio sam ERGAL i znam sta pricam, a i o trkama se razumem ponesto!!! Evo ti slika da me prepoznas kad se sretnemo i platis piVO.... pozzz P.S. ne zameram ti NISTA, ali cini mi se da na PASS-u pise TAKMICAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan na stranu sve...nemoj me zezati da je mali ratko poginuo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...