TomoB 1618 Napisano Maj 14, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=29885 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prava stvar!Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zamisli tek shto kod nas rade, a ne smijesh mu prigovoriti hehehehehe uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nije se lose upoznati s tim, a taj "trik" koji koriste plavi je odavno u upotrebi, nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovom linku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se isto desilo da su mi rekli das da sam isao 83, a ogranicenje 60 a ja sam tek kretao od druga, a panduri odma tu iza coska. Ako sam mogao za 20 metara da navucem 83 onda bi se trkao u klasi 600 sa mojim NSR-om. Ali sreca da sam znao te pandure i sve je lepo proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da ne poverujes :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li nashi panduri (u Srbiji) maju iste ovakve uredjaje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 171 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A da li nashi panduri (u Srbiji) maju iste ovakve uredjaje ??? Pre æe biti da imaju iste navike... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan na svakom se uredjaju moze vidjeti dal je stelovan il ne ,plus uvijek trazite da vidite da je bazdaren, bazdarenje ne smije biti starije od 6 mjeseci, i trazite potvrdu za brzinu koju moraju da vam odstapaju i izvade sa radarskog uredjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan naši nemajuove radare. ranije sam pisao da je u srbiji još od 87 zakon u kome piše da uz prijavu za prekoraèenje mora iæi i fotografija kao dokaz, e to je bilo pre 20 gidina. ali pošto kao nas ne postoje tehnièka sredstva sve se završava na papiru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan isti slucaj je bio kod mene,samo sto sam sipao gorivo na pumpi i krenuo,brzina je bila oko 40 km/h,majstor me zaustavlja i pokazuje radar sa 89km/h, :shock: prvo sam pomislio skrivena kamera,jos me pita kuda zurim toliko ](*,) ,jedva,ali jedva sam se izvukao bez prijave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...