acim 765 Napisano Novembar 17, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX750 Inazuma Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1998. 2. Vreme provedeno na motociklu: Od jula 2007. do oktobra 2010. god. (oko 20000km) 3. Šta mi se dopada: - Svestranost - jurnjava po autoputu ( daleko iznad dozvoljene brzine) i lagana voznja po krivudavim putevima; - pouzdanost - sem redovnog odrzavanja nista drugo nije potrebno, a to isto potvrdjuju drugari iz kluba u kom su jos 3 ovakva motora; - mala potrosnja - oko 5 lit., dvoje sa stvarima; - udobnost (uz manji zahvat) - prelazio sam i preko 700 km dnevno, nekad sam, nekad sa saputnicom i osim normalne utrnutosti donjeg dela ledja (zadnjice), nikad nisam osetio ozbiljnije posledice; - polozaj prilikom voznje; - izgled - u motor sam se zaljubio na prvi pogled; - dobre kocnice - nazalost uverio se par puta; - pregladna instrument tabla (pokazivac nivoa goriva, migavci, neutral, dugo, km-sat, obrtomer). 4. Šta je moglo biti bolje: Sedistu je potreban manji zahvat, na vozacevom delu, kako bi bilo udobnije za duza putovanja. Fabricko mnogo navlaci na rezervoar sto moze da bude veoma nezgodno. Zastita od vetra ne postoji (naked), pa na brzinama preko 150km/h je duza voznja veoma neprijatna. Sem stendera, koji je serijska oprema, nista drugo ne dolazi uz motor pa mora da se racuna na jos neko ulaganje u gepek i bocne nosace. 5. Moj utisak: Odusevljen sam motorom. Gde god sam pozeleo bez trunke razmisljanja sam otisao i nije me izneverio. Sigurno cu ponovo kupiti ovaj motor, iako je prestao da se proizvodi 2003.god. Svaka preporuka. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...