Zarko Z 0 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Kymco Xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci preporuke za City Grip kupio sam ih i montirao pre jedno tri nedelje, nisu presle ni 2 metra kada pocnem da vozim javljam rezultate i ako verujem da su dobre jer nisam procitao ni jedan los komentar vezan za njih. Po meni je City Grip pobedila, samo jos da ih nabavim, ne mogu da nadjem dimenzije za mog Nexus-a(120/70 x 15" - 140/60 x 14"), okrenuo sam par brojeva ali niko ne kaze nista konkretno(svi kazu bice ih, nema sad na stanju) pa se iskreno nadam da ce stici u skorije vreme, ako ih ne bude bilo(ne daj Boze) stavljam Dunlop bez razmisljanja ako neko ima neki kontakt za Michelin neka javi, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarko Z 0 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Kymco Xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gume nadjene na sajtu http://www.auto-gume.rs/home/ :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem ni da vam kazem koliko sam ja platio ove moje dve city grip ali ajd pa mozda i jos neko naleti Posto malo malo pa nesto kupujem prodajem na limundo-kupindo slucajno naletim da lik prodaje city grip moju dimenziju i napise da ima jos tri komada (trazio 2200din za komad) ja mu posaljem poruku da mu odmah dajem 2200 ali da hocu dve, tu on kao hoce da aukcija ide do kraja ja reko ok ali da ako pobedim hocu dve kaze on ok. Da skratim, pobedio sam sa 2500din po gumi (verovatno je neko njegov podizao ali ok) nadjem se sa likom i pitam ga otkud da tako jeftino prodajes on kaze da je kupio za 10e po gumi verovatno su "ispale iz kamiona" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Februar 26, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi ko je taj lik da mu sredim da ostane bez posla. Firma mog brata se bavi transportom tih guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Necu mozda ce mi opet trebati ni ne znam ko je mozda ga imam memorisanog na limundu u porukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Februar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan sumnjiv si ti meni Grnja, da ne valjaš ti te gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Zarko Z, ja sam letos kupio tu dimenziju (120/70/15) kod Mate iz Mladenovca po ceni od 55 eura sa montazom, Michelin Pilot, a 14-ica verujem da je dosta jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarko Z 0 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Kymco Xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko Z, ja sam letos kupio tu dimenziju (120/70/15) kod Mate iz Mladenovca po ceni od 55 eura sa montazom, Michelin Pilot, a 14-ica verujem da je dosta jeftinija. bas mi juce drug rece za njega, msm pozvacu ga pa da vidim jel ima, ako mozes ostavi mi njegov br. u pp, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam evo jučer kupio u sloveniji gume za skuter yamaha versity 300.pošto mi nije daleko otišao sam po njih u Dobavu kod Furlana i platio prednju i zadnju michelin citygrip 150 70 14 i 120 70 14 89e. s tim da imam i pravo na povrat ddv od 14e.tak da su me izašle jako povoljno.sutra ih idem namontirat pa malo razradit po cesti :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo več nekoliko dana vozim sa novim michelin city grip i mogu reči samo hvale za te gume.skuter mi je preporođen u odnosu na continentalke koje su bile gore.sad ga mogu rušit do nogara u zavoj :takoje:preporučam svakom tko god može nek si slobodno kupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Mart 15, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko gde bih mogao da kupim Michelin Pilot ili City Grip u dimenziji 130/70x13 i 110/90x13 za AtlantikA? U laboratoriji ih nemaju u toj dimenziji,provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih iskustava sa city grip, samo cu reci da cim sam seo na motor i usao u prvu krivinu sam ostao bez teksta, jako se dobro ponasa i bas mozes da zalegnes, nisam od onih koji preteruju sa uletanjem u krivine ali sam morao malo da isprobam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Mart 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...vidim ja beži mi grnja po krivinama, sve kolena iscepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Zarko +381 11 8234 615 i +381 64 3232 258, niska cena ima svoje. Coveka moras sto puta da zoves i cekas minimum 20 dana za gume, a novost je da prvo prima uplatu na racun pa tek onda ides po gumu, posto su ga prosle godine izradili za nekoliko pari guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 19, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi rešio gume ... evo Mata - Mladenovac extra cena ,ali čekaš 10-ak dana, a ja sam pazario Pilot Sport SC 130 70 r13 u Ryu motors u Zemunu. malo skuplje ali jedini imaju traženu dimenziju i šalju gde treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan koliko otprilike kostaju obe gume za speedfight 2 Za speedfight 2 Heidenau K61 Racer 120/70-12 i 130/70-12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko otprilike kostaju obe gume za speedfight 2 Conti Twist Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi ko nesto reci o DEESTONE gumama, skuter mi vapi za novim gumama a nisam nesto trenutno pri parama da bi davao 150e za Michelin, dimenzije su mi 100/110 - 80 - 16 pa ako neko ima neko drugo resenje umesto DEESTONE bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Deestone zadnju na svom Pjađo Libertiju pre nekoliko godina, prvo sam mislio da je dobra guma jer sam zamenio prethodnu istrošenu. Onda je ta Deestone potrošena za 2-3 sezone lagane gradske vožnje, pa sam stavio Michelin i razlika je veoma velika, naročito na vlažnoj podlozi. Sećam se da je Deestone za moj Liberti bila oko 25e, a Michelin oko 45e - ako ikako možeš da je priuštiš (a verovatno možeš, jer razlika u ceni nije tako velika) uzmi Michelin gumu ili neku drugu premijum kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Porucen city grip zadnja od Mate,sledece nedelje montaza(kad stigne).Kad bude nekih para menjam i prednju (Sava) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan koja dimenzija i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan koja dimenzija i koliko para? 130/70/12 40e sa montazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 40€ sa montazom ??? to je extra povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 40€ sa montazom ??? to je extra povoljno. Znam, ovde u BGD-u su mi trazili malo vise na dva mesta, necu da ih reklamiram,a sta fali idem da se do Mate i ubijem par sati lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... i ja poruchio gume od mate iz mladenovca ... uplatio i chekam iste josh od 09.03. ... stizu mozda 02.04. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...