DENIS 2 Napisano Maj 14, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se jos sapcu ja jos veceras sedlam konja i krecem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se jos sapcu ja jos veceras sedlam konja i krecem.. Dolazish !!! Bash mi je drago da tjemo se videti ponovo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mene pishi,naravno! Radujem se tom Shabcu,josh od proshle godine,jebote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mene pishi' date='naravno! Radujem se tom Shabcu,josh od proshle godine,jebote...[/quote'] nemoj se ljutiti pise se sapca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mene pishi' date='naravno! Radujem se tom Shabcu,josh od proshle godine,jebote...[/quote'] nemoj se ljutiti pise se sapca Kako ti kazzesh... Samo nemoj da se CAPSLOCK-ujesh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mene pishi' date='naravno! Radujem se tom Shabcu,josh od proshle godine,jebote...[/quote'] nemoj se ljutiti pise se sapca Kako ti kazzesh... Samo nemoj da se CAPSLOCK-ujesh! desi se ponekad, da se oprostiti posto brzo kucam pa ne pratim sta pisem a i pobele ispred monitora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U svakom sluchaju :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U svakom sluchaju :jos_piva:Imali kakav telefon nekoga od organizatora trebami informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom sluchaju :jos_piva:Imali kakav telefon nekoga od organizatora trebami informacija pisi sta treba mozda ti pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Stizu i pazovcani u subotu, nas cetvorica sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stizu i pazovcani u subotu' date=' nas cetvorica sigurno! [/quote']dobro dosli!!!!!!!!!!!! mozete i u petak, zna da bude opustenije i mnogo lepse nego u subotu a blizu ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine nisam bio ali sam cuo dovoljno da ove god ne propustim, nadam se da cemo se prepoznati u masi! - ------------------------------------------------------------------ I don`t suffer from insanity i enjoy every minute of it! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze i Otpisani (nas par, ako nešto ne iskrsne:). Bilo je lepo prošle godine, nadam se da æe tako biti i ovaj put. Valjda æu upoznati neke ''forumaše'' sa ovog sajta:). Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gordane, djeluje mi da si poprilicno upucen u stvari oko oraganizacije skupa u Sapcu, pa mi reci molim te postoji li solidna infrastruktura u kampu za tus i toalet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gordane' date=' djeluje mi da si poprilicno upucen u stvari oko oraganizacije skupa u Sapcu, pa mi reci molim te postoji li solidna infrastruktura u kampu za tus i toalet?[/quote']toalet postoji(ono pokretni iznajmljivanje kao i prosle godine) ali tusevi stvarno neznam dali ce biti a inace postoje cesme sa pijacom vodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Maj 15, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moramo valjda za svako piskanje iznajmljivati WC?Salim se Mi Lutalice iz Bratunca stizemo taman da cuskije padaju :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moramo valjda za svako piskanje iznajmljivati WC?Salim se Mi Lutalice iz Bratunca stizemo taman da cuskije padaju :partyman: Mi iznajmili a vi se mucite unutra!!!!!!!!! :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: al da niko ne viri zacepili smo rupe sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gordane' date=' djeluje mi da si poprilicno upucen u stvari oko oraganizacije skupa u Sapcu, pa mi reci molim te postoji li solidna infrastruktura u kampu za tus i toalet?[/quote'] Nova informacija; postojace i tusevi na skupu u Sapcu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Jeli KRALJEVSKI APARTMAN siguran u petak? Da ne dolazimo ako nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli KRALJEVSKI APARTMAN siguran u petak? Da ne dolazimo ako nije? ako pise onda sigurno jeste pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NOVOST! Nije navedeno u programu a bit ce striptiz i tusevi sa toplom vodom!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: VFR i CBR stizu sigurno,makar pljustala kisa{nedo bog},i to bez auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: VFR i CBR stizu sigurno' date='makar pljustala kisa{nedo bog},i to bez auspuha.[/quote']sve je spremno cekamo vas. verovali ili ne 6 tona piva vas ceka ili 12000 casa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Za sve forumase BJB svratite na skup moji motori se nalaze kod tocionice pica.Bela kamp prikolice videcete sa velikim suncobanom sa leve strane kad udjete u centar kampa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...