Arrow 31 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem trajno registrovani skuter. Do 500 eura. Najbolje sto je moguce za te pare. Slike moze i ovde, kontakt na telefon: 060/7378423 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12448 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 7277 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare tesko da ces naci nesto dobro. Eventualno neki Free bi mogao da se provuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da od prvog januara ne postoji trajna registracija? Svi mopedi će morati jednom godišnje na tehnički plus plaćanje obaveznog osiguranja (što je i do sada bilo obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, znam to sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo mi svi u skorije vreme menjati motore i auta za dobrog konja,jebo mater,kakvi su to idioti to je strasno,kako nece neki zamljotres tu jebenu skupstinu da spici i mir:D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo mi svi u skorije vreme menjati motore i auta za dobrog konja,jebo mater,kakvi su to idioti to je strasno,kako nece neki zamljotres tu jebenu skupstinu da spici i mir:D Amin Hocu da uzmem neki easy hop on easy go za soping po kraju, skoknem do pijace, metroa, opstine, knjigovodje... A nije mi bas to da kupujem samo radi sebe, buraz ima PSP i 30 god i nikad voznju nije polagao, zena isto tako, i kao ideja je da to bude zajednicko magare. A tek da smem da vam pricam dogodovstine u proteklih 2-3 dana sto sam imao sa prodavcima sa moto-berze )) Ne bi ste mi verovali.... I zato je FORUM keva. Ovde sam do sad sve postene ljude upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 18, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto malo skuplje a mnogo bolje od obicnog skutera. Posalji pp ak te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Free smo cenzusom dogovorili da nas ne interesuje. Takodje 500 eura je gornja granica, dakle, zveri od 600, 800 i vise mi jednostavno ne igraju. Neki kinez koji se ne kvari i malo trosi - to nam treba. Prednost vecih dimenzijza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje skupljam ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vijaj nekog matorog sr-a ili nrg-a,nek je i '96-o al opet znash shta si pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima pored mene parkiran Piaggio NRG 2 liquid. Ostavila ga vlasnica pre 5 godina. Ima tablicu. Ne mogu da stipim u kontakt sa njom radi prodaje. Ona nije ni dosla ni videla skuter 5 godina, verujem da je ne zanima. Prilicno je propao. Kako mogu da saznam na koga se vodi, imam tablice? Da kontaktiram radi prodaje, pa kasnije da restauriram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno zamolis saobracajca u kraju moz` i pozornika. Platis pivcugu i problem resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...